Napisano
15.05.2011 - 15:59
Dobra, możesz poszukać, ja na razie nie mam czasu, bo zaraz zmykam. Ta cała gra to niezły kit, ale rozumiem ludzi, którzy twierdzą, że to prawdziwe. Nasz umysł to potężne narzędzie i jeżeli nastawiali się od początku, że to prawda, jakieś szmery, dźwięki wydawały im się właśnie tym Midnight Manem. Ponad 3h to bardzo długi okres czasu, a więc na bank coś się zdarzy. A to sąsiedzi będą rozmawiać, albo hałasować(o ile mieszka się w bloku, ale o tym za chwilę), a to sprzęt elektroniczny będzie "strzelał"(gdy stygnie to tak strzela dziwnie, nie wiem jak to opisać), a to jakieś dźwięki z ulicy.
Mimo iż nie wierzę w takie rzeczy, bardzo lubię o nich czytać i nie chcę tego próbować. Lepiej nie prowokować losu, nawet jeśli to nieprawda, można przywołać inne niepożądane siły. Do tego, u mnie w domu to by nie miało racji bytu, bowiem mieszkam w bloku blisko ulicy, na parterze, mam małe mieszkanie(niby 3 pokoje, ale są i ludzie, którzy mają np. 1;najlepiej chyba to robić w jakimś jednorodzinnym) i trójkę domowników. Nawet gdybym spełniał "kryteria" i tak bym nie spróbował, ale za to chętnie obejrzę jakieś filmiki lub zdjęcia wykonane przez osoby, które spróbowały.