Skocz do zawartości

Zdjęcie

Szykujmy się do wojny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
447 odpowiedzi w tym temacie

Irey.
  • Tematów: 61
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Pentagon kłamie, mówiąc że to był samolot.

Na tym filmie, oglądając od czasu 1:05, dokładnie widać jak od pocisku coś się odrywa. Jest to najprawdopodobniej pocisk ICBM - międzykontynentalny. Takie pociski są zdolne do przenoszenia głowic nuklearnych.

Zatajanie prawdy przez Pentagon, uświadcza nas tylko w przekonaniu że ten incydent TO BARDZO POWAŻNA SPRAWA.

Na dniach zobaczymy, co będzie się działo.
  • 1

Javier.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No no, widzę, że się wojna po byku rozpoczęła...

Ludzie, jak można wierzyć w takie przepowiednie? Nie rozumiem tego.

@Arkadiusz Przeczytałem całego Twojego posta i uświadomiłeś mnie w wielu sprawach... Szczerze powiedziawszy nie miałem nawet pojęcia o czymś takim jak "Służba Polsce".
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mam wrażenie,że mamy do czynienia z jakąś "nieudaną prowokacją"- jeżeli w ogóle można użyć takiego określenia.
Coś tutaj najwyraźniej śmierdzi.
Pentagon twierdzi,że to był samolot natomiast Generał Tom McInerney oraz były pilot są na 100% przekonani,że była to rakieta.

[url="http://www.youtube.com/watch?v=JkSxkzbTcu4&feature=player_embedded"]http://www.youtube.c...player_embedded[/url]

Edit.
I jeszcze jeden wątek tej sprawy.
Jakkolwiek absurdalnie i nieprawdopodobnie by to nie zabrzmiało pewna pani (Colleen Thomas),która jest "kontaktowcem" z Plejadanami mówi,że rząd USA wystrzelił Intercontinental Ballistic Missile (ICBM) w kierunku Iranu ale ten został przechwycony przez przyjazną nam rasę Plejadan i zniszczony.
Uff,chyba jeszcze nie dorosłem do takich news-ów.
Poczekajmy na dalszy rozwój wypadków.

http://www.youtube.com/watch?v=7UAeSsvHhTg&feature=player_embedded
  • 4

Mehitabel.
  • Tematów: 45
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A propo Baby Vangi,jesli ktoś jeszcze nie zauważył to:

Comment na samym dole

10 listopada wg kalendarza juliańskiego jakim żyła Wanga to 23 listopada naszego gregoriańskiego kalendarza , więc poczekamy niecałe dwa tygodnie

Bułgaria: Cerkiew wraca do kalendarza juliańskiego

...więc spokój proszę^^
  • 0

Matt'.
  • Tematów: 10
  • Artykułów: 3
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Pentagon kłamie, mówiąc że to był samolot.

http://www.youtube.com/watch?v=oyEvk-VTuEI&feature=player_embedded

Na tym filmie, oglądając od czasu 1:05, dokładnie widać jak od pocisku coś się odrywa. Jest to najprawdopodobniej pocisk ICBM - międzykontynentalny. Takie pociski są zdolne do przenoszenia głowic nuklearnych.

Zatajanie prawdy przez Pentagon, uświadcza nas tylko w przekonaniu że ten incydent TO BARDZO POWAŻNA SPRAWA.

Na dniach zobaczymy, co będzie się działo.

Nie no ludzie, to forum z komentarzami tego typu, zaczyna bardziej przypominać strefę dyskusji wielkich, aczkolwiek niesamowicie słabych merytorycznie, polskich portali informacyjnych typu wp czy interia.

Przekleje to co już napisałem wcześniej. To nie jest ta tajemnicza "rakieta" z Kalifornii, tylko rakieta Delta-2, wynosząca na orbitę satelitę Skynet, wystrzelona 5 listopada z Bazy Sił Powietrznych Vandenberg. Jedyne co łączy ją z tematem to to, że wspomniano o niej w reportażu.

Oglądnięcie ze zrozumieniem 2 minutowego filmiku naprawdę nie boli.

Użytkownik Matt' edytował ten post 11.11.2010 - 09:28

• 2

#396 Gość_Sentinel

Gość_Sentinel.
  • Tematów: 0

Napisano

Nie jest to ani samolot co w przypadku oficjalnego komunikatu Pentagony jest wierutnum kłamstwem i próbą zatuszowania swojej niekompetencji. O ile taka polityka może się sprawdzać wobec społeczeństwa amerykańskiego (dlaczego akurat wobec nich nie jest to chyba dla nikogo tajemnicą) o tyle wobec innych społeczności już niekoniecznie.

Mi to wyglada najprawdopodobniej na próbny start jakiejś rakiety (nie koniecznie balistycznej) albo na przypadkowe odpalenie jakiegoś nosiciela. Nie jest to start rakiety transportowej - nie zgadzałby się kąt wznoszenia w przypadku rakiet kosmicznej.
  • 0

Syrinks.
  • Tematów: 6
Reputacja

Napisano

A propo Baby Vangi,jesli ktoś jeszcze nie zauważył to:

Comment na samym dole

10 listopada wg kalendarza juliańskiego jakim żyła Wanga to 23 listopada naszego gregoriańskiego kalendarza , więc poczekamy niecałe dwa tygodnie

Bułgaria: Cerkiew wraca do kalendarza juliańskiego

...więc spokój proszę^^

Wychodzi na to, że Wanga żyła w czasie zmiany kalendarza juliańskiego na gregoriański czyli mogła już przepowiadać po "gregoriańsku".
  • 0

Brezinsky.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ludzie skończcie - ONA PRZEPOWIEDZIAŁA, ŻE 10 LISTOPADA STANIE SIĘ COŚ CO ZAPOCZĄTKUJE WOJNĘ, A ZACZNIE SIĘ ONA OD JAKIEŚ PROWOKACJI.

Jak na razie wg. mnie całe ta przepowiednia się sprawdza.
  • 0

Kamilos.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ludzie skończcie - ONA PRZEPOWIEDZIAŁA, ŻE 10 LISTOPADA STANIE SIĘ COŚ CO ZAPOCZĄTKUJE WOJNĘ, A ZACZNIE SIĘ ONA OD JAKIEŚ PROWOKACJI.

Jak na razie wg. mnie całe ta przepowiednia się sprawdza.

Rakieta nie została wystrzelona 10 listopada ;] Bez obrazy, ale tacy którzy wierzą babie vaginie czy jak jej tam, cokolwiek by się nie stało 10 listopada czy wcześniej/później zawsze znajdą nową interpretacje, żeby jeszcze chwile podtrzymać temat. Bezedeura!
  • 2

harap.
Reputacja

Napisano

OOOoooooo nie, znów się zaczyna... Tak, teraz będziecie czekać na 23, później na któregośtam grudnia, później na 2012, 3797, miliard 666 i tak w kółko. I co Wam z tego czekania? NIC się nie stanie, NIKT nie jest w stanie przepowiedzieć przyszłości. Są tylko przypadki i nadinterpretacje. Przeczytajcie sobie zwykły horoskop- standard 'poznasz miłość swojego życia, wygrasz milirad złoty w lotto, szef będzie cię wychwalał ale uważaj na wiatr bo się przeziębisz'- i już zaczniecie w życiu dopatrywać się czegokolwiek, co dałoby radę pod to podciągnąć.

Albo inaczej- niech stanie się coś szczególnie dobrego/złego w życiu, to po przeczytaniu horoskopu zaczniecie te wydarzenia z nim łączyć.

Ja nie czaję tego. Wszyscy już macie swoje lata, przeżyliście co najmniej po 10 końców świata, trzecich wojen, apokalips, epidemii grypy ptasiej, świńskiej, rybiej, końskiej, zajęczej, kaczej; cholery, eboli, żółtaczek i czym tam jeszcze nas straszyli, do tego trzech antychrystów (w tym jednego czarnego) i sam nie wiem co jeszcze. I dalej nabieracie się, albo inaczej- nadal chcecie nabierać się na takie coś?

Mówcie co chcecie, ale jak dla mnie to ten temat jest do zamknięcia, bo już nic ciekawego w nim nikt nie napisze- po prostu już po fakcie. Standardowo niedokonanym.
  • 2

Arkadiusz.

Pilot in command

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Prowokacja byłaby udana, gdyby było wiadomo kto prowokuje. Jak na razie wiemy, że wystartowała rakieta i... tyle. Nikt się do niej nie przyznaje, nie może to być więc manifestacja siły, bo nie wiemy kto mógłby tą siłę manifestować. Wojna światowa naprawdę nie wybucha tylko dlatego, bo jakiś anonimowy amator latającego żelastwa wystrzelił sobie trochę tego żelastwa, a teraz siedzi cicho. Aby wybuchła wojna mająca skalę konfliktu światowego potrzeba dwóch wyraźnych i przeciwnych biegunów, pomiędzy którymi może przeskoczyć iskra. W dzisiejszych realiach nie ma takiego podziału. Nie ma krajów, które chciałyby zdobyć dominację za wszelką cenę, bo dziś nie robi się tego szabelką, ale gospodarką. Nikt nie skoczy sobie do gardeł, bo nikomu się to nie opłaca. Wojna światowa kompletnie zdestabilizowałby współczesne układy i ucięła strumienie pieniędzy płynące pomiędzy wschodem a zachodem.
  • 0

Fareius.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

I tak rakieta nigdzie nie uderzyła... To jest najlepsze. Wystrzelili, ciekawe na co chcieli ją wystrzelić..
  • 0

Palmæro.

Anty-lewak

• Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

I tak rakieta nigdzie nie uderzyła... To jest najlepsze. Wystrzelili, ciekawe na co chcieli ją wystrzelić..

przecież pisał ktoś tam u góry że kosmici przechwycili :lol
  • 0

Fareius.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Aaaa, Plejadowie czy jakoś tak :D Ta, a Obama jest biały :D Ale ciekawe co się stało
  • 0

żaba.
  • Tematów: 32
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Chuck Norris walnął ją z półobrotu i poleciała w kosmos
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych