no właśnie, wie ktoś może o co chodzi z tą stroną? jakos nie chce mi sie wierzyc, zeby temat zostal zamkniety...
Napisano 06.01.2015 - 15:03
no właśnie, wie ktoś może o co chodzi z tą stroną? jakos nie chce mi sie wierzyc, zeby temat zostal zamkniety...
Napisano 07.01.2015 - 00:33
Ponawiam moje pytanie - co sądzicie o pisaniu jakiejś creepypasty na zmianę, w stylu "każdy coś dopisuje"?
Napisano 20.02.2015 - 10:19
Dodałem pastę
Napisano 20.02.2015 - 12:12
Dodałem pastę
Czytając to twoje coś bezpowrotnie zmarnowałem pół minuty mojego życia, a drugie pół pisząc ten post. Dobra robota.
Napisano 20.02.2015 - 13:08
No co, ładna pasta
Napisano 04.03.2015 - 18:56
Ja chciałem właściwie Was zapytać o pewną creepypastę najlepszą albo jedną z najlepszych jaką tu czytałem, to było dawno około 2 -3 lat temu więc nie pamiętam dokładnie strony, próbowałem coś szukać ale bez skutku.
Mianowicie... Temat creepypasty podobny do fabuły filmu Incepcja. Akcja odbywała się w szpitalu, chory po wypadku samochodowym (chyba) budzi się ze śpiączki ale potem się okazuje, że jednak nadal w niej jest, sytuacja tak powtarza się kilka razy, i kończy się na tym, ze tak naprawdę nie wiadomo czy się obudził czy nie.
Pamięta ktoś taką creepypastę? Na której stronie ona jest?
Napisano 06.03.2015 - 22:34
Jooe, kojarzę tę pastę, ale niestety nie pamiętam tytułu a wyszukiwanie nic nie dało
A w ogóle to dawno mnie tu nie było, przeszła mi zupełnie chęć do tłumaczenia kiedy zaczęłam znajdować swoje tłumaczenia na różnych stonach i blogach, na których nikt nie raczył napisać że to ja przetłumaczyłam, niektórzy wręcz przywłaszczali sobie autorstwo, bardzo to nieprzyjemne. Ale już mi trochę przeszło (kontaktuję się z tymi stronami i dodaję swój podpis gdzie się da, sorry, ale nie odpuszczę), a w międzyczasie chciałabym tu coś nowego dodać. Ale to trochę później
Napisano 07.03.2015 - 15:50
Wstawiam pastę mojego autorstwa, jednak jest dość nietypowa gdyż w oryginale napisałem ją po angielsku na potrzeby reddit nosleep, dlatego jest to wciąż tłumaczenie oryginału. Jako, że na tym subreddicie panują inne zasady niż tutaj pasta pisania jest w czasie "rzeczywistym", a że niedługo planuję kontynuację historii to postanowiłem ją przetłumaczyć i wstawić tutaj też, jako że ruch zamarł.
Napisano 07.04.2015 - 10:36
Napisano 11.04.2015 - 15:07
Witam, będę dodawał creepypasty
Napisano 26.05.2015 - 12:14
Dzień dobry, 2 godziny temu zacząłem tłumaczyć creepypaste, skończyłem jakieś 20 minut temu i dodałem w temacie "Urban Legends", będzie mi miło jeśli ocenicie historię zarówno jak i tłumaczenie, jestem gotowy również na krytykę.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych