Skocz do zawartości

Zdjęcie

Widzenie Aury

• Please log in to reply
770 replies to this topic

JaToJa.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pisk?Zupełnie normalne.Ja to słyszę jak jest zupełna cisza,ale już się przyzwyczaiłem. Mam to od kiedy pamiętam,długo przed praktykami różnego rodzaju.
  • 0

Uriel.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dla czerwonych przedmiotów aura będzie jasno zielona, dla żółtych (ale tu jest trudniej więc odradzam na początku) aura będzie niebieska.

Obawiam się że to nie aura, tylko zjawisko zwane addytywnym mieszaniem barw... Ale może się mylę...
  • 0

#528 Gość_Burnago

Gość_Burnago.
  • Tematów: 0

Napisano

Obawiam się że to nie aura, tylko zjawisko zwane addytywnym mieszaniem barw... Ale może się mylę...

Dopisuje się. To prawdopodobnie wg. mnie jest spowodowane zmęczeniem wzroku i różnicą kolorów. To normalne... napisał bym o tym wiecej ale biologia już mi wywietrzała z głowy.
  • 0

JaToJa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zmęczeniem wzroku? To wytłumacz mi czemu po 5-6 sekundach wpatrywania się w małą czerwoną zabaweczkę z kinder niespodzianki widzę zieloną poświatę?Gdyby się kolory mieszały to wszystko w okół miało by swoje aury..A ja sie skupiam tylko na tym przedmiocie.
Po drugie dopóki nie zacząłem tego trenować to nigdy czegoś takiego nie miałem,mimo,że jak łapałem zawiasa,czy patrzyłem się bez sensu w punkt na ścianie to nic nie widziałem..
  • 0

Vis.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Też uważam że to naturalne. Pamiętam że miałam w liceum sorkę która często nosiła czerwnony żakiet, i jak się na niego chwile patrzyłam, w momencie zostawał mi przed oczami zielony negatyw. W kształcie żakietu.
Natomiast otoczka wokół niego, jak i całej kobiety, była przezroczysta (nie widzę kolorów aur)
  • 0

anonimxD.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jak podchodzisz do wywoływania pioruna? ja kiedyś zrobiłam niesamowitą burzę i z kumplem bawiliśmy się piorunami (ja mówiłam gdzie, a kumpel ściągał tam błyskawicę). Niestety wtedy wytlumaczył mi to bardzo ogólnie (zresztą z moją beznadziejną pamięcią i tak już nic z tego nie pamiętam x| ), a aktualnie trochę nam się kontakt urwał... Mógłbyś mi napisać jak to robisz?
Scpt, na pewno kontroluję pogodę, choć nie w pełnym zakresie. Pracuję nad tym, choć raczej rzedko. Poczekam do wiosny, będzie bezpieczniej.
temat o aurach, mta... to może przeniesiemy się na jakiś inny temat...? ^^'

ok to teraz ci powiem ze nie wiem czy umiem ci wyjasnic jak to robie ale moze dam ci gg to mozemy o tym pomówić .
a tak ogólnie to ja teraz sie ucze electrokinezy i mozliwe są dzięki temu różne fajne rzeczy :> nie to ze coś potrafie ... jeszcze nie :P
a propo tej zmiany tematu to genialny pomyśł mozesz otwozyc taki albo pisać na temacie elektrokineza/energia psi tam o czymś takim gadamy :]
  • 0

Decadence.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

przedmiot powinien znajdować się na tle jednolitej barwy np. na tle białej ściany (tak będzie najlepiej).

Fajnie, tylko ja mam zielone ściany :o

fajnie, udało mi się zobaczyć. Zwłaszcza przy żółtych przedmiotach dobrze widać. Nie wiem czy to aura, ale kolory się zgadzają ;) Jednak wydaje mi się, że to tylko i wyłącznie powidok. Widzimy wtedy negatywy barw. Tym bardziej że przy tym ćwiczeniu patrzymy w dal i "zezujemy", wtedy "aura" pojawia się naokoło. Im dłużej się patrzy, tym obraz staje się większy. Pozdrawiam

Użytkownik Decadence edytował ten post 20.02.2008 - 23:35

• 0

JaToJa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja wcale nie zezuję,patrzę normalnie i z każdej praktycznie odległości(znaczy granica od 10,20 cm do 3-4 metrów)
To spróbuj własnej ręki zobaczyć,wtedy się przekonasz,że to aura;] Mi np. wychodzi turkus. Spróbuj dla porównania kogoś z rodziny,kolor skóry raczej macie taki sam,więc powinien być podobny kolor aury,ale raczej będzie inny;)
  • 0

22z.
  • Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Też mi się udało, szczególnie z czerwonym przedmiotem. Jak ktoś już powiedział - aura jest koloru zielonego, przy czerwonych obiektach. Z zółtymi miałem problem, ale dostzegłem małą aure. A jak jest z czarnymi obiektami lub z białymi?
Czy ktoś zna jakieś ćwiczenia na widzenie aury u roślin i zwierząt oraz ludzi?
  • 0

Who.Am.I.
  • Tematów: 8
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja ćwiczyłem sobie postrzeganie aury na lekcji religii... Patrzałem na czerwony podręcznik na brązowej ławce i widziałem taką zieloną poświatkę xD Fajne rzeczy na religii wyrabiam ^^
  • 0

lunatyk.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a jak wytłumaczycie to ze ja tez widzę ów "aury" lecz gdy skupie wzrok na czymś innym zostaje odbicie zielone takiej jak aura to jak wytłumaczycie??
  • 0

..::Marta::...
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tylko pomyślę o niej, to od razu widzę "coś", czasami kolorowe a czasami przezroczyste. Aura??? Czy raczej zmęczenie oczu?? ;> choć chyba oczy tak szybko się nie męczą, co..??
  • 0

lunatyk.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wierzę wierzę ale akurat to wydaje mi się "przeinterpretowane" że tak to powiem. Inaczej czemu mam caly czas "odbicie tej aury" w oczach?? kształt, ostatnio pomkpe czerwoną chciałem wykorzystać a i owszem pojawiła się ów "aura" lecz gdy pompke odwróciłem z poziomu do pionu to aura nadal była pozioma? zbieg okoliczności??
  • 0

scpt.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ludzie poczytajcie co to jest powidok, a dopiero później wymyślajcie widzenie aury spowodowane stymulacja, albo uszkodzeniem płata potylicznego. Czerwony przedmiot i zielona aura..do nauki! :P
  • 0

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jest TA aura. Z cała pewnością widzieliście powidok. Ale to dobrze. Najlepiej zacząć ćwiczenia z materią ożywioną.
Co prawda, przedmioty posiadają również aurę ale o niższej energii i lepiej się ją wyczuwa niż widzi. Lepiej zacząć więc od roślin, zwierząt i ludzi. Chociaż teraz jak energii w przestrzeni jest więcej można ją dostrzec będąc na spacerze.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Bing (1)