Skocz do zawartości

Zdjęcie

III Wojna Światowa wg przepowiedni

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
225 odpowiedzi w tym temacie

żaba.
  • Tematów: 32
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

tutaj sporo osób powinno zmienić forum na np. nawiedzeni.pl , albo kocham_robić_sobie_z_mózgu_sieczkę.org
  • 0

Palmæro.

Anty-lewak

• Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

no i kolejna z wielu niesprawdzona przepowiednia :lol

Cóż mogę dodać... tyle tych przepowiedni że mogła by się przynajmniej jedna (nie mówię konkretnie o tej) kiedyś spełnić - całkowitym przypadkiem oczywiście bo innego wyjścia raczej nie ma ;p
  • 0

violetowaa.
  • Tematów: 5
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

no jak widać wojny jeszcze nie ma , a ja slyszalam o jeszcze jednej dacie : 31 listopada... a może ta się sprawdzi ?
poczekamy , zobaczymy. :D

no jak widać wojny jeszcze nie ma , a ja slyszalam o jeszcze jednej dacie : 31 listopada... a może ta się sprawdzi ?
poczekamy , zobaczymy. :D

a no i oczywiście jakby co to ja tego nie wyczekuję bo zaraz mi ktoś jeszcze powie że ja wojny się nie moge doczekać.. zresztą kto czytał poprzednie moje posty wie jakie zdanie mam o tym wszystkim ..
  • 0

Atomowy_Yeti_Niszczyciel.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Naprawdę, wielu ludziom brakuje chyba adrenaliny i dobija ich szara codzienność, skoro z niecierpliwością oczekiwali, że jutro się coś wydarzy.. A wystarczy się tylko przejść w nocy po Szczecinie z szalikiem Lecha lub innej drużyny poza Legią... I adrenalinka zapewniona.
Jak już pisał któryś z użytkowników wcześniej, wojna dzisiaj - na większą skalę - była by czymś bez sensownym, po zakończeniu wojny, wyszło by więcej problemów i pojawiło by się więcej trudności niż przed jej rozpoczęciem. A kiedy czyta się posty w rodzaju :

no to jeszcze jest szansa xD :P

No ja się pytam gdzie ta wojna!?

słabo się robi.
  • 0

Palmæro.

Anty-lewak

• Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ja bym potraktował odpowiedź "No ja się pytam gdzie ta wojna!?" jako mocno ironiczną ale jak widzę chyba nie wszyscy to rozumieją...
  • 1

Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No dobra, może bez tej odpowiedzi. Ale duża część jest takich nie-ironicznych, wręcz zawiedzionych, że nic się nie stało.
  • 0

sad25.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam,

Otóż mój wcześniejszy post był w 100% ironiczny.

Jak można oczekiwać III Wojny Światowej!?

Miejmy nadzieję że już nigdy w Europie, nie doświadczymy wojny.
Za dużo jest do stracenia by od tak wywoływać sobie wojenkę.
Tyle osiągnęliśmy jako cywilizacja, nanotechnologie, medycyna etc. i zaprzepaścić cały dorobek wojną ?

By teraz użyć broni jądrowej, to ta broń musiałaby znaleźć się w rękach fanatyków, bo nikt o zdrowych zmysłach nie użyje tej broni.
  • 0

diesel.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a ja z krytyką poczekam do końca Listopada.
  • 0

oops.
  • Tematów: 1
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

to na kiedy przekladamy ta wojne?
  • 0

Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Teraz ma być 21 albo 30 listopada, dajcie spokój..
  • 0

nungal.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z tą wojną jest jak z kartkówkami w szkole średniej albo premierą Diablo III...
  • 1

Crux.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak by nie patzreć to ,,kolejna wojna światowa" już trwa od dłuższego czasu. W operacje w Afganistanie i Iraku jest przecież zaangażowna duża ilość państw. Oczywiście to nie jest to czego oczekujemy typu wybuch broni jądrowej czy użycie broni biologicznej. Aczkolwiek powtórka sytuacji z 11.09.2001 zapewne nie przyniosła by rozwiązań militarnych w ciągu jednego dnia, ponieważ na tego typu akcję potrzeba planu. Wątpię też, że jakikolwiek kraj wystrzelił by bombę atomową w jakikolwiek inny kraj bez wcześniejszej napinki dyplomatycznej, byłoby to wręcz niedorzeczne. Uważam wyznaczanie jakiejkolwiek daty wybuchu 3 wojny światowej za bezsensowna, no chyba że wcześniej widoczne są przesłanki sytuacji która może doprowadzić do konfliktu, ale to na pewno nie wydarzy się w ciagu paru chwil, taką sutuaję będzie się dało wyczuć bo będzie wisiała w powietrzu. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam
  • 0

Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Od zakończenia drugiej wojny światowej, nie było na świecie ani jednego dnia pokoju, więc w pewnym sensie IIwś nigdy się nie skończyła.
  • 0

Tempter.
  • Tematów: 11
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jeśli mogę dodać coś od siebie - po przewertowaniu kilku tekstów źródłowych i stron internetowych dowiedziałem się,że tak naprawdę Wanga nigdy nie podawała dat ani nie zdradzała wizji dotyczących wydarzeń wojennych i katastrof.Można o tym przeczytać chociażby w książce pt. "Jasnowidząca Wanga" której autorką jest siostrzenica tej słynnej kobiety - Krasimira Stojanowa ;)

Wychodzi na to,że całą tą listę można o kant potłuc,gdyż najprawdopodobniej jest ona wymysłem rosyjskiego brukowca "Pravda".

Nie ma takiej wojny! Koniec imprezy! Dziękuję,dobranoc.

Użytkownik Raven89 edytował ten post 11.11.2010 - 21:21

• 1

Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No, słyszałem o tych datach, że podobno są dodane. I w końcu ktoś to potwierdził. Dzięki ;)

Użytkownik Unforgiven edytował ten post 11.11.2010 - 21:21

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych