Skocz do zawartości

Zdjęcie

Lądowanie Apollo na Księżycu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
416 odpowiedzi w tym temacie

Mariush.
  • Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wybacz, ale nie rozumiem tego bełkotu powyżej. I jeszcze bezczelnie się pytasz, czy to JA chcę zrobić z CIEBIE idiotę? Naprawdę wasz tupet jest porażający. :grr:

Nie rozumiesz? A powinieneś.
W końcu to Escamilla w Moon Rising sugeruje, że NASA zamazała na jednym z księżycowych zdjęć obraz gigantycznego humanoidalnego obcego pochylającego się(!) nad swoim 10-krotnie większym od Los Angeles(!) wehikułem kosmicznym. :lol

Co do tematu to jakoś nie widzę chętnych do polemiki z materiałem zawartym w filmie MOON RISING. Stać was tylko na
- "Oho, film "z żółtymi napisami". To tyle mojego komentarza." albo
- "Nie polecam nikomu myślącemu żadnego filmu pana Escamilii"
- i wrzucenie propagandowego shitu?

Film był już komentowany na forum i to w specjalnie założonym dla niego temacie. Doszliśmy tam ostatecznie do kilku bardzo interesujących wniosków (polecam Ci mój ostatni post). Może tam się wypowiesz? Wiem, że słyniesz z robienia chlewa wszędzie, gdzie tylko się pojawisz, ale może pora na jakieś zmiany?
  • 1

Dager.
  • Tematów: 64
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Uważajcie zatem na tego typa!

Nie zwracaj na mnie uwagi, bo jestem "niepozornym typem". Niczym się nie wyróżniam. :mrgreen:
  • 0

filomidanek.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ty naprawdę wierzysz w to, że media w Polsce chcą mówić nam - BARANOM - prawdę?

Quintus Maximus - pisz raczej za siebie - ja do tego Twojego klubu chyba nie przynależę, ale że ciemny lud wszystko kupi - to już udowodnił jeden gość o imieniu Jacek.
Niestety, nie jest tajemnica że głupich jest więcej - dlatego tak ten Świat wygląda ! >/

Zobacz sobie ten temat dokładnie, nie chcę się powtarzać. No i ten słynny filmik, po zaprezentowaniu którego większość tutejszych manipulatorów posp..ała w siną dal.

No - faktycznie - po obejrzeniu takiej fałszywki z zielonym niebem tez nie miałbym ochoty oglądać kolejnych. :/
Skąd Ty takie podróby bierzesz ? Mnie się podobają :mrgreen:
Jak chcesz to możemy się powymieniać - mam sporo takich z Księżyca na podstawie których "demaskatorzy" odwadniają fałszerstwo księżycowe, (na jednej nawet KOT jest - żywy :rotfl: ).

Co do tematu to jak[oś nie widzę chętnych do polemiki z materiałem zawartym w filmie MOON RISING.

Ja bym chętnie podyskutował, ale w kwestiach medycznych nie czuje się mocny :rotfl: .
  • 0

Kozakiewicz.
  • Tematów: 10
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

A skąd wiesz ,że to fałszywki?
  • 0

filomidanek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A skąd wiesz ,że to fałszywki?

Bo znam oryginały :mrgreen:
  • 0

Kozakiewicz.
Reputacja

Napisano

A skąd znasz? Skąd wiesz, że to oryginały?
  • 1

filomidanek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

EDIT Admin: To nie jest temat o 9/11
Dołączona grafika
  • 1

Quintus Maximus.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika
  • -1

filomidanek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika
  • -1

Kozakiewicz.
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika

Użytkownik Eury edytował ten post 07.04.2010 - 18:47

• -2

filomidanek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

A nie mówiłem !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Poniżej wstawiam trzy filmiki,składające się z kompilacji zdjęć nigdy wcześniej nie prezentowanych (przynajmniej większość z nich).
Na filmach zobaczycie jak to Amerykanie przygotowywali się do podboju Księżyca czy jak kto woli lądowania na nim.
Aha i żeby była całkowita jasność,wszystkie zdjęcia i materiały użyte w tych kompilacjach pochodzą naturalnie z archiwów NASA.
Nic nikomu nie sugeruję ale mnie osobiście po obejrzeniu tych materiałów już przepona ze śmiechu pęka! :D
Ok,here we go.

[url="http://www.youtube.com/watch?v=SeQ46eqgypM"]http://www.youtube.c...h?v=SeQ46eqgypM[/url]

[url="http://www.youtube.com/watch?v=ngCCA9D25wg"]http://www.youtube.c...h?v=ngCCA9D25wg[/url]

[url="http://www.youtube.com/watch?v=eTMAhOvXgsg"]http://www.youtube.c...h?v=eTMAhOvXgsg[/url]
  • 0

Dager.
  • Tematów: 64
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Aha i żeby była całkowita jasność,wszystkie zdjęcia i materiały użyte w tych kompilacjach pochodzą naturalnie z archiwów NASA.

Mylisz się, gdyż nie wszystkie pokazane materiały pochodzą z archiwów NASA. Chodzi mi o zawartość trzeciego filmiku, gdzie dla zmyły wklejono fragmenty nagrane współcześnie prawdopodobnie w studio filmowym IMAX. Bez wątpienia śmiesznie wypada niezgodny z rzeczywistością naiwny komentarz, obliczony na ignorancję odbiorców.
  • 0

Lynx.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Na filmach zobaczycie jak to Amerykanie przygotowywali się do podboju Księżyca czy jak kto woli lądowania na nim.

Tak, najpierw nagrali wszystko w studio i na pustyni, a potem i tak polecieli na Księżyc, żeby zostawić na nim podstawy lądowników, księżycowe łaziki i całą aparaturę naukową dokładnie w takiej samej konfiguracji jak na sfałszowanych nagraniach :-D Mi przepona pęka na myśl, że ktoś może uwierzyć w te moonhoaxowe bajeczki.
  • 0

Alexi Arduscoini.
  • Tematów: 85
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Gdyby po Marsie nie śmigał Spirit i inne tym podobne sondy to prawdopodobnie miała bym małe wątpliwości , ale wiem również że ludzie zrobią wszystko by wzniecić sensacje. Dlatego też nie popieram teorii mistyfikacji ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych