Skocz do zawartości

Zdjęcie

Widzenie Aury

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
770 odpowiedzi w tym temacie

Five Psion.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hmmmm... Jak coś może być bezbarwne? Przecież nawet czarny i szary to jakaś barwa.
  • 0

Nuridan.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

He witam panstwa:)
Tez ja co niektorzy probówałem zobaczyć te aury.

Byla godz. ok. 17 może 17.30 słońca nie bylo nieby zachmurzone...
Ustawilem czerwony kubek na białym tle sciany i po jakimś czasie (ok.30) gapienia sie w jedno miejsce byla widoczna poswiata tego przedmiotu.
Fajny patent swoją drogą nie wydaje mi sie żeby to bylo cos nadzwyczajnego. Bardzeij bym sie skłaniał do twierdzenia ze jest to (nie wiem jak to fachowo nazwac) jakas anomalia wzroku.
----------- ----------- ----------- ----------- -----------
Zrobiłem drugą próbe, ale nieco inną niż zalecano na pierwszej stronie tematu.
Było juz ok. godz. 18.20 wiec już ciemniej niż za pierwszą próbą.
Na krześle w moim pokoju wisi para drewnianych nunchaku, obrałem jedno za cel, i skupiałem wzrok, po dłuższej chwili bylą zauważalna delikatna biała poświata. To był rodzaj pewnego trannsu go gdy przesuwalem wzrok delikatnie z obejktu w inne mijesce w pokoju, cały obraz który widziałem był jakby taki bardzeij wyrazisty, skaładał sie jakby z elementów (fajne uczucie:) ale ten stan szybko minał gdy zrobiłem szybszy ruch oczu:(
----------- ----------- ----------- ----------- ----------- -----------
Nie testowałem jak to sie odnosci do przedmiotów wielokolorowych na np. niejednolitym tle...
Mimo to uwazam że to jest jakieś złudzenia optyczne, nawet jeśli to prawda to bardzo ciekawe:)
----------- ----------- ----------- -----------
Pozdrawiam:)
  • 0

Baron.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hehe próbowałem telekinezy na czerwonej karteczce i wpatrywałem się może z minute i mi się pojawiła zielona aura:D(próbowałem tym sposobem jak na pierwszej stornie ale nie wychodziło:(
  • 0

L&M.
  • Tematów: 20
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hinduscy jogini wynaleźli tratakę - ćwiczenia wzroku. Polegają one na wykształceniu umiejętności całkowitego przykucia uwagi do jednego punktu. Trataka pozwala nie tylko rozwijać umiejętności paranormalne, postrzegać aurę, ale także reguluje działanie układu nerwowego, wycisza umysł i doskonale wpływa na poprawę zdrowia całego organizmu.

cd- http://www.mrooczlan...dex.php?magia=4
  • 0

Wildens.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Polecam posiedzieć chwilę w temacie przed napisaniem takiego posta (była już o tym mowa i to nie raz, nie dwa :P )

Pozdrawiam
Olek.
  • 0

stefan125.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

fajna sprawa z pomaraniczowego aura przechodziła mi na dłoni jasno niebieska troszke seledynowa gdzie niegdzie
  • 0

Dawidek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hmmmm... Jak coś może być bezbarwne? Przecież nawet czarny i szary to jakaś barwa.

W którym momencie ktoś napisał że przedmiot jest bezbarwny?
  • 0

Shapiro.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ha ! udało mi sie chyba zobaczyć aure czerwonej książki :)
Ale dziwi mnie to że zobaczyłem ją po 20 sekundach i ulotniła mi się z książki na ścianę i wtedy gdy sie popatrzyłem na biała ścianę zobaczyłem że za moim wzrokiem suwa się na kształt książki zielone światło. Nawet jak zamknąłem oczy to ją widziałem. Po chwili znikła .

Czy to jest Aura czy jakieś inne zjawisko optyczne ?
  • 0

Wildens.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie bardzo rozumiem :/ Najpierw ulotniła się (cokolwiek tutaj to znaczy) na ścianę, a potem, gdy popatrzyłeś na ścianę przesunęła się z powrotem na książkę? I co, książka miała zielony obwód?:E Coś zmyślasz, albo ci sie przywidziało.
Wątpię, żeby to była aura.

Pozdrawiam
Olek.
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Z tego co zrozumiałem to był powidok ;]
  • 0

wrooblas.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja popatrzałem na butelkę Keczupu na tle białej ściany i się nie udało. Po kilku dniach patrzyłem na koniec kila od miotły na tle zielonej ściany w moim pokoju i z prawej jakaś biała poświata się pojawiła, powoli zmieniła kolor na zielony i przybrałą kształt małych płomyczków ciągle się zwiększających. jak spojrzałem dokładnie na "aurę" ta znikła. Mam tak za każdym razem jak patrzę na ten kij, na tle zielonej ściany.
  • 0

Shapiro.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie bardzo rozumiem :/ Najpierw ulotniła się (cokolwiek tutaj to znaczy) na ścianę, a potem, gdy popatrzyłeś na ścianę przesunęła się z powrotem na książkę? I co, książka miała zielony obwód?:E Coś zmyślasz, albo ci sie przywidziało.
Wątpię, żeby to była aura.

Pozdrawiam
Olek.

Nie , ulotniła=posunęła się za moim wzrokiem jak popatrzyłem się na ścianę,książka była cała czerwona. A ja na ścianie widziałem tak jakby zielony cień książki Często tak mam jak patrze się na coś w blasku słońca długo . to jednak coś innego :roll:
  • 0

dimi1205.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Udało mi sie. Tylko u mnie to wyglądało troche inaczej. Najpierw ta zielona aura pojawiła się tylko w miejscu w które patrzyłem, a nie wokół całego przedmiotu, a potem jakby eksplodowała. Pojawiła się jakby chmurka tego samego koloru jakby cos wybuchło, najpierw się rozszeżyła, skurczyła i znikła razem z aurą. Może mi ktoś powiedzieć co się stało? Może przedmiot umarł :D .
  • 0

Pixxel.
  • Tematów: 11
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja to jak czasem na cos patrze najpierw i pozniej mocno mrugam to jest taka zolta aura taka nie wiem jak to okreslic

wlasnie robilem numer z aura na czerwonej koszulce;). jest takie zielone jakby odbicie. unosi sie lekko ku gorze;)))
  • 0

Drakon.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hmm ja po 10 sekundach widze zielone aury na :czerwonej kartce, dłoni różowej kartce. Jednak gdy wpatruje sie w kartke brazowa (jasna) to zauważam tylko przezroczystą poświate. Chyba mam coś nie tak z moimi oczami.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych