Nie kłóćcie się o mnie
Napadło mnie na pisanie, gdy znalazł moja kampanię którą robiłam w wieku lat 11 i do łeż doprowadziło mnie zdanie "wyżucił to za siebie i odwrucił się" więc dlaczego nie "ryceż" . Co do zakończenia zgadzam się, pisałam bo dawno nie było pasty o grach, a nie dlatego, ze miałam jakiś ultra super genialny pomysł
@WithinTemtation Rok 2064 to taki, nie wiem... Może od początku, świat tam przedstawiony to część mojego komiksu który zacznę tworzyć jak się nauczę rysować
Może dałoby się coś wykombinować w podobnych klimatach, bo sama też je lubię.
A teraz z okazji dodania ogromnej ilości historii Little Sister postara się je wszystkie skomentować.
Kamera: Haha, przypomniało mi sie jak bardzo baliśmy sie chodzić do lasu, gdy poszła plotka, że znaleziono namiot a w nim dwa ciała. Podobno jakaś parka postawiła go tydzień temu i nie wychodzili z niego. Ktoś zadzwonił po policje w końcu no i znaleźli dwa zgniłe ciała. Chociaż możliwe, ze to jakas urban legends tylko czy coś.
Swoją drogą jak czytam to co napisałam, mam wrażenie, ze to taki zabójca z jeziora Bodom. W końcu ja tutaj tez mam blisko jezioro duże
Co do samej pasty, no cóż... Nie zaskakująca, mały upiorek bez dolnej szczęki mówi i kolejna straszna dziewczynka, ale podoba mi się ten bardzo oszczędny styl
1 historyjka buddy213
: Też taka przewidywalna strasznie... I chyba tyle w tym temacie...
2 historyjka buddy213
:
"Not a necrophilliac, I guess I was bored" Skojarzenie takie chore. Tak, tym razem jest zaskakująco, a na dodatek moje czarne poczucie humoru było w pełni usatysfakcjonowane.
Party of One: Creepy Pasta o My Little Pony jest moim zdaniem jak dramat psychologiczny na podstawie któregoś z odcinków "Dlaczego Ja?". Teoretycznie można, ale wątpię, żeby wyszło
Jednak, pasta daje rade, ponadto jest bardzo dobrze przetłumaczona (chociaż, jak czytałam ją pierwszy raz pamiętam, ze czasem pisałeś "oglądałam" a czasem 'oglądałem"). No i ja tez kocham MLP
Słodka Zuzia: Dużo tych upiornych bachorów. I wszystkie dziewczynki. Czy na prawdę kobiety są aż tak złe i niegodziwe?
Moja historia: ja się nawet nie będę na ten temat wypowiadać, ja to wymownie przemilczę.
Czat Internetowy: "Kimś, kogo dobrze znasz, ale znasz bardzo słabo." - aha. "Co za dureń wymyślił taki nick?" - Ja na forum jednym jestem
Koszyk Wiklinowy a kumpel Oberżyna Zagłady(. )( .). Ale pomysł z sercem jest ciekawy.
Niebieskie Oczy: Pierwszą wersje strasznie się czytało i tak załatwiłeś sobie ogromną ilość minusów. Poprawiona szczerze mówiąc nie wzbudza we mnie strachu, ale zła nie jest. Chociaż mam wrażenie, ze to trochę niespójne jest.
A w 2560 i tak wszyscy nie będziemy żyć bo zjedzą nas zombie-kosmici mutanty!
Przypomnij Sobie: Podoba mi się. Przeczytałam teraz drugi raz i bardzo, ale to bardzo mi się podoba. Mam szczera nadzieje, ze napiszesz coś jeszcze, bo przeczytam to z przyjemnością.
Posiadłość: MHROK. A tak serio czytałam to cztery razy i dalej nie rozumiem tego. Że co, jak, ze jedli koty, sataniści jedni?
Jeff the Killer: Podoba mi się bardzo, głównie ze względu na swoją długość i w końcu inną fabułę.
I see you: "Wow , tekst jest bardzo ładnie napisany ." No właśnie nie jest. Przed znakami interpunkcyjnymi nie stawia się spacji ;.;
Dom BezKońca: Pewnie nikt nie będzie zdziwiony gdy i jak stwierdza, że najlepsza pasta od wielu tygodni. Założyłabym multikonto, żeby dać Ci jeszcze jednego plusa, ale nie chce mi się.
Patrzymy na Ciebię: Ja na was tez patrzę. Pasta taka typowa, ale z drugiej strony jest grafika, to może ktoś nie będzie mógł w nocy spać... Chociaż nightmarekid do smiledoga sie nie umywa. Głównie przez kolorystykę. Niebieski jest kolorem przygnębiającym, spokojnym bardzo, czerwony to kolor krwi i gniewu, gdzieś czytałam, ze ludzie patrząc na czerwony zaciskają pięści 5% mocniej...
3 historia buddy213: Trzeba było wrzucać cała historię, trudno mi ocenić fragment, z którego nie wiem nic... Ponadto z tymi niewolnikami to nie tak do końca było...
Pamiętnik Schizofrenika: Lepsza od "Patrzymy na Ciebię" moim zdaniem. O wiele lepsza. Podobna mi się styl pisania tutaj. Jest bardzo... Klimatyczny?
4 historia buddy213: Ten żołnierz i tak miał szczęscie. Przed śmiercią mógł usłyszeć na przykład Cannibal Corpsa.
http://www.youtube.com/watch?v=aoKogh34UIo&feature=related
LOL
5 historia buddy213: zakłóca. Sprawdzałam w googlach.
Nigdy nie wiesz, kiedy umrzesz: Wolałabym całe opowiadanie w jednym poście, ale z drugiej strony historia bardzo mi się podoba. Jest ciekawa najzwyczajniej w świecie. Dlatego czekam na dalsze części z niecierpliwością!
Za rogiem: Lubie takie pasty które budza we mnie wewnetrznego paranoika.
Insanity: Szkoda mi na to klawiatury...
GhostHouse.exe: Podoba mi się. A i dam Ci dobrą rade, jak robisz juz forum, to zobacz jakie możliwości ma webplus, bo moim zdaniem to najlepsza strona z darmowymi forami. jun.pl tez jest dobry, ale mają beznadziejne servery.
Zdaje sobie sprawe, że moje komentarze nie wnoszą zbyt wiele do dyskusji, ale z drugiej strony pisanie ich sprawia mi przyjemność.