"nie pije" znaczy dla takiego pantofelka jak Ty to wystarczy... na szczęście nie którzy przeszli ewolucję. choć to też nadzwyczajne osiągnięcie...
To mi przypomina pewne badania z jakimś telepatą który rzekomo miał wpływać na biologię roślin. Podobno koleś telepatycznie sprawiał że rośliny usychały.
Sory My nie gadamy o Gambicie z X-men ewolucja.. Gadaliśmy* bo chyba miał lasery w oczach jedno niema nic wspólnego z drugim... oddzielne stworzenie ma swoją oddzielną aurę i wodę zapomniałeś że mamy wpływ ale nie aż tak znaczący np Jak Ty byś chciał mieć na moje zdanie.
Woda - związek chemiczny w stanie najczęściej ciekłym Roślina - organizm
jest różnica.? nie ? kup MasterCard.
No tak całkowicie zdrowy koleś, ma zespół Aspergera. Tak, zdrowy jak byk.
"Zespół sawanta pojawia się w przybliżeniu u co dziesiątej osoby cierpiącej na autyzm (co najmniej połowa osób z zespołem sawanta to osoby autystyczne) i u jednej na 2 tys. osób z niedorozwojem umysłowym lub uszkodzeniami mózgu[2]."
A po drugie Aspergera jest oddzielną obecnie diagnozą niż Autyzm... różnią się paroma cechami no i zespół aspergera jest charakterystyczny a On ma
nie charakterystyczny jak podkreślają sami Naukowcy nie wiem może jesteś mądrzejszy Niż Ci z nasa i Ci którzy nakręcili o nim dokumentalny film. Kiedy dostaniesz nobla daj znać to będzie oznaczało że strasznie zaniżyły się standardy i niema już Ratunku.!
Nie będę za Ciebie chodziła na siku
ani tym bardziej czytała.!!!Ciekawe po co wymyślili syndrom Sawanta... hum... PYTANIE RETORYCZNE
a teraz Prezent "
to może się on ujawnić także jako efekt uszkodzenia lub choroby mózgu lub stosunkowo rzadko u osób całkiem zdrowych, którzy popadli w różne rodzaje otępienia umysłowego[2]"Jak już cytujemy wiki...
Wszystko pewnie wali pokłony Wiki częściej niż muzułmanie w ciągu dnia Kupie Ci nowy Dywanik na gwiazdkę jeśli będziesz grzeczny...
A tak w ogóle Tęskniłeś Misiu.??? tylko się nie wściekaj że tyle czasu mnie nie było inne misie też są zazdrosne.
Podważenie ,,czucia" jest banalnie proste. Są takie doświadczenia polegające na tym, że osoba siada przy stole, na którym kładzie się plastikową( albo gumową rękę). W skrócie to wygląda tak, że badany dostaje sugestię że to jest jego ręka i następnie tą rękę dotyka się czymś np. pędzlem. No i ta osoba czuje ten dotyk.
Proste doświadczenie pokazujące, że czyjeś odczucie nie jest żadnym dowodem na prawdziwość jakiegoś zjawiska.
Jesteś .....jaki jesteś "a Koń - jaki jest wszyscy widzą." to się nazywa AUTOSUGESTIA wmawianie sobie... i rodzaj empatii bez przywiązania...
A wiesz o czymś takim jak BÓLE FANTOMOWE są kompletnym zaprzeczeniem teorii którą wysunąłeś pacjent Nie widzi ręki już a jednak Ją czuje i co teraz.?
Gdyby człowiek tak mógł sobie wmawiać chętnie bym u siebie wywołała to by nie widzieć twoich postów. Jest takie powiedzenie Jeśli nie chcesz widzieć to tego nie zobaczysz skąd wiesz co jest prawdziwe a co nie nasz świat nawet nie jest prawdziwy uważasz że twój mózg to idealny odbiorca .? ERROR.! ŚWIAT REALISTYCZNY TO TEŻ ZJAWISKO ...