Skocz do zawartości

Zdjęcie

Szykujmy się do wojny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
447 odpowiedzi w tym temacie

#316 Gość_Rishro

Gość_Rishro.
  • Tematów: 0

Napisano

Może teraz bardziej lokalnie. Widzieliście rzekome przygotowania Polski do stanu wojennego? Mobilizacji służb cywilnych?.
konflikty.wp.pl/kat,1020231,title,Atak-na-Polske-NATO-ma-plan-obrony,wid,12826165,wiadomosc.html
Wzmianka o tym znajduję się gdzieś tu na dole.
http://pomidorowa.salon24.pl/244781,cos-jest-na-rzeczy

Użytkownik Rishro edytował ten post 10.11.2010 - 05:14

• 0

harap.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

U mnie we wsi przedwczoraj 4 latarnie postawili, to może mieć jakiś związek... :mrgreen:
Ale poza tym to raczej nie, w Lublinie też nic szczególnego nie widziałem, więc chyba z tą przepowiednią
to Was (tzn. tych co w nią wierzą) ktoś zrobił w przysłowiowe 'bambuko'. No ale jeszcze ponad 19 godzi, wszystko może się zdarzyć :))
  • 0

#318 Gość_Rishro

Gość_Rishro.

Napisano

Tak, ja też nic z tych rzeczy nie widziałem, dlatego pytam czy to nie wyssana z palca bajka.
  • 0

Eldim.
  • Tematów: 12
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Chciałbym poruszyć jedną, małą kwestię. Czy ktoś interpretował poprawnie przepowiednie Nostradamusa jeszcze przed ich spełnieniem? Nie przypominam sobie. Kiedy w 20XX roku zacznie się faktycznie ta trzecia wojna, wtedy jakiś geniusz powie: "Jacy my byliśmy głupi, przecież to oczywiste, że to w tym roku miało się stać." Dopasują to do konkretnych wydarzeń, tutaj mamy do czynienia ze zgadywaniem w ciemno.
  • 3

Reality.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Już w tvn24 pojawił się news na temat tej "rakiety", nagłówek brzmi: "To nie rakieta, to samolot". Niby uznają to za smugę z samolotu, a nie jakiejś rakiety. Śmiechu warte...
  • 0

#321 Gość_c✪nvers

Gość_c✪nvers.

Napisano

no właśnie niedaleko mojego bloku wylądowało na spadochronach kilku mężczyzn o azjatyckiej urodzie !

Jak na mnie mogą walić atomówką prosto w mój blok....

Tylko się tak zastanawiam skoro w 2012 i tak ma być koniec świata to po co niby agresor ma się narażać na jakiś stres i sam demolować świat ?

dobra jak już się sam ze sobą pośmiałem to faktycznie nic się nie stanie. Ta babałanga czy jak ona jest tak samo wiarygodna jak obietnice wyborcze polityków

Użytkownik convers edytował ten post 10.11.2010 - 08:48

• 0

sieka14.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wiec mamy 14 h do rozpoczecie wojny tak?:P xD....Watpie, ale

Jeśli na upartego mozna twierdzić ze woja ma się dopiero zaczynać od dzisiaj i rozwinać sie do konca roku czy coś....ale w to też wątpie
  • 0

Mehitabel.
  • Tematów: 45
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Analiza video wykazuje że z całą pewnością obiekt nie był samolotem:

http://www.youtube.com/watch?v=weVGJGqd02k&feature=player_embedded
  • 0

#324 Gość_c✪nvers

Gość_c✪nvers.

Napisano

Ja ci moge powiedizeć po pierwszych sekundach tego filmu, że to rakieta. Zobacz spiralną strukturę spalin w 0:21. Poza tym żadne samolot nie zostawia za sobą takiego ognia z dysz ..... TAK dla mnie to rakieta ^^.
  • 0

żaba.
  • Tematów: 32
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

może komuś zostało trochę fajerwerków z sylwestra ? :D

Użytkownik Ronaldo edytował ten post 10.11.2010 - 09:25

• 0

Mehitabel.
  • Tematów: 45
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jeśli zatem Departament Obrony USA wydaje oświadczenie o treści:

""All DoD entities with rocket and missile programs reported no launches, scheduled or inadvertent, during the time period in the area of the reported contrail. NORAD and USNORTHCOM confirmed that it did not monitor any foreign military missile launch off the California coast yesterday."

...w którym stwierdza brak zawiadomień o jakichkolwiek startach rakiet,planowanych i nieplanowanych,w tym czasie i rejonie;
oraz potwierdza że nie monitorował żadnych działań rakietowych obcych państw...

Ciekawi mnie tylko bardzo dwuznaczne stwierdzenie "nie monitorował"...to nie brzmi jak "nie stwierdził" co powiedziano na temat rakiet należących do USA.No i co tam robił ten smigłowiec?

Więc albo władze USA ewidentnie próbują zbagatelizować to wydarzenie albo...???

EDIT:Ktoś pisze o kolejnym w dniu wczorajszym odpaleniu rakiety,tym razem z Phoenix,oraz o pogłoskach o incydencie nuklearnym w Indiach.Traktować z dużą dawką rezerwy proszę.

http://www.godlikepr...sage1250163/pg1

A jednak potwierdza się informacja o rakiecie odpalonej z okolic Phoenix...

http://theintelhub.c...m-who-fired-it/

Dołączona grafika

Sources have indicated that there was not only a missile in Southern California but also in Phoenix. Whether this is true remains to be seen. What happened in Southern California was possibly a cover up for the event that took place in Phoenix. A citizen reporter has posted pictures of a rocket over Phoenix on the Above Top Secret Forum.

Above Top Secret

I live in Phoenix, AZ. I left work at 5:30 AZ time from Scottsdale, AZ. I entered Shea Blvd. approximately 5:37 PM from 70th St. I turned and headed west on Shea. To the direct west /southwest I noted a smoke plume that started at the ground and continued up to some type of aircraft. I immediately knew this was NOT a jet aircraft since the smoke plume started at ground level. The smoke plume was extremely thick, much like the space shuttle would produce. Within minutes this aircraft appeared to me, to be on the edge of the atmosphere. Don’t ask me how I know, I am just giving you my interpretation. I am a licensed pilot and have been an aviation buff most of my life.

Two rockets in two days?

How is it possible that NORAD was unable to track this so called missile?

Użytkownik Mehitabel edytował ten post 10.11.2010 - 09:48

• 0

#327 Gość_c✪nvers

Gość_c✪nvers.

Napisano

No to nic innego nie pozostaje jak poprosić wujka aby dał mi jeden z karabinów na polowania xD

o i przypomniałęm sobie o wpisie na forum mojego klanu. Cały dzieńmiaełm tak zmysłu wyostrzone że nawet kapiąca woda u sąsiada mi przeszkadzała ;x

na ventrillo jak gadalismy sie smiali ze mnie, ze mam takie fazy bez niczego wiec im to napisalem na forum xD

Dołączona grafika

jak cos faktycznie bedzie to normalnie moje poglady legna w gruzach i zaczne wierzyc w zjawiska paranormalne !

agahaha i w profilu jak patrze mam

Postów 666 (0.97 na dzień)

choc tutaj na podgladzie pisze 504 :\

Użytkownik convers edytował ten post 10.11.2010 - 10:18

• 0

Mystic.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Już w tvn24 pojawił się news na temat tej "rakiety", nagłówek brzmi: "To nie rakieta, to samolot". Niby uznają to za smugę z samolotu, a nie jakiejś rakiety. Śmiechu warte...

Kogo oni chcą oszukac? czy to wyglada jak samolot?

Dołączona grafika
  • 0

Arczi1991.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A ja mam ciekawą fotkę 8)
Dołączona grafika

Zdjęcie wschodzącego Słońca wykonane w USA nad Jeziorem Górnym.
  • 1

Kutasiewicz.
  • Tematów: 1
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

dziwna sytuacja, media trąbią o tym niezidentyfikowanym obiekcie (bo nie wiadomo czy to rakieta czy samolot itp) od wczoraj na wszystkich stacjach, wiadomości oglądam zarówno na niemieckich kanałach jak i na angielskich i polskich. "Niby" rakieta startuje 50 km od wybrzeży Kalifornii a Amerykanie sądzą że nie mają z tym nic wspólnego, że nie wiedzą skąd ten oto obiekt się wziął, no hallo, czy oni nas biorą za idiotów ??? Ja mam kilka teorii.

1. Nieświadomie ktoś przycisnął guzik w jakimś okręcie podwodnym i niechcący odpalił rakietę, a wojsko mówi, że nie ma z tym nic wspólnego, to samo mówi marynarka, żeby nie było, że zatrudniają nieodpowiedzialnych ludzi.
2. Specjalne tajne testy mające na celu sprawdzenie zachowań i reakcji społecznych, w tym mediów itp. aby przygotować naród do ewentualnego wybuchu wojny, a jak wiadomo, rakiety np. Korei Północnej docierały by do USA od strony zachodniej (jeżeli miały by taki zasięg).
3. Może to faktycznie pocisk obcego państwa, np. Korei Płn.
4. Amerykanie testują jakieś nowe samoloty i możliwość wystrzeliwania ich z głębi oceanu.
5. USO.
6. Znowu robota HAARP jak 2 lata temu nad Norwegią...
7. Nie wiem
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych