Skocz do zawartości

Zdjęcie

Szykujmy się do wojny

• Please log in to reply
447 replies to this topic

żaba.
  • Tematów: 32
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

okej :] nikomu nic nie bronie :P
  • 0

Grzesiek85.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja proponuje póki co odstawić wierszyki na bok i analizować na bieżąco wydarzenia na arenie międzynarodowej.
11 listopada już za tydzień więc sami się przekonamy czy cokolwiek będzie miało pokrycie w rzeczywistości.
  • 0

mrsnake94.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja proponuje póki co odstawić wierszyki na bok i analizować na bieżąco wydarzenia na arenie międzynarodowej.
11 listopada już za tydzień więc sami się przekonamy czy cokolwiek będzie miało pokrycie w rzeczywistości.

Dlaczego 11 listopada. Przecież przepowiednia jest na 10 listopada. Błąd czy nowa teoria (oprócz wulkanu oczywiście)
  • 0

Witchfinder General.
  • Tematów: 6
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Spoko, za tydzień to będzie już 21 listopada :D
  • 0

Grzesiek85.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mój błąd sorki

Muszę się chyba lepiej zapoznać z przepowiednią :mrgreen:
  • 0

jertih.
  • Tematów: 8
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

z moich wyliczeń wynika że koniec świata będzie za 96 lat od katastrofy tupolewa ;; dlatego że zginęło 96 osób << pozdrawiam i życzę udanego życia ;; obliczyłem również przepowiednię na dzisiaj że lech przegra z manchesterem nie zdradzę w jaki sposób to obliczyłem;

co do tematu to po co komentować poczekamy zobaczymy..nic się nie stanie ,a jak stanie przynajmniej nie będziemy zaskoczeni..bo ja na pewno nie ;; przyjmuje wszystko do wiadomości ale z dystansem..
  • 0

mrsnake94.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Proszę bardzo niewiarygodne.pl załapało temat i napisało artykuł:

http://niewiarygodne...ml?ticaid=5b2f2

Wiem że, serwis ten publikuje same bzdury jednak może warto będzie przeczytać co tym razem udało im się wywnioskować. :mrgreen:

edit: Chyba coś im się pop******ło w tytule

edit: Lub nie :D

Użytkownik mrsnake94 edytował ten post 04.11.2010 - 16:37

• 0

#158 Gość_Rishro

Gość_Rishro.
  • Tematów: 0

Napisano

Ale widzicie to? Robi się o tym głośno wszędzie. Wchodzę na paranormalne czy tu też i co? I widzę właśnie ten i jeszcze jeden podobny temat w popularnych. Aaaaaaaaaaaaa!!!
  • 0

Akinci.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

34 okręty wojenne USA do ochrony Obamy w Indiach

New Delhi: Biały Dom zostanie oczywiście w Waszyngtonie, ale serce tego słynnego budynku przeniesie się do Indii, gdy prezydent Barack Obama wyląduje w sobotę w Bombaju.

Komunikacja, panel sterowania bronią jądrową, flota limuzyn i większość pracowników Białego Domu będzie w Indiach towarzyszyć prezydentowi podczas trzydniowej wizyty, która będzie obejmować Bombaj i Delhi.

Będzie on również chroniony przez flotę 34 okrętów, w tym lotniskowiec, który będzie patrolować szlaki morskie u wybrzeży Bombaju podczas dwudniowego pobytu począwszy od soboty.

W razie potrzeby przepisy zostały wprowadzone w celu ewakuacji.

Źródło: http://timesofindia....how/6871415.cms
  • 0

mrsnake94.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

34 okręty wojenne USA do ochrony Obamy w Indiach

New Delhi: Biały Dom zostanie oczywiście w Waszyngtonie, ale serce tego słynnego budynku przeniesie się do Indii, gdy prezydent Barack Obama wyląduje w sobotę w Bombaju.

Komunikacja, panel sterowania bronią jądrową, flota limuzyn i większość pracowników Białego Domu będzie w Indiach towarzyszyć prezydentowi podczas trzydniowej wizyty, która będzie obejmować Bombaj i Delhi.

Będzie on również chroniony przez flotę 34 okrętów, w tym lotniskowiec, który będzie patrolować szlaki morskie u wybrzeży Bombaju podczas dwudniowego pobytu począwszy od soboty.

W razie potrzeby przepisy zostały wprowadzone w celu ewakuacji.

Źródło: http://timesofindia....how/6871415.cms

Przypominam, że w filmiku przesłanym przez Jareckiego wspomniana została data 06.11.2010r. Uffff...... Jak gorąco
  • 0

Witchfinder General.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

No to już jest lekko podejrzane, po co mu tam aż taka obstawa? oO Zaczyna się robić nieciekawie.
  • 0

#162 Gość_Rishro

Gość_Rishro.
  • Tematów: 0

Napisano

Baba Vanga
2008 – Lokalny konflikt na Półwyspie Indyjskim i związany z nim bezprecedensowy atak na cztery głowy rządów (można domniemywać, że chodzi o prezydentów), co w przyszłości stanie się jednym z mniej znaczących acz ważnych zwiastunów Trzeciej Wojny Światowej.

Macie jakieś dane na ten temat?
  • 0

Akinci.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

III wojna światowa ma wybuchnąć w momencie, kiedy "Z nieba zstąpi Pan Grozy" a "Na niebie widziany będzie ogień ciągnący za sobą iskrzący się ogon".

Ciekawe czy ma to cos wspolnego z ladowaniem Obamy w Indiach.
  • 0

mrsnake94.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeżeli Obama miałby być "Panem Grozy" to analogicznie musiałby siać strach... Tak więc jedna teoria wyklucza drugą.
Chyba, że istnieją ludzie którzy się go boją. No nie wiem.

Użytkownik mrsnake94 edytował ten post 04.11.2010 - 17:02

• 0

Woolf.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ło kur... nie wiem czy dobrze zrozumiałem treść tego news'a, ale...

Że co?! PANEL STEROWANIA BRONIĄ JĄDROWĄ?! To jakiś żart?!

Po co mu ten panel przy zwykłej wizycie w Indiach? No sory, dla mnie to oznacza tylko jedno...
  • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych