Skocz do zawartości

Zdjęcie

Widzenie Aury

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
770 odpowiedzi w tym temacie

NO_NAME.
  • Tematów: 1
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

mi sie zdarzało widzieć jakieś poświaty wokoło przedmiotów ale myślałam że mi wzrok szwankuje :o myślałam że aure mają tyko ludzie zwierzęta i rośliny ale o przedmiotach nie wiedziałam.
  • 0

Masamune.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pszepraszam, ale nie wiem cczy to, co widziałem to była aura, czy powidok:
Ustawiłem czerwony kubek nescafe, tak, żebym nie widział białego napisu, na białym tle wnętrza szafki. usadowiłem się wygodnie ok 1,5m od kubka, i wpatrywałem się przymrużonymi oczami w ten kubek. Po ok. 5-6 sekundach widzę, szczególnie w prawym-dolnym rogu zieloną, ok 1,5-2centymetrową poświatę.
Czy to jest aura?
  • 0

sphodromantis.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja przed chwila probowalem i widze biala, taka lekko przezroczysta aure. Probowalem na czerwonym pokrowcu na okulary i niebieskiej karteczce. :D
  • 0

sphodromantis.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Teraz jak patrze na ta niebieska kartke to widze zolta aure.
  • 0

Robaczek.
  • Tematów: 19
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Nie piszczcie posta pod postem, nie to nie jest aura ale już blisko =)

przymrużonymi oczami

Taka rada, nie mróż oczu, wiem że ciężko patrzec przy otwartych, ale można się przyzwyczaić- a efekty są większe.
  • 0

sphodromantis.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Teraz to ja juz widze tylko bialą/przezroczysta aure i na przedmiotach i ludziach. :(
  • 0

Kori.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Teraz to ja juz widze tylko bialą/przezroczysta aure i na przedmiotach i ludziach. :(

Wg tego, co czytalam, zanim pojawi sie aura widzimy cos jakby geste powietrze, ktore pozniej zmienia kolor na bialy i dopiero pozniej kolorowa czesc aury :P
  • 0

Milkaa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a ja mam pytanie.
Patrze na swoja reke. najpierw widze niebieska poswiate, a zaraz za nia jest taki jakby pomaranczowy płomień.
aura?

myślałam że ona ma jeden kolor. ^^'

O, a teraz tego pomarańczowego nie mogę zobaczyc. tylko niebieskie, błękitne wręcz.
  • 0

Robaczek.
  • Tematów: 19
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Nie jeden, jest kilka warstw i kilka kolorów (niekotre warstwy nachodza nawet na ciało).
  • 0

Masamune.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wg tego, co czytalam, zanim pojawi sie aura widzimy cos jakby geste powietrze, ktore pozniej zmienia kolor na bialy i dopiero pozniej kolorowa czesc aury :P

No właśnie ja takie zaciemnienie, jakby gęste powietrze widze, ale to ciemnie jest, więc nie wiem, czy to aura :hmm:
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Też tak mam, a przynajmniej miałem jak to ćwiczyłem, na razie dałem sobie spokój.

Widzisz przezroczystą poświatę, ale kiedy już spojrzysz na siebie to dostrzegasz swoją aurę, też tak miałem. Czasem widzisz także jak aura "cofa" się wgłąb ciała i staje się czarna. Ja do pewnego stopnia nauczyłem się to kontrolować i z takiego zaciemnienia wychodzić do normalnej aury.
Ale mówię, aurę to widze tylko swoją.

Aura pokazuje wiele rzeczy, od rozwoju duchowego, aż po nasz stan zdrowia i to jacy w danym momencie jesteśmy (emocje). Musi posiadać kilka warstw, bo inaczej trudno byłoby pokazywać wiele rzeczy na raz.
  • 0

Milkaa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale właściwie to nie wiadomo, która warstwa co pokazuje?
  • 0

Mikii.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam znalazłem na necie ciekawą książkę o widzeniu aury czy ktoś wie coś na ten temat
http://www.weight-ca..._glasses_PL.htm oraz kamień który zmienia kolor do odczytywania aury http://www.weight-ca..._Pendant_PL.htm Pozdrawiam Michal
  • 0

Blazi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja dzisiaj spróbowałem na przedmiotach. Kolory aur się zgadzają, ale są bardzo blade i jasne. Czy to to?
  • 0

Dedisz.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy kolor aury zależy od koloru przedmiotu??
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych