Skocz do zawartości

Zdjęcie

Lądowanie Apollo na Księżycu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
416 odpowiedzi w tym temacie

ktosiuf.
  • Tematów: 13
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

=]Bo obie wersje są do przyjęcia i nie masz co do tego wątpliwości

- czy ty widzisz co piszesz. Możesz sobie tworzyć milon tez do różnych wydarzeń, i każda może być do przyjęcia- problem w tym że każdą traktujecie jako prawdziwą-albo powiem inaczej :dla was wystarczy swtorzyc jakąś teorie coś podwarzająca i całe wydarzenie jest juz podejrzane...
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

• Tematów: 412
  • Artykułów: 20
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

=]Bo obie wersje są do przyjęcia i nie masz co do tego wątpliwości

- czy ty widzisz co piszesz. Możesz sobie tworzyć milon tez do różnych wydarzeń, i każda może być do przyjęcia- problem w tym że każdą traktujecie jako prawdziwą-albo powiem inaczej :dla was wystarczy swtorzyc jakąś teorie coś podwarzająca i całe wydarzenie jest juz podejrzane...

Sczególnie twoja jest do przyjęcia (Ufok z kamerą) ... jasne - chyba dla faceta w kaftaniku !

Gdzieś piszesz, że nigdy nie odrzucałeś życia poza Ziemią itd. - i dzieki temu teoria UFO jest możliwa ... nawet Konferencja pana Maussana nie zrobiła na tobie wrażenia (i tak pewnie jej nie oglądałeś w 100%). Mimo tego iz VomitroN i ja mamy inne zdania na ten temat to potrafimy ze soba rozmawiac jak ludzie (przykład - wczorajszy czat) a ty zawsze robisz taki bajezel że szok. Nawet na czacie nie zachowałeś sie jak normalny portner do rozmowy. VomitroN zapewne zrozumie ten text o dwóch teoriach nagrania wyjścia na Księżyc i nie bedzie pisał takich teorii jak ty (i twierdzisz, że wszystkie są przyswajalne - twoja teoria od dziś jest Nr. 1 na mojej liście ... powodzenia).

Rozmowa z tobą nie ma sensu i poczekam na VomitroN'a - choć on ma odmienne zdanie to potrafi rozmawaić jak człowiek i nietworzy tak głupich teorii.

Pozdrawiam i juz nie zamierzam z tobą dyskutować ... obu nam to wyjdzie na dobre.
  • 0

ktosiuf.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No widzisz, znowu twierdzisz ze robię syf.....To ty w tym momencie nie odnosisz się do moich konkretnych zarzutów, unikasz odpowiedzi na pytanie. Zmieniasz temat i zaczynasz pytać sie o konferencję(ja już bym za to dostał warna), a w innym wątku napisałem że ją całą obejrzałem. Nie rozumiem też dlaczego uważasz moją teorię za smieszną. Dla mnie równie "śmiesznie" brzmi to "Najbardziej sensacyjne zaś wersje mówią o tym, że astronauci wyszli na Księżyc kilka godzin wcześniej - nieoficjalnie - i przestraszyli się widząc opodal posadowione UFO". Po raz kolejny podkreślam,że każdy człowiek może wymyślić teorie podważające wiele rzeczy (dr Pająk), ale ty chyba nie potrafisz dyskutować i tego zrozumieć. Co do czatu - przepraszam była 1 w nocy dlatego nie zdążyłem porozmawiać (ciągneliście inny temat).....
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Mam też swoją wersję, kamerę trzymała istota pozaziemska

:smile: Tylko ich transmisja nie poszła na ziemię. :crazy:

Przemo to jest "walka z wiatrakami" daj sobie loooz ja już dałem ...
  • 0

ktosiuf.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dj ale o co ci chodzi bo ja tego nie rozumiem, naprawdę pisze normalne posty. Sam napisałeś "najbardziej sensacyjne wersje" skoro są różne wersje to znaczy ze któreś z nich albo wszystkie są prawdziwe.Rozmawiam z tobą normalne
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Chodzi mi o to, że zwolennicy UFO przyjmą teorie Nr. 2 za jedną z możliwych ...

Ale twój przykład zostałby nawet przez nich wyśmiany ... bez jaj , kto w takie brednie miałby wierzyć ? I na takim swoim przykładzie twierdzisz, że każda jest przyswajalna ...

