Tak wiec Achoj... sprawdzasz dalej...???
Najpierw ustalmy pewne fakty, bo mamy do czynienia z zaprzeczeniem z Twojej strony że chodzi o to forum i moją osobę, a następnie przemilczenie mojej uwagi i próby przeinaczania pewnych faktów.
Ustalmy fakty:
- Ja nie pisalem konkretnie o Twojej osobie, wyobraz sobie, ze czytuje rozne fora
- Ty zarzucasz mi manipulacje co do Twoich wypowiedzi, sam piszesz nieprawde:
-
Po pierwsze - tezę o wygraniu Clinton postawiłem w momencie gdy Pani Hilary oficjalnie przegrała walkę z Obamą.
i jeszcze probujesz teraz zmieniac to na:
miala przewage -
proponuje isc za swoja rada i z podniesiona glowa przyznac sie do bledu... (prosze Cie bo znajde Twoje wczesniejsze wypowiedzi i dopiero bedzie smiesznie...)
- Ja poirytowany Twoimi zarzutami znajduje Twoje wypowiedzi, ktore pasuja mniej wiecej do tego co napisalem, chociaz w debacie
nie pisalem o Tobie.
- Prosisz zebym sie umial przyznac do bledu... fajnie tylko, ze to Ty manipulujesz piszesz nieprawde, co udowodnilem Ci w poprzednim poscie, chyba, ze dojdziemy do wniosku, ze te posty zostaly w magiczny sposob dodane po fakcie...
To Panie Radoslawie sa fakty...
[...]
Ogólnie tak tylko dodam - jeśli masz zamiar coś obalać zdaniem 'Nie ma na to konkretnych dowodów' proszę zapoznaj się z temat poza, znajdź jakieś źródła. Bo tłumaczenie wszystkiego, że brak dowodów i jest to zwykła manipulacja i straszenie z mojej strony to w przypadku większej ilości takich ludzi jak Ty jeszcze szybciej staniemy się machinami korporacji.
Panie klaq, zeby cos obalac to trzeba miec co..., i w tym caly problem: to na Tobie ciazy obowiazek dostarczenia dowodow istnienia NWO nie na mnie. Jesli nie rozumiesz tego to przeczytaj sobie o czajniczku Rusela choc ja wole FSM (linka masz w debacie).
Zarzuty braku dowodow w moich wypowiedzi odnies do swoich... poniewaz dyskutujemy w debacie, pozwolisz, ze do jej zakonczenia z Toba bede dyskutowal w "sali" obok.
Edit: Jeszcze jedno korporacje to nie NWO... bo masz tam liczbe mnoga... (to ze wszystkie firmy chca z nas zrobic maszynki do wydawania pieniedzy to fakt, ale nie ma to nic wspolengo z NWO. Sam chetnie bylbys monopolista w jakies galezi przemyslu)
Edit 2: Przepraszam Cie Radoslaw ale jak ktos zarzuca komus manipulacje, a sam pisze:
Nie odpowiadanie na temat w którym kilku sfrustrowanych sceptyków szuka okazji żeby wylać swoje żale z powodu nie podjęcia zakładu [...]
chyba jednak bylo
inaczej post nr 13...
Użytkownik Ironmacko edytował ten post 09.08.2010 - 14:55