Skocz do zawartości

Zdjęcie

Widzenie Aury

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
770 odpowiedzi w tym temacie

SilverBlue.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hej, Awjp, też mi się tak wydawało właśnie (heh, że też dodałeś ten post minute po mnie. Gdybym poczekała chwile miałabym wyjaśnienie swoich wątpliwości) tylko fachowego słownictwa mi nieco zabrakło, heh xD
  • 0

Kierku.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wielkosc przedmiotu moze zwijekrzyc prawdopodobienstwo zobaczenia aury?
  • 0

Robaczek.
  • Tematów: 19
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Hmm, nie Kierku.. wielkosc nie ma znaczenia..
Chyba ze staniesz przed wall street bulding 30 cm od niego.. wtedy moze być cieżko..
(taki troche abstrakcyjny przykład ;) )
  • 0

Kierku.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ok dzieki

a jak tam Twoje doswiadczenia??
  • 0

Kierku.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

yupi!! widzialem aure ... ale ja zapomnialem zmrozyc oczu.. ale i tak wyszlo ....mam pytanko bo czerwnona smycz miala aure hm.... morska a nie zielona..moze to nie aura? ale gdy chialem sie skupic na niej (aurze) ona znikala czyli to jedno pasuje...
  • 0

Mateooo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie chce tu podwazac czyjegos slowa ale jezeli miliscie kiedys plastyke i tematy <chyba> o sredniowieczu to wtedy bedziecie rozmawiali co to jest POWIDOK... wystepuje wlasnie jako plomienie wystajace z przedmiotu o jednolitej barwie z tego co wiem to nie ma to nic wspolnego z aura i zawsze jak sie poatrzy obok to widac dwa kolory dopelniajace sie do szarosci : a mianowicie : przy czerwonym przedmiocie powidok bedzie zielony przy zoltym fioletowy przy fioletowym zolty przy zielonym czerwony przy niebieskim pomaranczowy i na odwrot ;)
to moze byc natomiast cwiczenie wprowadzajace do widzenia aury ale moim zdaniem te "plomienie" nie sa aura :)
pozdrawiam
  • 0

Piotrek.
  • Tematów: 12
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Bede chyba kolejna osoba, ktora powie: widzialem aure. Wow niby dla innych nic ale ja sie srednio ciesze. Patrze sobie w auli na nauczyciela a po chwili... troche dluzszej chwili gapienia
sie na niego zaowazylem wokol calej jego postaci 'to cos' co wychodzi ale mialo barwe biala-przezroczysta a mial czarny garnitur wiec sam nie wiem :/
Pozdro
P.S. forum wyglada o niebo lepiej jak kiedys :P
dlugo nie pisalem.
  • 0

Mateooo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

to co widziales to według mnie mogla byc aura tylko moze nie trenowales i nie widzisz kolorow taj aury... ;)

p.s. nie mozna zobaczyc powidoku koloru ani bialego ani czarngo tak samo jak nie wystepuja one np. w teczy:)

pozdro 4 all :)
  • 0

Sarl.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja jestem zupelnie swiezy w tych wszystkich tematach, ale bardzo mnie to zaintrygowalo i zaciekawilo, dlatego tez od jakiegos czasu zaczalem cwiczyc ;) ku mojemu zdziwieniu zaczalem dostrzegac te aury... i u ludzi tez. siedzielismy w sali, bo ogladalismy film i bylo zgaszone swiatlo, a zalzuje przysloniete.. i tak zaczalem sie przygladac, aptrzec pusto w przestrzec i zaczalem dostrzegac taka (jak juz wyzej opisana) biala-przezroczysta poswiate wokol kolegow z klasy.. miala moze hmm. maks 5 cm... czy to moglo byc to, czy moze jakies moje zludzenie optyczne? :D
  • 0

#445 Gość_nick

Gość_nick.

Napisano

maks 5 cm..

wow! 5 cm to chyba niezle

i to u ludzi :o

pozdr
  • 0

Mateooo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

według mnie to na pewo byla aura i teraz radze rozwijac swoje zdolnosci ;) a tak w ogole to zazdroszcze bo mi jak narazie nie najlepiej idzie ale coz kazdy potrzebuje innego czasu na opanowanie danej techniki;)

Pozdrawiam
  • 0

illogical.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hmm... Ja zaczęłam sie interesowac aurą jakies 2 lata temu i cały czas ćwiczyłam ta umiejętność. Teraz widzę aury bez problemu. Często jak siedze w szkole i mam jakąś bardzo nudną lekcję to wpatruje sie w nauczyciela lub w ludzi za oknem. Zabijam nudę :D Ale potem pod koniec dnia strasznie mnie boli głowa (okolicę trzeciego oka).
Coś za coś :P

P.S. Jak widzisz aurę to widzisz też inne energie i czasem można się nieźle wystraszyć :lol
  • 0

Mateooo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Illogical to moze bedziesz taki mily i napiszesz nam jak do tego doszedles jakie cwiczenia stosowales itp ;)

z gory dzieki :D

Pozdro 4 all
:papapa:
  • 0

illogical.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Illogical to moze bedziesz taki mily i napiszesz nam jak do tego doszedles jakie cwiczenia stosowales itp

z gory dzieki

Pozdro 4 all

Dopiero dzisiaj udało mi się wysłać do ciebie wiadomość na priv. Pewnie się trochę zawiedziesz jak ci napiszę, że nie znam żadnej dobrej techniki widzenia aury.
  • 0

Lerlitz.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hmmm mam problem nie wiem czy to aura patrze na czerwone pudelko "aura" jest zielona okolo 8cm i nie wyglada jak plomnienie tylko jak by ktos sprejem do okola tego przejechal i gdy sciagam wzrok z obiektu juz nie chce widziec tego to jak patrze w glab wzroku(przed siebie) widze dalej ta aure a gdy zamykam oczy tez ja widze o tyle ze dokladniej i moge sie na niej skupic i wyostrzyc. Czy aby napewno widze aure ?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych