Cytat
Chociaż ciekawe z punktu widzenia tej dyskusji jest to iż mewy zachodnie znajdują się w czerwonej księdze gatunków zagrożonych. Taka tam ciekawostka.
Tak. Ze statusem "gatunek najmniejszej troski" = najniższym = najmniej możliwie zagrożonym: klik do IUCN Jak mawiają internauci, samozaoranie.
I na listach IUCN jest każdy gatunek ptaka, jakby co. Co najwyżej może mieć DD = Data Deficient.
Jak już pisałem to tylko ciekawostka bez większego znaczenia dla dyskusji.
Zachowania homoseksualne =/=homoseksualizm. Jak się nie zakochują to to taki, hm, szczątkowy homoseksualizm?
czyli twoim zdaniem jak nie ma miłości to nie jest homoseksualizm tylko zachowania homoseksualne? dobrze Cię zrozumiałem? Pytam bez zgryźliwości bo nie bardzo rozumiem co kryje się pod pojęciem szczątkowy homoseksualizm.
Jest po równo. Część to rzeczywiście "lizanie się po pijaku"
Kwintesencja tego co nazwałem upadkiem obyczajów.
W okresie mojej depresji jednym z ulubionych zajęć było siedzenie w sieci TOR. Pedofilii naoglądałem się tam tyle (razem z narkotykami, zoofilią i innymi cudami natury), że śmiem twierdzić, że to z uczuciami nic nie ma wspólnego. Co do zoofilii to można kochać zwierzę, ale zakochanie się to nie to samo, tak samo jak kochanie dziecka.
Przepraszam w sieci tor spodziewałeś się odnaleźć jakieś uczucia? Spoko. jeżeli twoim zdaniem to dowód na poparcie twojej tezy. to ok. Nie będę się spierał