Skocz do zawartości

Zdjęcie

Projekt SERPO

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
332 odpowiedzi w tym temacie

Pit.

pies Darwina

• Tematów: 28
  • Artykułów: 2
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nawet jeśli to nie jest prawda, to i tak ciekawe SF.
  • 0

#92 Gość_chruszczow

Gość_chruszczow.
  • Tematów: 0

Napisano

No to teraz się zacznie, 2 zapisy dziennie x 4000 dni misji = 8 000 nowych kawałków do czytania :D , Euri powodzenia w tłumaczeniu ;)
  • 0

Ano.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ty chyba nie mówisz tego poważnie chruszczow ? Wiadomo przecież, że nie będzie tlumaczył wszystkiego tylko te najciekawsze oczywiście biorąc pod uwagę, że ma pełny zapis dziennika... a tak się składa, że nie ma pełnego zapisu
  • 0

ziabojler.
  • Tematów: 8
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

fajna bajeczka. coś mi się tu nie podobało ale już zapomniałem co. jak mi się przypomni to napiszę :]
EDIT:

PYTANIE: Czy film "Autopsja Obcego" przedstawiony przez Ray'a Santilli jest prawdziwy czy nie?

ANONIM: Ten film to fake. Przeprowadzaliśmy autopsje na martwych EBENACH i sporządzaliśmy dokumentację fotograficzną, ale film Raya Santilli to absolutnie w 100% oszustwo.

już widzę jak Obcy używają określeń typu 'fake' i 'oszustwo' :] nic tylko czekać aż zaczną sypać brooklyńskim slangiem :]
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

już widzę jak Obcy używają określeń typu 'fake' i 'oszustwo'

lol, a gdzie ty tu masz napisane, ze powiedzial to obcy?
  • 0

ziabojler.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

tak wywnioskowałem z tekstu. że te pytania zostały wysłane przez ten nadajnik. mógłbyś mnie wyprowadzić z błędu?
  • 0

zak.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

mógłbyś mnie wyprowadzić z błędu?

nie. :lol :
to odpowiada ten koles ;x
  • 0

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

tak wywnioskowałem z tekstu. że te pytania zostały wysłane przez ten nadajnik. mógłbyś mnie wyprowadzić z błędu?

pytania zadaja internauci, odpowiada anonim, osoba zwiazana z programem, czlowiek.
  • 0

Dropers.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Historia całkiem fajna, ale według mnie całkowicie zmyślona. Jak czytam o tej 100.000 letniej cywilizacji, to nie chce mi się wierzyć, że oni mieszkaliby w glinianych domach i jedli gotowane pędy, a z drugiej strony latali supernowoczesnymi pojazdami :fist: Ale swoją drogą fajnie się czyta takie opowieści dziwnej treśći :mrgreen:
  • 0

ziabojler.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ziabojler napisał/a:  

pytania zadaja internauci, odpowiada anonim, osoba zwiazana z programem, czlowiek.

aha. czytanie ze zrozumieniem się kłania :D
  • 0

#101 Gość_chruszczow

Gość_chruszczow.

Napisano

Historia całkiem fajna, ale według mnie całkowicie zmyślona. Jak czytam o tej 100.000 letniej cywilizacji, to nie chce mi się wierzyć, że oni mieszkaliby w glinianych domach i jedli gotowane pędy, a z drugiej strony latali supernowoczesnymi pojazdami :fist: Ale swoją drogą fajnie się czyta takie opowieści dziwnej treśći :mrgreen:

Może to jedzą bo to lubią ? może my tez za 100 tys. lat będziemy jeść kotleta :) wsumei to perpektywa łykania pigułek mnie nie przekonuje :)

Wsumie to nie wierze w to że tak rozwinieta cywilizacja to jedyne 650 tys. osobników :) pewni jak ludzie dojdą do takiego rozwoju to będą nas biliony :D no ale to kosmici i widocznie mają coś nie tak z czółkami :P
  • 0

#102 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

Może to jedzą bo to lubią ? może my tez za 100 tys. lat będziemy jeść kotleta :) wsumei to perpektywa łykania pigułek mnie nie przekonuje :)

Wsumie to nie wierze w to że tak rozwinieta cywilizacja to jedyne 650 tys. osobników :) pewni jak ludzie dojdą do takiego rozwoju to będą nas biliony :D no ale to kosmici i widocznie mają coś nie tak z czółkami :P

zastanow sie nad tym dlaczego mamy glod, dlaczego mamy kradzieze, gwalty, morderstwa itp.

Jest nas juz teraz zbyt duzo, nierowne statusy i mamy konfikty z tego wzgledu.

Jezeli ilosc 650tys. to cos dziwnego ze w to nie wierzysz to ja sie dziwie.Czy harmonia,ład i kontrola nad spoleczenstem ktore jest zjednoczone(nie jak u nas) jest nienormalna?

Nie patrzac teraz na to czy to jest prawdziwe wszystko czy nie, ale Oni maja wszystko dopinane na ostatni guzik.Dbaja o siebie, maja rowny status i chocby z tego wgledu ograniczaja rozmazanie krolicze jakie jest u ludzi.
  • 0

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

:good: :agree: chodzi wlasnie o rowny status.. nie maja pieniadza, prawdopodobnie chodzi tu o wymiane barterowa (towar za towar) lub pracuja wszyscy na wspolny cel, z ktorego potem moga czerpac dobra. Mnie sie to podoba :)
  • 0

Ano.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

czytałeś sesje regresingu hipnotycznego, to jeden fact co odkrył całkiem przypadkeim podczas takiej sesji okazał się być gwiezdną istotą, mówił to samo, że obcy mają jedno główne miasto a reszta to mniejsze osady, każdy uczy się jednej rzeczy, tak jak w technikum i robi to - zgodnie z powołaniem, mówił, że ich życie było wspaniałe, codziennie pikniki, przebywanie w gronie rodziny itp.

sądze że skoro nie uzywają pieniądza to chyba oczywiste, że nie mają miast... miasta powstawały w miejscach gdzie kwitł właśnie handel, a poźniej przemysł
  • 0

Tengron.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W części II pisze, że EBENI mają armie, ale nie używają broni. To, co zrobią jak ktoś ich zaatakuje? Naplują na wroga? :surprised: Może ktoś mi to wytłumaczyć?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych