Skocz do zawartości

Zdjęcie

Widzenie Aury

• Please log in to reply
770 replies to this topic

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Heh to u mnie w nowej szkole jest fajnie na lekcjach.

Siedze sobie i słucham co tam nauczyciel mówi, klasa ma kolor taki troche przyciemniony żółty, a ja siedze naprzeciwko nauczyciela i za mną jest okno. Klasa jest bardzo dobrze oświetlona. Czasami zdarza się tak, że wiedze aurę nawet się nie skupiając ^^, ale mimo wszystko jeszcze nie widze koloru aury, za to do pewnego stopnia w zależności od warunków opanowałem choć troche powiększanie się aury. Mam nadzieje, że niedługo zabłyśnie kolorem ^^
  • 0

ciemność.
  • Tematów: 21
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ja właśnie w szkole podchwyciłem taki pomysł i zawsze jak jest taka okazja to trenuję widzenie aury na nauczycielach :P
  • 0

Apophis_.
  • Tematów: 36
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Hueh, u mnie najlepszą aurę ma jedna z nauczycielek Hiszpańskiego, poprostu amazing :D Widzę prawie odrazu, a wielkoscia przerasta inne aury ktore kiedykolwiek widywalem. Aure mozna tez np. cwiczyc w trakcie jazdy tramwajem/autobusem/pociagiem, albo gdziekolwiek indziej. Praktyka czyni mistrza, na szczescie do tego nie potrzeba jakis transow, ciszy itp. itd. :)
  • 0

Szefo.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

możecie wyjaśnić mi laikowi co to znaczy trenować widzenie aury :P
będe bardzo wdzięczny bo jakos nie mam ochoty i czasu czytać 14 strony wypocin userów w tym temacie ;)
  • 0

ciemność.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Patrz pierwszy post.
  • 0

Cote-d'Or.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

tramwajem/autobusem/pociagiem

a ja w autobusie nie potrafię ciągle te dziury, nie potrafię wzroku skupić.
  • 0

ciemność.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Cote-d'Or, ćwicz medytację to będziesz mógł skupić się wszędzie. Tylko uważaj na kieszonkowców :P
  • 0

Delta.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Są programy na kompa tylko kamere trzeba kupic,do oglądania ,aury, róznego rodzaju promieniowania nas samych czyli ludzkiego ciała.Na targach ezoterycznych itp. pojawiają sie ekipy z róznego rodzaju sprzetem do ogladania aur,termowizja i promieniowanie,zakres,częstotliwość ,częstość występowania i co tylko mogą :smile:
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

A wiesz może gdzie są takie targi ??
  • 0

tomason.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja wlasnie nie moge wyraznie zobaczyc kolorow :/ tylko takie male strasznie i przezroczyste, ze bardzo ciezko je dostrzec... nie widze zadnych plomieni tylko czasami takie dwa paski jeden nizej, drugi wyzej :smile:
  • 0

childrenofbodom.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

(...) Według mojego sposobu (kilka stron wcześniej jest). Niektórym idzie szybko, niektórym wolno - ale z obserwacji wynika, że raczej każdy może nauczyć się widzieć aurę.  :smile:

thx za sposób, dziala :)
co oznacza niebieska aura ? :P
  • 0

Delta.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A wiesz może gdzie są takie targi ??

W każdym duzym mieście. Teraz jestem w wawie i tu na słupach ogłoszeniowych pojawiają sie plakaty "Targi ezoteryczne" w i co na nich.Moze trzeba wpisac w google czy inna wyszukiware, nazwe miasta i co gdzie kiedy, albo jakoś tak pokombinować ,a jak nic, to miec oczy dookoła głowy chodząc po mieście. :dance:
  • 0

Berith.
  • Tematów: 26
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

WOW to działa!! Pierwsza ezorteryczna rzecz jaką zastosowałem na sobie :D
  • 0

ciemność.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ja, jak widze aurę to najczęściej widze też kolor. Kiedyś nie widziałem. Co prawda jeszcze słabo, ale widze. Co ciekawe, czasem go nie widzę, ale czuję.
  • 0

sasquatch89.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja tam widzę chyba tylko półaurę, no bo pojawia się półprzezroczysta szara 3mm aura. Potem jak gdyby widzę przezroczyste fale nad głową i po dłuższej chwili tępego patrzenia się, robi mi się przed oczami śnieżnobiało. Co to może być?? :surprised:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych