Skocz do zawartości

Zdjęcie

Widzenie Aury

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
770 odpowiedzi w tym temacie

Sarl.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja tam sie za dobrze nie znam.. ale 8 cm to strasznie duzo, przynajmniej wg mnie... jeszcze chyba nie widzialem tak duzej aury, ale kto wie ;) proboj i cwicz tak jak ja ;) mysle ze w koncu sam bedziesz wiedzial czy to aura czy nie ;)
  • 0

Lerlitz.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

juz dosc dlugo to robie (od 2tyg) ale wkoncu zaczelo mnie to tak irytowac ze ta aura pozostaje tj. w moim umysle i wzroku ;(
  • 0

illogical.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeśli pozostaje to znaczy, że widzisz tylko 'poświatę', kontrast koloru na który patrzysz. ;)
  • 0

Mateooo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wedlug mnie to tez jest powidok czyli kolor kontrastowy do tego na ktory patrzysz ;)
  • 0

illogical.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wedlug mnie to tez jest powidok czyli kolor kontrastowy do tego na ktory patrzysz ;)

No właśnie o to mi chodziło. Tylko zapomniałam jak to sie nazywa ;)
  • 0

Lerlitz.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

dziekowac za wyjasnienie :) tez tak myslalem tylko nie bylem pewien i potrzebowalem potwierdzenia :P juz mnie to nie bedzie dreczyc :D
  • 0

Mateooo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie wiem czy wiecie ale dobrym sposobem na to zeby powidok wlasnie nie "zostawał w głowie" jest potrzec rece o siebie szybko ok pol minoty jak poczuje sie goraco takie duze wtedy przyklada sie rece do oczu ale nie tak zeby dotykaly tylko w pozycji takiej polkolistej i tak trzymac je przynajmniej z 10 sekund jak sie je odlozy to nalezy spojrzec na punkt <sam sobie wyznaczasz> najdalej polozony od Ciebie a jak nie ma takiego punktu to wtedy takie patrzenie w nic jak przy ogladaniu aury ;)
  • 0

kos99.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Aurami interesuje się juz od jakis dobrych paru miesiecy..

Wokół człowieka jest wiele kolorów, ktore tworzą "tęczę",hmm trzeba byc niezle wycwiczonym aby ją zobaczyc.
Podobno niektóre kolory zmnieniają się w zależności od stanu umysłu.
Drzewa mają taka białą energetyczną aurę tryskającą na szczycie.

U innych ludzi widzialm niebieskie,białe i zielone aury takie okolo 10 cm,a jak się skupiają to mają takie zółte wokół głowy :>
Natomiast u mnie widziałam(gdy się naprawdę mkocno skupie i wpadnę w taki "trans") aurę fioletową na około 1,5-2 metra, taką pulsującą z przebłyskami indygo na końcu
  • 0

Mateooo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Koss99 A czy do widzenia aury probowalas jakis metod czy po prostu od tak skupilas sie i zobaczylas?? jesli to byla metoda to jaka? :D
  • 0

kos99.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Metody konkretnej jako takiej nie mam . Po prostu skupiam się i nię patrze na to co fizyczne tylko na to co niematerialne. :)
Myśle, ze jest kwestia treningu, oraz nastawienia.
  • 0

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

W przypadku drzew aura bywa również różna.
" Koloryt " człowieka zmienia się dosyć szybka tak szybko jak zmienia ją się jego emocje.
To co widzimy to, to co czuliśmy przed chwilą.
  • 0

awjp.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W większości przypadków widzenie aury to wymieniona wcześniej przeze mnie habituacja (nazywana również w tym temacie powidokiem). Oczywiście jest to negatywowy obraz danego koloru. Ja jak patrzę coś dłuższy czas, to właśnie taki negatyw widzę. Ale od jakichś 2 mies oprócz tego wokół ludzi, jakich kolorów nie były by ich ubrania widzę jeszcze taką białą poświatę. Widzę ją także wokół swoich dłoni, zwierząt i ogólnie istot żywych. Zapewne to jakieś złudzenie apteczne... :hmm:
  • 0

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

apteczne - optyczne :) .
Możesz widzieć wtórnik eteryczny.
To jego koloryt. Pojawiające się na " nim " odcienie np. szarości to promieniowanie narządów.
Narządów w których nastąpił nie prawidłowy przepływ energii.
  • 0

illogical.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Natomiast u mnie widziałam(gdy się naprawdę mkocno skupie i wpadnę w taki "trans") aurę fioletową na około 1,5-2 metra, taką pulsującą z przebłyskami indygo na końcu

No własnie ja też taką u mnie widziałam. :hmm:

Ej mam do Was pytanie, czy was też po ćwiczeniach boli głowa i/lub kręci Wam się w głowie czy tylko mi.? :P
  • 0

kos99.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mnie głowa troche bolała na początku, za to bolą mnie oczy..to chyba dlatego, ze mało nimi ruszam :o

Ja mam natomiast takie pyt: Czy kiegdy patrzycie na aury to macie tak, ze czasami zniekształca wam się obraz (drga, resrzerza się, zwęża, faluje)?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych