Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3445 odpowiedzi w tym temacie

PlCharles1995UK.
  • Tematów: 19
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Już poprawiam ten błąd z wieżą oraz Big Benem, najmocniej przepraszam, jestem dysortografem, chociaż to niczego nie powinno tłumaczyć, błędów staram się nie robić :)

Użytkownik PlCharles1995UK edytował ten post 26.05.2015 - 19:17

• 0

PlCharles1995UK.
  • Tematów: 19
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

P.S

Właśnie skończyłem tłumaczenie drugiej części creepypasty pod tytułem "Gwardzista Królowej". Zapraszam do czytania i oceniania.

• 0

bidon.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

PlCharles1995UK

Na początku pragnę podziękować za ożywienie tematu creepypast. Czytam go od samego początku, jednak ostatnio za wiele się nie działo. Twoje historie, to w końcu jakiś przełom.

Świetnie się je czyta, widać, że naprawdę włożyłeś sporo pracy w tłumaczenie. Historia jest interesująca, tajemnicza i podczas czytania wiem, że chcę więcej.

Czekam na kolejną część :)

• 0

trebmal.
  • Tematów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@MrsLuna, z niecierpliwością czekam na dalszą część pasty, jest świetna.
@PlCharles1995UK mam nadzieje, że i ty wkrótce dodasz kolejną część, jedna z najlepszych past w tym temacie, bardzo przypomina mi "Kobietę z pomarańczą".

Użytkownik trebmal edytował ten post 18.07.2015 - 13:13

• 0

trebmal.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@theoilina popracuj nad ortografią, bo nie jestem w stanie czytać twoich "chumorów" czy "choryzontów".

• 1

theoilina.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@trebmal

Przyznaje sie ze mam dysortografie, nic nie poradzę.

Bardziej interesują mnie opinie o samej treści.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • -1

Kronikarz Przedwiecznych.

Ten znienawidzony

• Tematów: 272
  • Artykułów: 8
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

I co z tego, że masz dysortografię? Przecież wystarczy się uczyć i trenować. Ale łatwiej jest powiedzieć, że mam to i tamto i luz, każdy poklepie po pleckach. A to LENISTWO czyste. 

Już pomijam fakt, że wystarczy wkleić tekst do pierwszego lepszego edytora i poprawić, nawet Chrome i Mozilla Ci podkreślają błędy. Ale jak się jest LENIEM do potęgi, to potem tak to się kończy.

• 0

JennyMandeville.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Bez przesady z tymi błędami u Theoliny, dwa czy trzy nie czynią tekstu nieczytelnym ;)  Creepasta mi się podoba i czekam na więcej, bo uwielbiam ten temat na forum, dobrze, że żyje :)

• 0

JennyMandeville.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tak bardzo widać wpływ H.P. Lovecrafta ;D

• 0

brbsmoking.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja pragnę podziękować MrsLunie za tłumaczenie "To nie był mój mąż, który spał obok mnie ostatniej nocy"! Mój angielski nie jest tak zaawansowany, by poradzić sobie z oryginalnym tekstem, a to tłumaczenie wspaniale się czyta!

Ogólnie na NoSleep znajduje się wiele doskonałych past, które można by potłumaczyć i umieścić w tym wątku, zamiast tracić czas na własne wypociny, szczerze mówiąc w przerażającej większości nie stojące na zbyt wysokim poziomie.

Użytkownik brbsmoking edytował ten post 02.09.2015 - 20:06

• 0

Sarlinz.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Mam nawet spore chęci na lekkie ożywienie tematu z Creepypastami - robiąc tłumaczenia dobrych past anglojęzycznych. Nie wiem jednak gdzie takie dobre pasty wyszukać, może ma ktoś do polecenia stronkę lub dwie gdzie takowe znajdę?

• 0

yzoja.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mam nawet spore chęci na lekkie ożywienie tematu z Creepypastami - robiąc tłumaczenia dobrych past anglojęzycznych. Nie wiem jednak gdzie takie dobre pasty wyszukać, może ma ktoś do polecenia stronkę lub dwie gdzie takowe znajdę?

Ja ostatnio z reddita czytam [https://www.reddit.com/r/creepypasta/] ale generalnie no... nic mnie jakoś szczególnie ostatnio nie porwało, ale warto wejśc w te najlepiej punktowane, to zazwyczaj się dobrze czyta - może coś Ci przypadnie do gustu pod kątem tłumaczenia.

• 0

trebmal.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Również mam zamiar niedługo coś dodać, bo aż serce boli jak się widzi umierający temat.

edit. Właśnie dodałem dwie dość ciekawe drobinki. Zawsze staram się szukać czegoś w klimacie pierwszych stron, dlatego trochę może mi to zająć.

Użytkownik trebmal edytował ten post 07.11.2015 - 22:56

• 0

trebmal.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@Amymone, czytałem już wszystkie części na innej stronie, świetna sprawa, najbardziej intrygują mnie schody... mocno straszne i odjechane przypadki...

Użytkownik trebmal edytował ten post 10.11.2015 - 17:55

• 0

brbsmoking.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeśli chodzi o reddita to polecam NoSleep, tam zdecydowanie powstają najlepsze pasty.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych