Skocz do zawartości

Zdjęcie

Widzenie Aury

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
770 odpowiedzi w tym temacie

wasik.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hm ja przy patrzeniu na czerwona swieczko podobbne cus zrobily sie takie jakby kontury zielone :)

Po dluzszym patrzeniu sie wzialem wzrok na sciane i zobaczylem zielone cos w ksztalcie teog znicza

Hm powidok czy aura? a moze dwa w jednym?
  • 0

michciu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

na pewno powidok
  • 0

wasik.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hm znowu sprobowalem...popatrzylem sie pare sekund i kontury..

Czy to moze byc powidok?

Popatrzylem dluzej...kontury powiekszyly sie

i znow chyba powidok

nie no ;(
  • 0

michciu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ale na co patrzyłeś, jak patrzyłeś na znicz to napenow powidok, ale spójrz n. kolorowąkredke, to widzenie aury to jest prosta rzecz, ja zobaczyłem aure po kilku minutahci ostatnio zaczęla nawet zmieniać kolory :-D
  • 0

wasik.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie znicz...to byla swieczka w ksztalcie rak trzymajacych serce xD
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

mam pytanie, bo trenuje widzenie aury i dzis mialem takie cos

czy przy cwiczeniu auury moze skonczyc sie dzienny zapas energii ??

bo to albo to albo juz bylem tak zmeczony ze sie skupic nie moglem :P
  • 0

Guliwer.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dzienny zapas? Wątpię, co najwyżej aktualny (na wtedy, daną chwile) zapas energii mogłeś zużyć, a o ile nie umiesz jej braku szybko uzupełnić, to stąd te problemy z koncentracją mogły wyniknąć.

U mnie natomiast zapaść kompletna ... ledwo widzę aury przedmiotów.
  • 0

Macha.

Ciekawski

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

ja przez godzine medytowalem i probowalem OOBE :P , i to bez rzadnej przerwy,

teraz czuje sie jak wyrzeta szmata, zupelnie nie do uzytku, musialbym pojsc spac, ale boje sie ze nie wstane na bal konczacy gimnazjum :/
  • 0

skipi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mam takie pytanko, czy podczas prob obserwacji aury, [czerwnoy przedmiot] aura moze miec kolor jasno blekitny [tak sie dzieje w moim przypadku] ?
  • 0

johnson.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Sprobowalem i powiem szczerze że prawie od razu widzialem zieloną poświate wokół czerwonej butelki miala różnie od 1 cm do 5-6cm raz mialem wrażenie ze twoży jakby płomyk. Najciekawsze jest to że jak mocno się skupilem to poczulem lekkie wibracja i moje cale pole widzenia pokryły (zlote, nie wiem jak to nazwac takie cos jest jak patrzy sie w slonce albo jakies jasne swiatlo). Podobnie jak przy probach oobe ale zdecydowanie mocniej.

Terea jak sobie pomyslalem to jak probowalem wejsc w oobe w zaciemniotym pomieszczeniu to niektore przedmioty mialy lekka poświate. Aura???
  • 0

skipi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ahh, jeszcze jedna sprawa. Czy jest mozliwe widzenie aury noca, badz tez przy sztucznym oswietleniu ?
  • 0

Macha.

Ciekawski

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

jesli przedmiot, albo to na czym sie skupiasz jest dobrze oswietlone to tak, nie jest koniecznie potrzebne swiatlo sloneczne

ale widzenie aury w ciemnosci ??, nie wiem, ja chyba czegos takiego nie mialem, jak dla mnie to tylko psikusy platane nam przez umysl.

ja powoli zaczynam widziec kolorowe aury osob, bo kolorowych przedmiotow jest nietrudno

raz do szkoly przyjechal, jakis hindus, czy ktos tam, wygladal na uduchowionego wiec chcialem spojrzec na jego aure, kiedy porownywalem jego aure z aura innych dookola, zdziwilo mnie ze byla duzo jasniejsza i wieksza od aur innych :/

czy mozna widziec aury wielu osob jednoczesnie ??
  • 0

ciemność.
  • Tematów: 21
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

czy mozna widziec aury wielu osob jednoczesnie ??

Można ;-)
  • 0

Artemus.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hm ja przy patrzeniu na czerwona swieczko podobbne cus zrobily sie takie jakby kontury zielone :)

Po dluzszym patrzeniu sie wzialem wzrok na sciane i zobaczylem zielone cos w ksztalcie teog znicza

Hm  powidok czy aura? a moze dwa w jednym?

Aura. Czerwony kolor ma zieloną aurę. Poza tym aura zostawia powidoki, ale odkryłem da się je odróżnic od świetlnych (optycznych) - do zobaczenia aury potrzebne jest światło, podobnie jest w przypadku jej powidoku. Po zakryciu oczu powidok aury znika, a pozostawiony np. przez słonce zostaje.

Na razie mało cwiczyłem, trudno określic mi rodzaj optymalnego oświetlenia. Najlepiej wychodziło mi po zmroku z lekkim światłem sztucznym umieszczonym za mną.
  • 0

Apophis_.
  • Tematów: 36
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Mam takie pytanko, czy podczas prob obserwacji aury, [czerwnoy przedmiot] aura moze miec kolor jasno blekitny [tak sie dzieje w moim przypadku] ?

Moja aura jest jasnobłękitna, więc jak najbardziej może.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych