Skocz do zawartości

Zdjęcie

Widzenie Aury

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
770 odpowiedzi w tym temacie

Ozzie.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Opuść do połowy powieki i patrz na czubek nosa przez 3 do 5 minut.

mam robić zeza? nie uszkodze sobie tym oczu przez tak długie zezowanie? :wow:
  • 0

Cote-d'Or.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

to musi być taki tępy wzrok, jeżeli obserwowałeś kiedyś obrazki trójwymiarowe to wiesz o czym mówię
  • 0

Ozzie.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no wiem co znaczy tępy wzrok bo czasem lubie go robić ;) ok to w takim razi pocwicze... wątpie żeby mi sie udało bo jestem daltonistą :P
  • 0

Tony Montana.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przetestowalem ,polozylem czarny telefon na stoliku (kolor drewna) obok sciany (kolor piaskowy) ,usiadlem na krzesle i gapilem sie w niego ,w jeden punkt po jakims czasie zaczela sie pojawiac zolta aura wokol telefonu i ciemna wokol stolika na ktorym stal ten telefon ale wydaje mi sie ze to zwykla granica pomiedzy kolorami tych rzeczy...ciemne rzeczy maja jasna aure a jasne maja ciemniejsza...moze chodzic o cos innego ,moze to wcale nie aura tylko jakies zludzenie optyczne...sam niewiem ,napisalem jak jest u mnie.
A przy dluzszym patrzeniu na ten przedmiot inne rzeczy wokol sie stopniowo zamazuja...
  • 0

Guliwer.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Postaw jakiś przedmiot, znajdź. Patrz się kilka (do 10)cm na miejsce nad nim, nie koncentruj się bezpośrednio na nim samym. Staraj się nie mrugać, najlepiej jakbyś tego nie robił ... i daj znać jakie efekty :)
  • 0

Apophis_.
  • Tematów: 36
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Moich znajomych bardzo to zainteresowało i udzielam im lekcji :P Według mojego sposobu (kilka stron wcześniej jest). Niektórym idzie szybko, niektórym wolno - ale z obserwacji wynika, że raczej każdy może nauczyć się widzieć aurę. :smile:
  • 0

Cote-d'Or.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja czasami widywałem...hmm... jak to określić... płomienie wydobywające się z przedmiotu... dosyć długie, wątpie aby było to złudzenie optyczne.
  • 0

Ejael.
  • Tematów: 56
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A ja wciąż nie otrzymałęm odpowiedzi czy aurę można w jakiś sposób zaburzyć i czy widać ją w totalnej ciemności? Chcę w ten sposób zweryfikowac czy to rzeczywiście jakaś aura czy po prostu jedna z cech naszego aparatu wzroku. Jeżeli ktoś się orientuje w tym temacie to prosze o info tu lub podanie jakiegoś źródła.
  • 0

Patryczek.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja ostatnio jakto okreslic hmm widze aurę czy nie wiem co to jest.. ale tylko jak ksiądz stoi przy ambonie i mowi kazanie tylko wtedy[jestem ministrantem], taki kropki migoczace nad jego głową ciałem, czasami to mnei sie wdyaje bo po prawej stronie stoi krzyż i z tego krrzyża idzie taka linia i jakby ładowała tą aure jesli to jest aura... co o tym sądzicie? Czy to może być moc Ducha Św. do przekazania wiernym w kosciele?Ja sie nie orientuje ale poprostu widze ot co widze i mowie to co o tym mysle.. a chce wiedzieć wasze zdanie... ;-)
  • 0

Ozzie.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

tak schodząc z tematu aury musze powiedzieć że często patrząc minute-dwie na jakiś przedmiot i nie ruszając oczami robią sie fajne efekty wokół niego... wszystko sie robi bardzo ciemne, kontrastowe, kolory sie chrzanią... ogółem jak scena z filmu ;)

a aury jeszcze nie widziałem...
  • 0

Tony Montana.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja to inaczej sprawdze ,postawie poprostu cos na tle czegos o tym samym kolorze i zobacze czy wtedy bedzie jakas aura.
  • 0

Apophis_.
  • Tematów: 36
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Tony Montana, już tak robiłem, i zobaczyłem aurę :)
  • 0

Cote-d'Or.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja próbowałem zobaczyć aurę mojej ręki w ciemności, jak było zasugerowane na forum i nie było jej widać, ale pewnie dla tego, że nie wiedziałem gdzie patrzeć, za to na tle okna mnimalnie podświetlonego od zewnątrz już było ją widać
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ostatnio próbowałem znowu. Czy wam czasami dzieje się tak, że aura zamiast "wychodzić" z np. ręki zaczęła "wchodzić" w nią i (ja nie widze wtedy koloru aury, tylko jasność wokół ręki) rozjaśniać ją, sprawiając wrażenie jakby była gładsza i piękniejsza ^^.
  • 0

Kasalagupagu.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

to jest niezwykłe?To ja jestem jakimś dziwadłem.Bo ja widze te ,,aury" wszystkiego.Jak sie na coś zagapie.Np. na księdza w kościele.Patrze na niego tępym wzrokiem bo nic nie rozumiem i jestem już tak znudzona ,że właśnie takie coś sie pojawia.. :surprised:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych