Skocz do zawartości

Zdjęcie

Widzenie Aury

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
770 odpowiedzi w tym temacie

Camp0s.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja dzisiaj spróbowałem z czerwonym przedmiotem, z jasnożółtą ścianą w tle. I rzeczywiście widziałem aurę o kolorze zielonym, tylko zastanawiam się, czy to nie było złudzenie optyczne.
  • 0

Sznurek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Camp0s: Jeżeli chcesz sprawdzić czy to powidok, to przenieś wzrok np. na białą ścianę. Jeżeli dalej będziesz widział "aurę" to nie jest to aura :)
  • 0

tomason.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dzisiaj widzialem aure bez zadnych specjalnych przygotowan, az mnie to za przeproszeniem wkur$%^ :/
  • 0

Cahir.
  • Tematów: 74
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Dzisiaj widzialem aure bez zadnych specjalnych przygotowan, az mnie to za przeproszeniem wkur$%^ :/

Czemu? Wlasnie o to chodzi zeby ja widziec bez przygotowan.
  • 0

tomason.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wiem, ale to mi przeszkadza sie skupic na innych waznych rzeczach... Widze ja niewyraznie, ale nie musze sie skupiac, dopiero jak sie skupie to widze wyraznie. Widzenie aur jest piekne, tylko chcialbym widzec dopiero wtedy kiedy potrzebuje. :)
  • 0

Robaczek.
  • Tematów: 19
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dziwi mnie dlaczego zaczełaś się "w to bawić" a teraz Cie to denerwuje...
Gdzieś wcześniej napisałem żeby to dokładnie przemyśleć.
Na pocieszenie powiem że to dopiero poczatek, potem będziesz widziec orbsy, potem astrala- a dalej nie wiem, ale gdy do tego dojde bankowo opowiem.
Jeżeli teraz Cię to denerwuje to lepiej zakończ, jak zaczniesz widzieć astrala, często bedziesz się gapić na coś co Cie zaciekawi (dla ludzi obok bedzie to wygladała, jakbyś gapiła się w sciane- nawet nie próbuj tego łapać po ludzie obok uznają Cie za wariata:P, sam sie przekonałem).
  • 0

Cahir.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Przeciez orbsy to kurz :wall:
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Na pocieszenie powiem że to dopiero poczatek, potem będziesz widziec orbsy, potem astrala- a dalej nie wiem, ale gdy do tego dojde bankowo opowiem.

A co trzeba robić, żeby zacząć je widzieć ???

Przeciez orbsy to kurz

Zależy o co nam chodzi, jeśli tobie chodzi o to co się pojawia na aparacie, to się z tobą zgodzę. Niestety teraz chodzi o to co się znajduje w astralu, orbsy, czyli bezkształtne formy energii (jakby co to są byty). Ja miałem raz czy pare spotkanie z taką kulą, zresztą moja siostra też.

Zastanawiam się, czy podczas OOBE, jeśli się nie skupi na swoim ciele astralnym to czy ma ono jakąś formę, bo czytałem kiedyś, że często jesteśmy po prostu wtedy kulą energii, którą możemy ukształtować na podbieństwo naszego ciała.
  • 0

tomason.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zaczalem sie bawic, ale przez krotki okres :) zanim Ty sie zarejestrowales, wiec nie moglem przeczytac o tym jak Ty napisales zeby to wczesniej przemyslec ;) pozdrawiam...
  • 0

Cahir.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Mialem kontakt z bytami w astralu ale nigdy to nie byly kule ;)
Przewaznie cos na ksztalt czlowieka lub 'mgla'.

Ale wracajmy do tematu mialo byc o aurach nie orbs ;)
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Przewaznie cos na ksztalt czlowieka lub 'mgla'.

Ja miałem wszystkiego po trochu :mrgreen: kule, mgły, nieywraźne postacie, zjawy przypominające moich bliskich, albo i samego mnie ;p .
  • 0

Robaczek.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

ORBS, bytem w sumie nie jestem pewien.
Czasem jak kumuluje energie to widze jak lataja naokoło- czasem sie wklejają, nie jestem pewien czy to byty.
  • 0

tomason.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hehe fajne przezycia :) Ja mialem tylko takie, ze slyszalem w nocy wujka po Jego smierci :)
  • 0

sphinx123.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zastanawiam się czy jest jakiś sposób żeby "wyłączyć" widzenie aur, gdy widzi sie je bez przerwy? Z widzeniem aury to w sumie nie ma problemu tylko chodzi o to że nie chce do końca życia widzieć jakieś zmasakrowane duchy biegające po moim mieszkaniu :)
  • 0

Robaczek.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jest pewien sposób, w moim przypadku się sprawdził (czego żałuje).
Musisz sprawić, aby aura spadła Ci w dół, a jak to zrobisz to raczej wiesz.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych