Skocz do zawartości

Zdjęcie

Widzenie Aury

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
770 odpowiedzi w tym temacie

Artemus.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O kolorach.
http://www.new-ad.pl...ykul-189,,.html
http://www.new-ad.pl...ykul-195,,.html
  • 0

Apophis_.
  • Tematów: 36
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Artemus, te cechy związane z kolorami są bzdurą... Ja bym nie wierzył w taką interpretacją. Jak się nauczycie widzieć aurę lepiej to sami będziecie czuli to dana osoba czuje itp. Aura jest zależna od stanu zdrowia, samopoczucia itp. a nie od "uduchowienia" czy "intelektu". :hmm:
  • 0

he_granade.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no powiem Tylko :) ze z zołto kredo sie udało :) ale mnie sie to podoba :)
  • 0

#169 Gość_muhad

Gość_muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

wiecie co? ucze sie widzenia aury a zawsze widze ja w jednym kolorze...

zawsze aura jest inna w zaleznosci od tla:P to jakis pic ? zaczynam miec obawy co do sensu tych cwiczen.
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

muhad nie dawaj sie pokonac

ja widzialem tylko przezroczysta poswiate, ktora rozjasniala wszystko dookola, a teraz czasem procz niej widze i kolory, ale to jak jest bardzo dobre swiatlo

musisz po prostu jeszcze cwiczyc, cwicz na bialym tle najlepiej, bo ja ta przezroczysta poswiate widze na kazdym
  • 0

marcin1985.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z początku nie wierzyłem w aurę, ale jak się przyjrzałem roztwartej dłoni to zobaczyłem kolor zielony pomyślałem na początku że to tylko złudzenie optyczne mojego oka i tła, ale dla upewnienia się rękę przyłożyłem do innego koloru tła a potem jeszcze innego i stwierdziłem że to może być aura miała kolor jasny zielony promieniowała na 12-20mm, doświadczenia z drugo ręko okazały się podobne z dodatkiem czerwonego na obrzeżach zielonego, postanowiłem sprawdzić jaką barwę emitują inne przedmioty np. biały kamień - miał poświatę jasno fioletową ta poświata miała około 7-15mm, zapałka - ciemny fiolet 3-7mm itd. Ku mojemu zdziwieniu zauważyłem, że przedmioty zrobione z tworzywa sztucznego np. plastik, naklejka nie mają tej poświaty. A co do kolorów to nie jestem pewien co znaczą, różne źródła podają dziwne wręcz opisy tych kolorów i ich znaczeń.
  • 0

Cote-d'Or.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

przed chwilą sbróbowałem dostrzec aurę mojej ręki na tle białej ściany, okazało się to niezwykle łatwe, już po około 30 sekund próby zacząłem widzieć pośwaitę niebiską z dodatkiem zielonego, szczerze mówiąc myślałem, że będzie to trudniejsze ale wystarczyło takie "zgubione" spojrzenie,
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Cote-d'Or nie mysl tak, to ze ty masz latwo nie znaczy ze inni maja, to zalezy od tego jak szybko potrafimy to przyswoic, widocznie ty masz akurat dobrze rozwiniety dar widzenia
  • 0

Apophis_.
  • Tematów: 36
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Wiesio_PL, dokładnie, to zależy od nastawienia i pewnych umiejętności. Ja też odrazu widziałem aurę, zacząłem się tym interesować i według mnie sposób jaki opisuję kilka stron dalej jest najlepszy.

A jeśli chodzi o kolor związany z tłem to zastanawiam się, czy nie mylisz czasem aury z powidokiem? U mnie tło nie ma znaczenia.
  • 0

bednar.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Są ludzie którzy potrafią widzieć aury ludzi przedmiotów bez wysiłku wszystko zalerzy od stany zdrowia człowieka charakteru wieku i paru mniej ważnych czynników aura człowieka widziana "gołym"okiem jest biała są też aparatury to robienia takich zdjęc z nich wychodzi że aura jest wielobarwna xD pytacie zkąd wiem o tym? bo potrafie widzieć aure bez roblemu
możecie wierzyć albo nie mało mnie to obchodzi czy sie ze mnie śmiejecie czy traktujecie to na prawde.
  • 0

ciemność.
  • Tematów: 21
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ja też dosyć wyraźnie (przy skupieniu) widze aurę.
  • 0

Patrolsowy Pan.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja już widze wyraźnie :P . Chociaż coś odkryłem - przy przedmiotach mam niebieską, przy moich "nieprzyjaciołach" mam taki fiolet, a przy rodzinie zielony taki jasny xD .
  • 0

Ejael.
  • Tematów: 56
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Bardzo mnie to zaintrygowało bo do tej pory nie przywiązywałem wagi gdy czasem widziałem takie różne kolorki wokół przedmiotów - myślałem że to jakaś cecha ludzkiego aparatu wzroku tak jak czarny punkt - wystarczyło mrugnąc albo spojrzeć sie gdzie indziej i znikało. Teraz spróbowałem wywołać to celowo i mnie zaskoczyło że jak się skupię na każdym przedmiocie, niezależnie od tła to sie te kolorki pojawiają.

Chcę sprawdzić czy to rzeczywiście aura czy po prostu tak mamy z oczami że to widać.
Mam w związku z tym dwa pytania:
1. czy aurę można widzieć w całkowitej ciemności?
2. czy aurę można w jakiś sposób zaburzyć? Np. skoro ktoś napisał że aurę mają przedmioty bo ktoś włożył energię do ich stworzenia to znaczy że jak włoże energię przeciwną czyli zniszczę przedmiot to powinien już mieć inną aurę czy tak?
  • 0

michciu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja aure widze bez zadnego wysilku, spojrze troche za krawędź przedmiotu i jest, różnie kolory ma, najczęsciej zielona, albo biała. I aure swojej ręki też zauważam.
  • 0

MatoIto.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ja tez juz potrafie hehe :crazy:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych