Skocz do zawartości

Zdjęcie

Widzenie Aury

• Please log in to reply
770 replies to this topic

sesq.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

przeciez to nie sa zadne aury, jak sie patrzy dlugo w przedmiot o jakims kolorze, a potem sie spojzy na biała kartke/zamnie oczy to widac ten przedmiot o zmienionym kolorze... to ze sie patrzy w srodek a potem na brzeg, to wtedy widzimy czesc "odbitego przedmiotu' na jakims tle, co wg. was jest aura.
  • 0

Five Psion.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kolejny niedowiarek :rotfl:
  • 0

laxter.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

powidok powstaje po ok. 20 sekundach wpatrywania się w kartke, ja potrafie zobaczyć aure po niespełna 5
  • 0

sesq.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

to zrobcie taki test:
wezcie przedmiot i zobaczcie jego aure z odleglosci 10cm, nastepnie sprawdzcie aure tego samego przedmioty z odleglosci 2 metrów ( chyba da sie widziec aury z dalekich odleglosci, prawda ? ). I teraz porownajcie ich rozmiar. Jezeli to nie powidok tylko aura to powinna ona miec z bliska i z daleka taką sama długość.
  • 0

Tacita.

Ukryty wymiar

• Tematów: 53
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ćwiczenie 1.
Opuść do połowy powieki i patrz na czubek nosa przez 3 do 5 minut.

No dobra.. na który czubek? Ten po lewej czy po prawej stronie? ;)
  • 0

kakulukia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hmmm wydaje mi sie to zbyt proste po kilku minutach "cwiczen" juz widzialem ta aure :]

P.S zastanawiam sie czy to naprawde jedst ta aura czy porpostu zludzenie optyczne
  • 0

sesq.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hmmm wydaje mi sie to zbyt proste po kilku minutach "cwiczen" juz widzialem ta aure :]

P.S zastanawiam sie czy to naprawde jedst ta aura czy porpostu zludzenie optyczne

zludzenie optyczne, wszyscy jakos ja widza...
no ale widzenie aury moim zdaniem naprawde istnieje.
  • 0

kakulukia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

u mnie to wygladalo tak ze na ok.5 cm mialem takie jakby zielono-neibieskie ognie :]
  • 0

Morgainne.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Aury zaczęłam widzieć z miesiąc temu, po komputerowym przewertowaniu ebooka na ten temat. Niestety nie są to aury w pełnej ich okazałości... U ludzi ledwie eteryczne i bezbarwne. Jeśli chodzi o przedmioty - jest lepiej, ale również nie idealnie.
Co zrobić by rozwinąć umiejętność? Tylko nie mówcie "ćwiczyć". To wiem. Pytanie brzmi: jak?
  • 0

kakulukia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja sobei teraz uswaidomilem ze mialem pewne lekkie "zdolnosci" parapsychologiczne jak chodzilem do przedszkola /podstawowki to juz widzilaem niekiedy aury nawet ludzi glownie jak ktos byl wsciekly a teraz jakos samo przychodzi lezc u ludzi juz nei widze albo slabo widze
  • 0

Wildens.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Co zrobić by rozwinąć umiejętność? Tylko nie mówcie "ćwiczyć". To wiem. Pytanie brzmi: jak?

Systematycznie powtarzaj ćwiczenie z kartką - chyba o nim czytałaś (?). Do tego pomoże ci ćwiczenie na utrzymanie wzroku w jednym punkcie. Polega to mniej-więcej na tym, że przez ok. 3 minuty wpatrujesz się w czubek swego nosa (jeśli oczy się zmęczą, daj im odpocząć zamykając je). Później przez 3 minuty wpatruj się w miejsce, gdzie profilaktycznie znajduje się twoje trzecie oko (trochę wyżej pomiędzy twoimi oczami :)) .
Powodzenia

Pozdrawiam
Olek.
  • 0

saruamn.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja widze aure np ołuwla ale bez kolorów dochodzi ona umnie 2-3 cm
  • 0

Wildens.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja widze aure np ołuwla ale bez kolorów dochodzi ona umnie 2-3 cm

OMFG co to jest ołuwlek?:EEEE Człowieku poproś mamę żeby Cię zapisała na korki z polskiego :E

Co do tego, że widzisz aurę, to nie widzisz >.> bo aura ołówka (zależy od jego koloru) zawsze ma jakiś kolor.
  • 0

Dawidek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

zawsze ma jakiś kolor.

O ile mi się wydaje to aura w pierwszych ćwiczeniach zawsze jest widoczna jako płomienie bez kolorów. Przedmioty nie mają uczuć więc ich aura jest niezmienna i zależna od koloru danego przedmiotu, aczkolwiek może się zmieniać od natężenia światła, rodzaju światła, koloru w tle, temperatury otoczenia itd... :)
  • 0

Wildens.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak, ale każdy kolor ma swoją kolorową (kolorową = ma kolor) aurę. Może wydawać się niewidoczna gdy patrzy się na czerwony przedmiot na zielonym tle - wtedy zielona aura czerwieni zlewa się z tłem i pozornie wydaje się bezbarwna.

Pozdrawiam
Olek.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych