Tak, to jak wyjaśnisz dziwny proceder? Już wyjaśniam.
Kiedy pojawiałem się w tym temacie - chemtrails - dość sporadycznie zresztą, to gdy robiła się kłopotliwa dyskusja dla sceptyków, którzy chamstwem i stylem prowokacyjnym lubili się popisywać (przykładowy epitet: debil), to nagle dostawałem blokadę i brak możliwości pisania, kiedy inni tę możliwość posiadali. Minął jakiś czas, moderator zrobił co swoje, czyli cenzura moich wypowiedzi w sprawie Traktatu ONZ z 1991 roku (WOJNA POGODOWA), w skład której wchodzą Chemtrails, jako pierwotnie opryskiwanie aerozolami, uwzględniając ostrzeżenia, po czym odblokowywał mi pisanie. Miałem dokładnie taki sam czerwony pasek przy blokadzie, do tego jakby ucięty, by nie pokazywał informacji ws. przyczyny "awarii".Taka sytuacja powtarzała się chyba trzy, może czterokrotnie. Natomiast, kiedy zacząłem działać i postanowiłem nakręcić osobiście chemtrailsy i objaśnić ludziom sedno problemu, nagle chwilowa "usterka" przerodziła się w długotrwały problem. To nie dotyczy jednego tematu, a całego działu Teorie konspiracyjne, a także HydePark, w którym się nie udzielałem od miesięcy. Wiadomo, że Hydepark to jedyne miejsce, w którym moderator nie ma podstaw do usunięcia tematu, jeśli nie łamie on regulaminu i nie jest obsceniczny. Dla mnie jest to po prostu czyszczenie sobie dyskusji i te jeszcze ich insynuacje w temacie - Oh...Muhad i inni nagle zamilkli, bo chemistrale zniknęły i nie mają co pisać. Najlepiej mnie przyblokować i zrobić pod publiczkę "sceptic show" i do tego oczerniać moją osobę, bym tracił na własnej wiarygodności. Wszyscy doskonale mnie znają i wiedzą, że nie chowam ogon pod tyłek, tylko walczę o swoje racje, jeśli one są słuszne, bo jestem charakterny. Nie odpuszczam, jeśli widzę problem, więc opcja - WYCOFANIA się, jest błędna.
Nie będę też szerzej komentował tego, że Twoje insynuacje są niezbyt dojrzałe.
Nie będę też szerzej komentował faktu, że pojęcie chemtrails ma swoje odnogi i ten temat ma swoje znamiona właśnie w informacjach politycznych, jak traktat ONZowski i wypowiedzi byłego Szefa tej siatki, który jawnie przyznał się do opryskiwania. Wykasowanie takich informacji to CENZURA, więc jakakolwiek argumentacja szanownego moderatora, że to jest OFF Top, jest żenującą próbą dyskredytacji umieszczanych przeze mnie informacji. Prawda w oczy kole, lecz nie wszyscy się do tego przyznają.
Ludzie, macie na własnych oczach przeprowadzaną cenzurę i kontrolowanie wypowiedzi. Ogranicza się wolność wypowiedzi. Zezwala się na obsceniczne teksty Paziego i jemu podobnych, którzy wyzywają od debili i którzy urlopów nie posiadali za swoje zachowanie, natomiast kara się i chce usuwać tych, którzy mają coś więcej do powiedzenia, aniżeli DEBIL, CHORY PSYCHICZNIE. Tak, ostatnio na shoucie Takeuss, Ironmacko i bayakus zmieszali z błotem Kozakiewicza. Ten pierwszy napisał wprost, że Kozakiewicz jest chory na schizofrenię paranoidalną. Czy takich ludzi się tu faworyzuje? Właśnie, że tak.
Możecie mi zarzucać różne rzeczy, agresywny sposób pisania i bardzo dosadny, ale nigdy nikt mi nie zarzucie, że obrażałem kogokolwiek w podobny sposób. Bywam ironiczny, ale nie bezczelny i chamowaty do takiego stopnia, jak Pazi i jego funfle. Przemyślcie to sobie.
Edit +.....