Znajdź mi kogoś na świecie kto uwierzy w twoją teorię ?
  • 0

ktosiuf.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

=]Ale twój przykład zostałby nawet przez nich wyśmiany ... bez jaj , kto w takie brednie miałby wierzyć ? I na takim swoim przykładzie twierdzisz, że każda jest przyswajalna ...

... No właśnie i w ten sam sposób ja wyśmiewam tamte teorie, nie widzę w tym żadnej różnicy. Swoją teorię wymysliłem w 5 sekund, ale wystarczyłoby kilka minut i naprawdę stworzenie teroii popartej nawet faktami (najcześciej faktami ktorych nie mozna zweryfikować, w ten sposób trudno taką teroie podważyć) nie jest trudne.Tak jak w innym temacie. W Factor X wymyślili straszne głupoty pokazując zdjecia z Ksieżyca i ludzie jednak w to uwierzyli (ja początkowo też). Tej teorii nie podważe bo nie mam nagrania gdzie astronauci mówią :"Huston potwierdzamy- na Ksieżycu nie ma baz obcych"- tu właśnie powstaje luka dla tworzenia takich czy innych teorii....
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Tej teorii nie podważe bo nie mam nagrania gdzie astronauci mówią :"Huston potwierdzamy- na Ksieżycu nie ma baz obcych"- tu właśnie powstaje luka dla tworzenia takich czy innych teorii....

Ale są nagrania audio, które mówią o UFO widzianych w trakcie misji Apollo ...

Ja wiem dlaczego akurat ty nie dopuszczasz tej teorii do siebie - bo nie wierzysz w takie rzeczy (a kiedyś mówiłeś, że tego nie bagatelizujesz) to proste ... bo gdybyś np. choć tego nie odrzucał to byś napisał jedno proste zdanie -> "Jest to możliwe".

Ale twoja teoria odnośnie tego i text, że każda mogła by pasować dalej według mnie jest łagodnie mówiąc - dziwna.

Ja mam nadzieje, żę pogadam o tej kwestii jak człowiek z VomitroN'em bo nieznam jego zdania co do obserwacji UFO podczas misji w kosmosie i na Księżyc i czy on przyjmuje takie tezy do wiadomości ...

Z chęcią z nim o tym pogadam na czacie dzis wieczorem ...
  • 0

ktosiuf.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dj, pamiętaj tylko co powiedziałem: Jak przeczytałem ten artykuł 7 lat temu w Factor X uwierzyłem od razu! Czy o to chodzi?A dziś już wiem że śceimniali, ściemniali, ściemniali....
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Dj, pamiętaj tylko co powiedziałem: Jak vzytałem ten artykuł 7 lat temu w Factor X uwierzyłem od razu! Czy o to chodzi?A dziś już wiem że śceimniali, ściemniali, ściemniali....

Mi chodzi o obserwacje UFO w czasie misji Apollo są nagrania audio, relacje astronautów, którzy byli obserwowani przez obce pojazdy (wiarygodne źródła) - setki rzeczy ... i chodzi mi o to, że teza druga - odnośnie wyjścia (widzieli UFO itd.) staje sie możliwa ...

Nie dojdziemy w tym do porozumienia ... ja z miłą chęcia poczekam na VomitroN'a - bo z nim o tej kwestii jeszcze nie rozmawiałem ...
  • 0

ktosiuf.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi chodzi o obserwacje UFO w czasie misji Apollo są nagrania audio, relacje astronautów, którzy byli obserwowani przez obce pojazdy (wiarygodne źródła) -Konkrety, konkrety ...(zdjęcie które okazało się być fałszerstwem "pochodziło z oficjalnych źródeł NASA")
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Mi chodzi o obserwacje UFO w czasie misji Apollo są nagrania audio, relacje astronautów, którzy byli obserwowani przez obce pojazdy (wiarygodne źródła) -Konkrety, konkrety ...(zdjęcie które okazało się być fałszerstwem "pochodziło z oficjalnych źródeł NASA")

Nie no ... mi juz ręce opadają ...

Nie rozmawiamy tu o zdjęciach tylko o jednej z dwóch teorii nagrania wyjścia które zamieściłęm (konkretnie o drugiej). Wygląda na to, że nie widziałeś filmów gdzie są wywiady z astronautami (szczególnie Rosyjscy astronauci nie ukrywają tego, że każdy ich wypad w kosmos był połączony z widywaniem NOL'i) , którzy mówią, że widzieli coś co pochodzi spoza Ziemi. Bo Amerykańscy są od razu blokowani aby nic nie mówić. Nie widziałeś filmu "NASA Secret Transmissions" i co ten film pokazuje, nie słuchałeś nagrań audio, które zostały przechwycone przez amatorów radiowych i gdy zaczęli rozmawiać o UFO nagle NASA przeszła na inny kanał (nie mogli tego uniknąć bo sygnał na Ziemię dochodził z opóźnieniem i kilka rozmów wyszło na jaw). Inne nagrania audio są tu na forum.

Więcej już mi sie nie chce wymieniać bo znów widze, że zbaczasz z kwestii o której zaczynałem mówić ... - przywołujesz zdjęcia itd. - qrde czy tak musi być non stop ...
  • 0

VomitroN.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jesli moge sie wtracic. Dyskusja zapetla sie dokladnie co kilka postow. W ten sposob nigdy nikt nikogo nie przekona co jest bardziej prawdopodobne a co nie. Swiadomie pisze "prawdopodobne" a nie czy cos jest prawda czy nie, poniewaz nawet ladowanie na Ksiezycu na tym forum staje w mniemaniu niektorych pod znakiem zapytania :)

Natomiast aby jakis argument lub dowod w dyskusji zostal przyjety lub odrzucony, nalezy go zawsze przeanalizowac. I tylko jego, bo inaczej dyskusja sie rozdrobni i rozjedzie do zwyklej pyskowki, tak jak ma to miejsce powyzej.
Zatem moja propozycja wyglada tak.
Ktos umieszca zdjecie lub informacje z jakiegos artykulu, reszta forum o tym, dyskutuje.
Wowczas wszyscy sa zainteresowani czy dany dowod jest prawdziwy lub nie i wytaczaja argumenty.
Jesli jest prawdziwy, zwolennicy UFO maja powod aby podawac go jako swoj argument w innych dyskusjach , jesli okaze sie falszerstwem jak ostatnio zdjecie astronauty z Ziemia w tle, wowczas "dowod" eliminujemy jako fake i nie ma do niego powrotu.

Czyli nie tak jak dotychczas, kupa zdjec na raz i rozmowa o niczym, tylko jeden material i konkretna nad nim dyskusja. To naprawde ulatwi wszystkim zycie.

Mam nadzieje ze to jest klarowne i przejrzyste, bo to chyba jedyne wyjscie aby zarowno zwolennicy teorii spiskow, UFO, Trojkata Bermudzkiego, czy innych Yeti, oraz sceptycy tych zagadnien, doszli powoli do jakiegos wspolnego mianownika. A przeciez chyba o to nam powinno tak naprawde chodzic.

Co do mojego prywatnego zdania na temat spotkan UFO z astronautami misji Apollo, nie widzialem nigdy zadnych sprawdzonych i autentycznych nagran, zdjec czy innych dowodow. I choc przyznam ze nawet zyczylbym sobie, aby na Ksiezycu jakies oznaki obcej inteligencji istnialy, to jednak ja sie z nimi nigdy nie spotkalem. Wiec traktuje sprawe jako kolejna smieszna historie. Zwlaszcza ze nawet gdzies tu na forum, jako dowod UFO zostalo umieszczone zdjecie oddalajacego sie od ladownika statku Apollo, na orbicie Ksiezyca :wall:
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ja mam jedną i ostatnią prośbę ... aby zwolennicy teorii, że wszystko co widać (fotki, filmy) są prawdziwe ... ażeby udzielili swojego komentarza do każdej zagadki postawionej w głównym poście tego tematu (bo nie wszystkie były analizowane).

Z góry dziękuje
  • 0

#75 Gość_muhad

Gość_muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

ja dodam swoje 3 grosze i oznajmiam ze na jakims temacie zamiscilem info czemu nie widac gwiazd na zdjeciach z ksiezyca...bo ma to zwiazek z atmosfera...u nas widac ...na ksiezycu jedynie najmocniej swiecace punkty i slonce...podalem przyczyne
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych