Napisano 26.09.2013 - 12:05
Napisano 26.09.2013 - 13:34
Napisano 27.09.2013 - 14:53
Użytkownik Baszar al-Atton edytował ten post 27.09.2013 - 14:55
Napisano 27.09.2013 - 19:24
Pisarz zamieścił w publikacji rozszyfrowaną wiadomość, którą nuncjatura w Quito wysłała do Stolicy Apostolskiej. Z dokumentu wynika, że Mirosław Karczewski został brutalnie zamordowany podczas homoseksualnej orgii, którą zorganizował na plebanii.
Napisano 27.09.2013 - 19:44
Napisano 27.09.2013 - 19:46
Użytkownik ensō edytował ten post 27.09.2013 - 19:51
Napisano 28.09.2013 - 12:08
hejka.
do obrońców homoseksualizmu: nie trzeba tego bronić, to naturalne, jak kwitnienie, burze i osad na zębach. było, jest i będzie. nie dajcie się wkręcać w sztucznie tworzony konflikt.
do przeciwników homoseksualizmu: nie ma się czego bać. zróbcie coming out , nie bójcie się. Chyba, że lubicie podglądać innych jak to robią, bo w sumie co was to interesuje? no ale to też nic złego, chyba że w końcu wasza frustracja wynikająca z niezaspokojenia seksualnego zamieni się w agresję - to będzie fe. ale w górę serca!
Użytkownik Aidil edytował ten post 28.09.2013 - 12:10
Napisano 28.09.2013 - 22:11
Gdyby kandydaci różnili się pod względem kwalifikacji (homo miałby wyższe kwalifikacje) a pracodawca mimo wszystko zatrudniłby heteryka (o mniejszych kwalifikacjach) - wtedy byłaby to dyskryminacja. W przeciwnym wypadku (zatrudnienie homo o niższych kwalifikacjach mimo że heteryk miał wyższe) również byłaby to dyskryminacja tylko tzw. pozytywna. Dyskryminacją natomiast nie byłoby zatrudnienie heteryka o wyższych kwalifikacjach mimo, że jego konkurencją był homo.
Napisano 29.09.2013 - 01:05
Użytkownik pan juzek edytował ten post 29.09.2013 - 14:03
Napisano 15.02.2014 - 19:57
@2 "W rzeczywistości nigdy takich zachowań u dziko żyjących zwierząt nie zaobserwowano."
O RLY? Dziecka z zespołem Aspergera nie przebijesz swoimi argumentami z dupy:
U ptaków:
1. altannik złotokryzy (nagrano zalecanie się samca do młodszego samca. Tego gatunku chyba nawet w zoo nie ma)
2. niektóre mewy, gdy brakuje samców w kolonii kopulują z nimi ale młode wychowują już z drugą samicą (w NATURZE)
3. gęsi również tworzą homoseksualne pary (pisał o tym Kruszewicz w "Ptakach Polski" odnośnie życia DZIKICH gęsi)
A teraz cytacik:
Homosexual copulation has also been recorded in feral populations of Rock Pigeon (Columba livia) (left), Cattle Egret (Bubulcus ibis) and Common Murre (Uria aalge). Although no cloacal contacts were mentioned in these cases, it was specifically observed in the case of Tree Swallow (Tachycineta bicolor).
Czyli dodajemy kolejne gatunki: gołąb skalny forma miejska, czapla złotawa, nurzyk zwyczajny i nadobniczka drzewna (zachodził kontakt kloaką u ostatnich)
A pair of male Orange-fronted Parakeets (Aratinga canicularis) was observed to indulge in courtship behaviour in the wild. Ultimately one bird attempted to mount the other. Both birds were collected for scientific examination and found to be adult males.
Dodajemy jeszcze konurę pomarańczowoczelną
Aha, jeszcze jedno:
They focused on the 93 bird species whose homosexual interactions scientists had seen in the wild.
Zakładamy, że wtedy używali systematyki Sibleya i Monroego, będzie to 93 z 9672 gatunków ptaków (za Ptaki. Wszystkie rodziny świata). Weźmy pod uwagę, że część jest znana z jednego tylko holotypu lub wymarła albo absolutnie niepoznana [np. krytonosy].
Zara ktoś wyleci ze statystykami dot ile spośród ilu gatunków zwierząt ma stwierdzone zachowania homo. A czy myśleliście, ile spośród zwierząt w ogóle reprezentuje seksualność? Na pewno nie szkarłupnie i osłonice.
@5
Homoseksualistą człowiek się rodzi, i nie można tego zmienić, ani zostać homoseksualistą na życzenie.
Przestawiłam się na dziewczynki w wieku 12 lat, moje kontakty nie są ani sztuczne ani wymuszone i jest mi z tym bardzo dobrze.
Masowy homoseksualizm u starożytnych Greków i Rzymian.
Weźmy pod uwagę warunki. Mężczyzna na wojnie wśród innych mężczyzn, kobiety w domach z dziećmi/innymi kobietami, chłopcy w Sparcie wychowywani od 6. roku życia z innymi chłopcami... To chyba sprzyja powstawaniu takich relacji, nie?
do aktywnego homoseksualizmu przyznało się zaledwie 1.5% ankietowanych.
Jak wybór mały to co się dziwić
Napisano 15.02.2014 - 22:06
@2 "W rzeczywistości nigdy takich zachowań u dziko żyjących zwierząt nie zaobserwowano."
O RLY? Dziecka z zespołem Aspergera nie przebijesz swoimi argumentami z dupy:
U ptaków:
1. altannik złotokryzy (nagrano zalecanie się samca do młodszego samca. Tego gatunku chyba nawet w zoo nie ma)
2. niektóre mewy, gdy brakuje samców w kolonii kopulują z nimi ale młode wychowują już z drugą samicą (w NATURZE)
3. gęsi również tworzą homoseksualne pary (pisał o tym Kruszewicz w "Ptakach Polski" odnośnie życia DZIKICH gęsi)
A teraz cytacik:
Homosexual copulation has also been recorded in feral populations of Rock Pigeon (Columba livia) (left), Cattle Egret (Bubulcus ibis) and Common Murre (Uria aalge). Although no cloacal contacts were mentioned in these cases, it was specifically observed in the case of Tree Swallow (Tachycineta bicolor).
Czyli dodajemy kolejne gatunki: gołąb skalny forma miejska, czapla złotawa, nurzyk zwyczajny i nadobniczka drzewna (zachodził kontakt kloaką u ostatnich)
A pair of male Orange-fronted Parakeets (Aratinga canicularis) was observed to indulge in courtship behaviour in the wild. Ultimately one bird attempted to mount the other. Both birds were collected for scientific examination and found to be adult males.
Dodajemy jeszcze konurę pomarańczowoczelną
Aha, jeszcze jedno:
They focused on the 93 bird species whose homosexual interactions scientists had seen in the wild.
Zakładamy, że wtedy używali systematyki Sibleya i Monroego, będzie to 93 z 9672 gatunków ptaków (za Ptaki. Wszystkie rodziny świata). Weźmy pod uwagę, że część jest znana z jednego tylko holotypu lub wymarła albo absolutnie niepoznana [np. krytonosy].
Zara ktoś wyleci ze statystykami dot ile spośród ilu gatunków zwierząt ma stwierdzone zachowania homo. A czy myśleliście, ile spośród zwierząt w ogóle reprezentuje seksualność? Na pewno nie szkarłupnie i osłonice.
@5
Homoseksualistą człowiek się rodzi, i nie można tego zmienić, ani zostać homoseksualistą na życzenie.
Przestawiłam się na dziewczynki w wieku 12 lat, moje kontakty nie są ani sztuczne ani wymuszone i jest mi z tym bardzo dobrze.
Masowy homoseksualizm u starożytnych Greków i Rzymian.
Weźmy pod uwagę warunki. Mężczyzna na wojnie wśród innych mężczyzn, kobiety w domach z dziećmi/innymi kobietami, chłopcy w Sparcie wychowywani od 6. roku życia z innymi chłopcami... To chyba sprzyja powstawaniu takich relacji, nie?
do aktywnego homoseksualizmu przyznało się zaledwie 1.5% ankietowanych.
Jak wybór mały to co się dziwić
No właśnie gatunki rzadkie lub wymarłe, lub zachowania niestandardowe (mewy) spowodowane zachwianiem równowagi populacji.
napisałaś że "Przestawiłam się na dziewczynki w wieku 12 lat, moje kontakty nie są ani sztuczne ani wymuszone i jest mi z tym bardzo dobrze. "
W tym wieku nie przestawiłaś się tylko zaczęłaś odkrywać swoją seksualność i coś poszło nie tak.
Użytkownik pan juzek edytował ten post 15.02.2014 - 22:13
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych