Napisano 09.02.2010 - 14:45
Napisano 09.02.2010 - 14:59
Użytkownik QQRIVER edytował ten post 09.02.2010 - 15:07
Napisano 09.02.2010 - 15:07
Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 09.02.2010 - 15:26
Napisano 09.02.2010 - 15:11
Napisano 09.02.2010 - 15:30
No dobra. Chyba każdy gdzieś kiedyś otarł się o ukrytą kamerę. W większości są to różne żarty a wśród nich znalazłem coś, co pomoże zrozumieć jak łatwo jest COŚ zasugerować.
Niestety, nie działają mi guziczki więc tylko link
http://www.youtube.c...h?v=lVrmeeIVb58
(Awaryjne lądowanie w centrum miasta)
@Quintus Maximus
Nie, to tylko dostosowanie się do twojego sposobu rozumowania. A poważnie myślisz, że na terenie USA nie może działać wywiad żadnego innego państwa? Chińczycy nie podróżują? Co z tego uważasz za absurdalne?
Ja po prostu bardzo chcę poznać sposób twojego rozumowania.
Dlaczego znikasz pozostawiając moje pytania bez odpowiedzi? Przecież są one takie łatwe. Ja nie pytam nawet jak było, tylko w jaki sposób sobie to wyobrażasz. Śmieszne to jest. "Są dowody", fajnie tylko szkoda, że wykładasz się przy głupim pytaniu, nazywasz mnie debilem i oznajmiasz, że znikasz z forum. Fajnie
Użytkownik Muhad edytował ten post 09.02.2010 - 15:31
Napisano 09.02.2010 - 15:36
Napisano 09.02.2010 - 19:38
Napisano 09.02.2010 - 21:06
Użytkownik Muhad edytował ten post 09.02.2010 - 21:07
Napisano 09.02.2010 - 21:32
Przecież w analizie jest to wyraźnie zapisane:Na jakiej wysokości postawiona kamera i jak wysoki jest ten wiadukt?
Przyznam, że nie widzę potrzeby, aby odnosić się do "ciekawostek" po kolei. Przecież ich kolejność nie tworzy żadnego logicznego ciągu, który by zmuszał do zajmowania się nimi po kolei.P.S: Mam prośbę. By po tym kwiatku iść analizą od 1 w kolejności. Czyli od ciekawostki numer 1. Ok Mariush?
Napisano 09.02.2010 - 21:59
Użytkownik QQRIVER edytował ten post 09.02.2010 - 22:02
Napisano 10.02.2010 - 08:28
Napisano 10.02.2010 - 08:35
[...]
Zabawa w zamknięte koło nienawiści musi się skończyć . Pobawmy się w puzzle czystych argumentów.
Pozdrawiam
Napisano 10.02.2010 - 11:44
Nie wszystko wyjaśnicie nawet jeśli będziecie tego chcieli.
Napisano 10.02.2010 - 12:23
Napisano 10.02.2010 - 13:21
Nie wszystko wyjaśnicie nawet jeśli będziecie tego chcieli.
Tak wiemy. Już w jednym temacie pisałeś to samo, więc i ja proszę po raz drugi - wskaż te nieścisłości w końcu. Powiedz co nie zostało wyjaśnione. Serio. Będzie to o tyle cenne, że powie to osoba z poza dotychczasowego kółka rozmówców o 11.09. Może naniesie to jakąś nową jakość w toczące się dyskusje.
@FCrimson
Czy uważasz, że poza zdrowym rozsądkiem potrzebna jest jakakolwiek wiedza do obalania argumentów zwolenników teorii spiskowej? Przecież na pierwszy rzut oka widać, że to się wszystko kupy nie trzyma. Te wszystkie rewelacje mogą najwyżej wywołać uśmiech politowania. Nie trzeba nawet odpowiadać na pytania z takim uporem zadawane przez Muhada, bo wszystkie te teorie z góry zakładają, że żyjemy w takiej Nibylandii gdzie są USA i nic więcej. W sumie się nie dziwie, skoro większość z nich tworzona jest przez zapatrzonych w siebie obywateli tego kraju. Tak, według Quintusa i Muhada najwyraźniej tylko USA posiadają agencje wywiadowcze, tylko USA dysponują niezwyciężonym potencjałem ładunków nuklearnych, no i oczywiście stamtąd na cały świat rozlewa się wielkie zło.
Muhad z Quintusem zapominają też, że mamy XI wiek i wymiana informacji nie polega na wysyłaniu listów... Na całym świecie w dniu zamachu stacje telewizyjne non stop nadawały relacje z Nowego Jorku, na całym świecie tysiące specjalistów analizowało ataki, wywiady wszystkich państw skupiły swoją uwagę na tamtych wydarzeniach i co? Nic, żadnego przecieku, zero wątpliwości, wszyscy jak jeden mąż powtarzają, że za zamachami stał Osama. Wniosek spiskowców wygląda następująco - USA i ich tajne były w stanie zatrzeć wszelkie ślady i wszystko wyciszyć - bzdura.
Byłbym skłonny uwierzyć w te wszystkie rewelacja gdyby terroryści na przykład zaatakowali jakąś bazę wojskową, gdzie dostęp cywili jest cholernie ograniczony i faktycznie wtedy wszystko łatwo można wszystko uprzątnąć pod dywan. Świadków mało, a informacje napływające z miejsca zdarzenia sprzeczne. Zamach na takie miejsce jak baza wojskowa przecież chyba tak samo usprawiedliwia późniejsze działania wojenne? Nie, według twórców tych farmazonów rzekomi agenci atakują jedno z największych miast świata, bo przecież wszyscy się nabiorą... Pogratulować wyobraźni, równie dobrze można wierzyć w istnienie żółwi ninja, no bo przecież są o nich filmy.
Faktycznie, nie posiadam wiedzy na temat wydarzeń 9.11, bo nie wertowałem setek dokumentów związanych z tematem, moja opinia oparta jest na przekazie mediów, zdaniu ekspertów wypowiadających się w czasie i po ataku w najróżniejszych programach telewizyjnych, programach radiowych, gazetach i zdrowym rozsądku. Oczywiście przebiłem, się przez większość postów na forum dotyczących tematu, ale w tym gąszczu informacji bardzo łatwo jest się pogubić, dodatkowo nie potrzebne mi są szczegółowe analizy np. mariusha, bo i tak już przy samych założeniach spiskowych teorii są takie dziury, że praktycznie obalają się one same. Więcej nie potrzeba, żeby określić te wszystkie rewelacje zwolenników teorii spiskowych jako jeden wielki crap.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych