Muchomorniczy, Ty mnie rozbrajasz swoim "antyparanormalyzmem", zdaje sie ze, jestes tak nastawiony na wszelka negacje tych zjawisk,ze to wykracza juz poza norme.
a co dopiero żeby to mieli być prawdziwi obcy.
Kurcze, wutlumacz chociaz laikowi co to jest:" prawdziwy obcy"? Sorry, ale jesli chodzi o rozpoznawanie prawdziwych od nie, to nie mam zadnego doswiadczenia, wiec podziel sie wiedza. Dla mnie obcy to obcy. A wlasciwie czemu obcy, jak to sasiad?
Dobra, mamy fraktale, mamy prawo rownowagi, mamy ingerencje w Dna i ulozenie planet ukl, sloneczego na tle Milki Way na 2012 itp.Dobre pytanie dla kogo to jest uwiecznione? Mysle sobie, ze jednak dla nas, biorac pod uwage, ze juz latamy i z gory zobaczymy to o czym nam sie "przypomina".
Chyba dlatego, zebysmy o tym nie zapomnieli, lub...nie zbagatelizowali.To zdanie calkowitego laika, o kolorze wlosow blond, albo jeszcze bardziej.
Atomowy Jogurt zaglady
Albo ten znak radioaktywności.
Mowisz pewnie o tej trojramiennej gwiezdzie z 23 czerwca? To mnie tez niepokoi.
Shay
inaczej, mogli ludzie, ale nie sami
Zgadzam sie,jesli robili pod kierownictwem, to dla kogo ma byc ta wiadomosc, bo sposob dlugotrwalego uwiecznienia wybrany zostal chyba niezle i napewno daje do zrozumienia i to wyraznie, ze czlowiek sam tego nie zrobil
Horror
konkretnie te z przekazami od kosmitów pojawiają się od 1400 lat, to komu były dedykowane? Kosmici nadawali do ptaków? - cytując Ciebie: 'nie ma innej możliwości' – tylko one wtedy mogły podziwiać wszystko z góry bo według powszechnej wiedzy tylko one latały w tamtym okresie.
Wez pod uwage moj drogi, ze pojecie czasu jakie wyznajesz, nie jest juz modne. A juz na pewno nie ma znaczenia dla kosmitow/obcych poruszajacych sie poza czas i przestrzen.