Skocz do zawartości

Zdjęcie

Szykujmy się do wojny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
447 odpowiedzi w tym temacie

#166 Gość_Rishro

Gość_Rishro.
  • Tematów: 0

Napisano

Po prostu gdyby tego nie wziął to nie byłoby możliwości obrony w tym czasie.
Ale to zastanawiające.
  • 0

Syrinks.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

A on nie musi zabierać tego ze sobą wszędzie? Kto to widział że głowa tak potężnego państwa wyjeżdża za granicę, a panel leży i kwitnie.
  • 0

keloj.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Na początku nowego tysiąclecia o świcie,
nastąpi wydarzenie odmieniające ludzkie życie,
z niebios przybędą metalowe ptaki,
zabiją każde, nawet niewinne ssaki.
W jedenaście dni po tych wydarzeniach,
zstąpią trzyokie istoty o niebianskich spojrzeniach,
nastąpi to dnia dwudziestego, miesiąca siódmego
więc przygotuj się na koniec, kolego.

:lol

@topic

Ludzie!
Od teraz każdą sprzeczkę na tle miedzynarodowym będziecie wiązać z rozpoczęciem 3 WŚ za tydzień? Jak na razie wszystkie przepowiednie znalezione w necie to zwykłe plotki, chyba nawet na tym forum czytałem o tym, że te przepowiednie Vangi to kompletna bzdura bo vanga nigdy nie podawała dat. Nostradamus? Koleś piszacy takim językiem, że jego słowa można dopasować do wszystkiego. Webbot? A może poszukajcie informacji o tym, co przepowiedział a się nie wydarzyło? Wulkan? O tym, że ten wulkan wybuchnie wiadomo było od dawna. Obstawa Obamy? Chyba logiczne, że nie poleciałby w taki niebezpieczny teren z czterema ochroniarzami.

Nie mówię, że 3 WŚ nie będzie w ogóle, ale nie widzę podstaw dlaczego miałaby się odbyć za tydzień.
Nie wiem jak wy, ale ja 10 listopada będę się rozkoszować długim weekendem :mrgreen:

A jeśli chcecie mnie przekonać - poproszę o jasne powody wybuchnięcia wojny, tylko proszę o nie dawanie mi linków do fanowskich stron o tematyce końca świata w 2012. Jak byłem młodszy to brałem dużo rzeczy z neta na poważnie, jednak doświadczenie nauczyło mnie, że 99% przepowiedni z internetu to ściema.
  • 2

Syrinks.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

.
Nie wiem jak wy, ale ja 10 listopada będę się rozkoszować długim weekendem :mrgreen:

Ja dopiero od godz. 16 :P ale również

Jak byłem młodszy to brałem dużo rzeczy z neta na poważnie, jednak doświadczenie nauczyło mnie, że 99% przepowiedni z internetu to ściema.

dlatego czekam na... wielkie nic i solennie sobie przysięgam, że mnie już takie rzeczy nie przestraszą :D
  • 0

Irey.
  • Tematów: 61
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

urielx

The Times of India ma 300 tyś fanów na Facebooku, więc to nie jest jakieś tam "lipne" źródło...
  • 0

urielx.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

up no i o czym to swiadczy ??

http://allegro.pl/fa...1283456390.html
  • 0

#172 Gość_Rishro

Gość_Rishro.

Napisano

To prawda. Ktoś kupił sobie 300 tyś. fanów na allegro, żeby podać taką informację :lol3:
  • 0

żaba.
  • Tematów: 32
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ło kur... nie wiem czy dobrze zrozumiałem treść tego news'a, ale...

Komunikacja, panel sterowania bronią jądrową, flota limuzyn i większość pracowników Białego Domu będzie w Indiach towarzyszyć prezydentowi podczas trzydniowej wizyty, która będzie obejmować Bombaj i Delhi.

Że co?! PANEL STEROWANIA BRONIĄ JĄDROWĄ?! To jakiś żart?!

Po co mu ten panel przy zwykłej wizycie w Indiach? No sory, dla mnie to oznacza tylko jedno...

Dla mnie to nic nadzwyczajnego. Jedzie do Azji - samo to już świadczy o tym, że to ryzykowna wyprawa. Tym bardziej teraz. Broń jądrowa jest straszakiem, że jak któraś organizacja, reżim, państwo zaatakuje prezydenta, to zostanie od razu zmieciona z powierzchni ziemi. Poza tym przecież od jakiegoś czasu jest "moda" na chwalenie się jaką to bronią się nie dysponuje... szukacie sensacji heh i kolejne teorie spiskowe powstają :]
  • 0

Irey.
  • Tematów: 61
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

A tutaj ciekawostka

Jakieś znaki od Boga przed nadchodzącą wojną?

Cud w Terespolu w Polsce. Z obrazu Matki Bożej w miejscu namalowanych oczu wypływa płyn.

http://www.nautilus....artykul&id=2236
  • -1

Eldim.
  • Tematów: 12
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Jasne, oczywiście to dotyczy w 100% nadchodzącej wojny, tak samo, jak to, że przypaliły mi się dziś tosty. To coś znaczy, a jeśli dopowiem jeszcze, że spaliła mi się żarówka, to możecie się jutro spodziewać rozpoczęcia szerokich operacji militarnych ze strony agresorów.
  • 1

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Przeczytajcie najpierw coś o tej atomowej walizce, potem siejcie zamęt. Prezydent USA MUSI mieć ją zawsze ze sobą. Takie są zasady. Nawet będąc w kiblu, musi mieć kody aktywujące atak jądrowy pod ręką.
  • 1

Krzewiciel.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Najlepsze, że kiedyś jeden z prezydentów zgubił ten kod... Oddał go do pralni wraz ze swoją marynarką :rotfl:
  • 0

Serail.
  • Tematów: 52
  • Artykułów: 26
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Co się dzieję w internecie? Ludzie sami się nakręcają na wybuch III wojny światowej. This is MADNESSS!

Nie rozumiem tej grupowej paniki. Najbardziej boję się samospełniających przepowiedni.

Pisałem już, że przed każdym globalnym konfliktem na kilka lat przed jego wybuchem młode pokolenia same nawoływały do wojny, twierdząc, że dzięki niej sytuacja na świecie może ulec poprawie? Nie wątpię, że jeśli III WŚ miałaby kiedykolwiek wybuchnąć, to będzie można zaobserwować podobne zachowania wśród młodych ludzi żyjących w czasach poprzedzających ów konflikt.

człowieku (hehe), przepowiednie, że jak wybuchnie wulkan to za 7 dni rozpęta się wojna są śmieszne. W ogóle ta przepowiednia jest śmieszna no ale, ok nie będę Ci psuł zabawy.

Tu nie chodzi o żadną zabawę. Po prostu jest to forum o takiej tematyce i nie widzę nic dziwnego w dyskutowaniu o tym... Może niedługo nie będziemy pisali o niczym para, bo przecież "jeszcze parę takich wątków i ludzie z zewnątrz przestaną brać forum na poważnie". Daj spokój, jak chcą dyskutować to niech dyskutują.

Wydaje mi się, że niedługo nie będziemy mogli pisać tutaj ani o duchach, bo przecież potężne "lobby" sceptyków VRP uważa, że to śmiechu warte, nie będzie można pisać o nadnaturalnych zdolnościach, bo to niemożliwe, nie będzie można pisać o przepowiedniach, bo to głupota, ani o teoriach spiskowych, bo to wymysł kretynów. No panie i panowie, chyba coś się niektórym pomyliło. To nie racjonalista.pl. Tutaj zbierają się ludzie, aby podyskutować o rzeczach, które wydają się trudne do zaakceptowania, niemożliwe do realizacji oraz zbyt kontrowersyjne do publikacji w konwencjonalnych mediach. Oczywiście, aby dyskusja była warta cokolwiek potrzebujemy różnych punktów widzenia, jednak kiedy nie podoba mi się program PIS-u, to nie rejestruję się na ich forum, by nabijać się z populistycznych haseł głoszonych przez polityków tej partii. My interesujemy się zjawiskami paranormalnymi, dlatego kiedy chcemy je analizować, bądź traktować na poważnie, to proszę, abyście nie traktowali nas jak odmieńców. Amen.

Proszę bardzo niewiarygodne.pl załapało temat i napisało artykuł:

http://niewiarygodne...ml?ticaid=5b2f2

Wiem że, serwis ten publikuje same bzdury jednak może warto będzie przeczytać co tym razem udało im się wywnioskować. :mrgreen:

edit: Chyba coś im się pop******ło w tytule

No, Fundacja Nautilius też dorzuciła swoje 3 grosze.
  • 1

Daniosek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kurcze, 34 okręty USA z czego jeden atomowy i lotniskowiec niedaleko Bombaju?.Tylko czekać aż się Iran odezwie. Wypuści też pewnie swoją flotę...a wtedy to wszystko się może zdarzyć.

Użytkownik Daniosek edytował ten post 04.11.2010 - 20:12

• 0

Serowy Rix.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kurcze, 34 okręty USA z czego jeden atomowy i lotniskowiec niedaleko Bombaju?.Tylko czekać aż się Iran odezwie. Wypuści też pewnie swoją flotę...a wtedy to wszystko się może zdarzyć.

Skąd ta informacja?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych