Napisano 19.10.2010 - 22:08
Napisano 19.10.2010 - 22:22
Wielki Śniady dostanie nagrodęProsiłem Cię o interpretacje każdej linijki tego tekstu. Co się stanie, o kim mowa i gdzie. Więc jeżeli możesz to zrób to
Napisano 20.10.2010 - 07:27
Wielki Śniady dostanie nagrodę
Później zobaczą jak się pomylili
Jego pokój-będzie Wielkim złudzeniem
Kiedy uparty półksiężyc wysączy wiele krwi
Napisano 20.10.2010 - 08:37
Jeżeli nie zdementowała tego Fundacja Nautilus która jak dla mnie jest wiodącą organizacja w Polsce w tej tematyce jak i za równo w tematyce Ufo itp itd. To jak dla mnie nie ma powodu by stwierdzać że dane centurie są wymyślone. Cala dyskusja na dany temat ponad 300 stron znajdziesz na gazecie prawnej. też miałem wiele wątpliwości ale autor który za równo Rozpoczoł dyskusje podobno napisał też ksiażke. mi same przeczytanie ponad 300 stronnej dyskusji rozwiało wątpliwości choć i nie ze wszystkim sie zgadzam. http://www.gazetapra...573fb97f44d6e5f tu macie link do dyskusji. Faktem jest że gdy to pisał nie było jeszcze nagrody dla Obamy. Dostał ja w czasie trwania dyskusji. ale zobaczcie sami.Analiza analizą, sprawdziłeś w ogóle czy te teksty są prawdziwe? Proszę o dokładne namiary na źródło przepowiedni, po wpisaniu w Goole poniższego tekstu nie widzę żadnego konkretnego źródła - same paranormalne/pro-spiskowe fora na których toczy się podobny temat, oraz kilka stron pokroju onetu.
Dziękuję
Napisano 20.10.2010 - 08:45
Napisano 20.10.2010 - 08:52
Nie chce mi sie również tego szukać a możesz mi przedstawić gdzie to niby okazało sie że w pancie namalowali te plamy ??No sorry, ale jeśli dla ciebie fundacja nautilus jest godna zaufania, to współczuję. Tam pisali artykuły o czarnych plamach na suficie, dodając do tego zdjęcia tych plam. Potem się okazało że ktoś te zdjęcia w pancie namalował.
Możesz podać na której stronie ten artuoza czy jak mu tam pisze o tym wielkim śniadym ,bo nie chce mi się przekopywać przez 400 stron zapełnionych w większości wymyślonymi przez niego centuraimi.
Napisano 20.10.2010 - 09:02
Napisano 20.10.2010 - 09:16
Napisano 20.10.2010 - 09:18
Napisano 20.10.2010 - 09:24
Nie mnie to oceniać faktem jest że najlepsze video uwietrzajace kamerą HD ufo zrobiła właśnie fundacja nautilus.No i co z tego? Dali się na to nabrać. Tak jest prawda. Przecież mają jakiś grafików w swoim gronie, dlaczego więc nikt z tych grafików nie obejrzał tych zdjęć? Czy osoba piszące ten artykuł nie oglądała tych zdjęć? Bo nawet amator nie mający stycznosci z komputerami domyśli się że te zdjęcia są sfabrykowane.
Napisano 20.10.2010 - 10:07
Prosiłem Cię o interpretacje każdej linijki tego tekstu. Co się stanie, o kim mowa i gdzie. Więc jeżeli możesz to zrób to
Skrót wydażeń Sniady czyli Obama dostaje pokojowa nagrode nobla. świat dopiero zobaczy jego prawdziwe oblicze i wiele mordów przez wojska USA na muzumanach jak wiadomo półksieżyc to islam.
Śniady do Azji wyśle nowe wojska,
Kraj studnia zatopi ich wszystkich,
Wielka klęska i zniszczenie nowego miasta,
Będą początkiem upadku morskiego Neptuna.
Tu jak przypuszczam chodzi właśnie o zwiekszenie sił przez Obame o 100 tysiecy. Jak uważa wiekszość znawców teori spiskowych Talibowie szykuja zamachy Bombami Nuklearnymi lub chemicznymi albo biologicznymi. zamach na nowe miasto i zniszczenie wojska w afganistanie po przez własnie te zamachy podłamie Amerykańską gospodarke.
Atlantydzi przedwcześnie ogłoszą Wielkie Zwycięstwo,
Ich Afrykańczyk zostawi tam tysiące grobów,
Muzułmanie ten dzień ogłoszą później świętym,
Śniady zakończy rządy w wielkiej niesławie!
wydaje mi sie że stany zjednoczone odpowiedza tym samym i zniszczą cześć Afganistanu stad też te groby i ogłoszenie przez wyznawców mahometa tego dnia świetym.
Napisano 20.10.2010 - 10:40
Napisano 20.10.2010 - 14:42
Użytkownik Atomowy_jogurt_zagłady edytował ten post 20.10.2010 - 14:43
Napisano 20.10.2010 - 14:54
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych