Gdy by nie te przepowiednie i dobitna przesada co niektórych, to nie miał byś żadnych przeczuć. Teraz sobie odpowiedz czy to nie jest po prostu głupie ?
Gdybym nie chodził do szkoły, nie potrafiłbym teraz czytać. Gdyby babcia miała wąsy, to by była dziadkiem.
Dobitnie jasną rzeczą jest to, że obawy wzbudziły we mnie te przepowiednie, bo sam raczej nie jestem żadnym typem jasnowidza i nic nie przewidziałem. Masz rację, to jest głupie, ale nic na to nie poradzę, taka ludzka natura, że łatwo coś sobie przyswoić i wziąć to za bardzo do siebie.
Ostatnio to mnie mocno dręczy, śnił mi się nawet nalot bombowy na miasto, w którym mieszkam, tj. Lublin.
Jeżeli konflikt rozpocząłby się 11.11.2010 to by tłumaczyło,że bardzo wiele osób,przez wiele lat patrząc nieświadomie na zegarki widziało godzinę 11:11 (również często widziałem tę godzinę).
Niestety raczej sporadycznie zdarzało mi się coś takiego zaobserwować.
Znam tylko małą legendę, że jeśli zobaczysz cyferki tego typu na zegarku, to ktoś właśnie o tobie myśli. I ta druga wersja zdecydowanie bardziej mi odpowiada, bo zawsze wtedy myślałem o swoich dziewczynach. ;D