Pozwoliłem sobie zamieścić jako creepypaste mój sen z dzieciństwa, który poza początkiem przebiegał praktycznie tak jak jest opisane.
Tęsknie za czasami gdy śniły mi się takie rzeczy. Lubiłem się bać w nocy.
Napisano 15.06.2014 - 22:04
Pozwoliłem sobie zamieścić jako creepypaste mój sen z dzieciństwa, który poza początkiem przebiegał praktycznie tak jak jest opisane.
Tęsknie za czasami gdy śniły mi się takie rzeczy. Lubiłem się bać w nocy.
Napisano 17.07.2014 - 20:50
Dlaczego strona 103 zniknęła i pojawiła się znowu? Ktoś wykasował jakąś historię?
Napisano 18.07.2014 - 10:55
Już myślałam że to nawiedzony temat...
Ta "pasta zdolna przestraszyć na śmierć" mi się podoba, niby sam pomysł nieprawdopodobny ale rozwinięcie fajne. W to że ktoś słabszy psychicznie mógłby się zabić pod wpływem niektórych informacji to wierzę, w końcu efekt Wertera już mieliśmy.
Napisano 18.07.2014 - 14:25
Zaczynam tłumaczenie trzyczęściowej wielkiej creepypasty.
Jeśli chodzi o ostatnią creepypastę, którą tłumaczę to dajcie znać, czy dalej mam tłumaczyć, bo prawdopodobnie została mi jedna lub dwie części i nie wiem, czy mam kontynuować. Od razu mówię, że ta historia się nadal nie skończyła i nie wiem, ile jeszcze autorowi zajmie zamykanie historii.
Napisano 18.07.2014 - 16:13
@Nicole-collie jeśli masz czas i chęci to możesz dalej tłumaczyć ostatnią creepypastę. Jestem ciekawy jak się skończy cała historia.
Napisano 18.07.2014 - 17:00
Spoko, będę wrzucać obie pasty. Naprawdę długo szukałam czegoś odpowiedniego, ale jakoś słabo mi ostatnio wychodzi to szukanie jak widać
Napisano 21.07.2014 - 19:29
Napisano 21.07.2014 - 22:34
Descent- pomysł jest fajny, ciekawy. Jednak wykonanie jest przeciętne. Akcja dzieje się za szybko i jest zbyt chaotyczna. Wiele zdań jest prostych i ma kiepską estetykę.
Ale! Masz dobrą wyobraźnię. Spróbuj popracować nad powolnym budowaniu napięcia, bo wręcz galopujesz. No i spróbuj rozwijać zdania, upiększać je co nie co.
Na początku było bardzo ładnie, ale potem coraz gorzej.
P.S. Nate- jakoś nie widzę, żebyś dodał jakąkolwiek creepypastę, a Twoje minusy wziąłeś chyba z kosmosu.
Napisano 23.07.2014 - 11:25
Nicole-collie - pastę napisałem na szybko. Jednak dzięki, nawet za taką wypowiedź. Jako, że jestem młody nie mam "doświadczeń z j. polskiego" dlatego, zdania są zbyt proste. Musiałbym więcej czasu poświęcić tej opowieści, jednak dzięki za taką ocenę.
-
Napisano 23.07.2014 - 15:07
Spoko. Wiesz, to nie miało być złośliwe czy jakieś subiektywne. Stwierdzam tylko to, co ja bym poprawiła. Cieszę się jednak, kiedy ludzie próbują się rozwijać. To niezwykle pokrzepiająca myśl
Pozdrawiam Cię serdecznie i czekam z niecierpliwością na rezultaty Twojej ciężkiej pracy
Napisano 20.08.2014 - 17:01
Posłuchałem się rady @Nicole-colli napisałem 2 pasty. Dziękuje!
Te pasty miałem wrzucić już wcześniej, ale zapominałem.
Proszę o konstruktywną ocenę.
Napisano 20.08.2014 - 18:43
Użytkownik Descent edytował ten post 20.08.2014 - 18:55
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych