Napisano 04.11.2010 - 17:12
Napisano 04.11.2010 - 17:17
Napisano 04.11.2010 - 17:25
Napisano 04.11.2010 - 17:31
Ja dopiero od godz. 16 ale również.
Nie wiem jak wy, ale ja 10 listopada będę się rozkoszować długim weekendem
dlatego czekam na... wielkie nic i solennie sobie przysięgam, że mnie już takie rzeczy nie przestrasząJak byłem młodszy to brałem dużo rzeczy z neta na poważnie, jednak doświadczenie nauczyło mnie, że 99% przepowiedni z internetu to ściema.
Napisano 04.11.2010 - 17:34
Napisano 04.11.2010 - 17:53
Napisano 04.11.2010 - 18:02
Dla mnie to nic nadzwyczajnego. Jedzie do Azji - samo to już świadczy o tym, że to ryzykowna wyprawa. Tym bardziej teraz. Broń jądrowa jest straszakiem, że jak któraś organizacja, reżim, państwo zaatakuje prezydenta, to zostanie od razu zmieciona z powierzchni ziemi. Poza tym przecież od jakiegoś czasu jest "moda" na chwalenie się jaką to bronią się nie dysponuje... szukacie sensacji heh i kolejne teorie spiskowe powstająŁo kur... nie wiem czy dobrze zrozumiałem treść tego news'a, ale...
Komunikacja, panel sterowania bronią jądrową, flota limuzyn i większość pracowników Białego Domu będzie w Indiach towarzyszyć prezydentowi podczas trzydniowej wizyty, która będzie obejmować Bombaj i Delhi.
Że co?! PANEL STEROWANIA BRONIĄ JĄDROWĄ?! To jakiś żart?!
Po co mu ten panel przy zwykłej wizycie w Indiach? No sory, dla mnie to oznacza tylko jedno...
Napisano 04.11.2010 - 18:04
Napisano 04.11.2010 - 18:33
Napisano 04.11.2010 - 19:08
Napisano 04.11.2010 - 19:43
Pisałem już, że przed każdym globalnym konfliktem na kilka lat przed jego wybuchem młode pokolenia same nawoływały do wojny, twierdząc, że dzięki niej sytuacja na świecie może ulec poprawie? Nie wątpię, że jeśli III WŚ miałaby kiedykolwiek wybuchnąć, to będzie można zaobserwować podobne zachowania wśród młodych ludzi żyjących w czasach poprzedzających ów konflikt.Co się dzieję w internecie? Ludzie sami się nakręcają na wybuch III wojny światowej. This is MADNESSS!
Nie rozumiem tej grupowej paniki. Najbardziej boję się samospełniających przepowiedni.
człowieku (hehe), przepowiednie, że jak wybuchnie wulkan to za 7 dni rozpęta się wojna są śmieszne. W ogóle ta przepowiednia jest śmieszna no ale, ok nie będę Ci psuł zabawy.
Tu nie chodzi o żadną zabawę. Po prostu jest to forum o takiej tematyce i nie widzę nic dziwnego w dyskutowaniu o tym... Może niedługo nie będziemy pisali o niczym para, bo przecież "jeszcze parę takich wątków i ludzie z zewnątrz przestaną brać forum na poważnie". Daj spokój, jak chcą dyskutować to niech dyskutują.
No, Fundacja Nautilius też dorzuciła swoje 3 grosze.Proszę bardzo niewiarygodne.pl załapało temat i napisało artykuł:
http://niewiarygodne...ml?ticaid=5b2f2
Wiem że, serwis ten publikuje same bzdury jednak może warto będzie przeczytać co tym razem udało im się wywnioskować.
edit: Chyba coś im się pop******ło w tytule
Napisano 04.11.2010 - 20:11
Użytkownik Daniosek edytował ten post 04.11.2010 - 20:12
Napisano 04.11.2010 - 20:27
Kurcze, 34 okręty USA z czego jeden atomowy i lotniskowiec niedaleko Bombaju?.Tylko czekać aż się Iran odezwie. Wypuści też pewnie swoją flotę...a wtedy to wszystko się może zdarzyć.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych