Skocz do zawartości

Zdjęcie

Bestia z Apokalipsy "666"

• Please log in to reply
276 replies to this topic

shar0nie.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

czytałam już o tym, w wizji Lahyela i Jenkinsa wszyscy będą musieli nosić na ręce/czole znak bestii (numer klasyfikujący z jakiej części świata są i obraz bestii) i to będzie "bilet" do kupowania w normalnych sklepach. Ludzie którzy nie przyjmą znaku nie będą mogli kupować, sprzedawać, a potem też wychodzić spokojnie na ulicę ;) "dzień zagłady" pierwsza książka z 12 o końcu świata. bestseller.
  • 0

kosmita.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przecież większość z nas ma już podobny chip i nawet sami sobie to kupiliśmy nr. też jest co prawda dziewięcio cyfrowy,ale 9 też się pojawia w tym temacie. Powiedz jaki masz nr. tel. a powiem ci kim jesteś. :D
  • 0

#138 Gość_Aton

Gość_Aton.

Napisano

Myślę, że cipowanie nie obejmie całego świata, a tylko jego część np. Europa, Australia, USA, Kanada być może Japonia i Chiny, Żydzi napewno nie dadzą się zacipować.
  • 0

#139 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.

Napisano

Żydzi napewno nie dadzą się zacipować.

cos w tym jest, przecież to oni chipują :)
  • 0

#140 Gość_Aton

Gość_Aton.

Napisano

Ja w ogóle nie mogę wyrazić jakie to jest poniżenie człowieka i sprowadzenie go do takiej rangi

Dołączona grafika
  • 0

darokrol.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a ja chcę mieć taki implant, sam się zgłoszę po niego :D a ci co nie chcą będą doprowadzeni siłą, a jak ktoś będzie chciał się schować to zamieszka w szałasie w lesie :D

w sumie i tak mogą mnie namierzyć przez telefon to co za różnica...
  • 0

Broken.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a ja chcę mieć taki implant, sam się zgłoszę po niego :D a ci co nie chcą będą doprowadzeni siłą, a jak ktoś będzie chciał się schować to zamieszka w szałasie w lesie :D

w sumie i tak mogą mnie namierzyć przez telefon to co za różnica...

Telefon mozesz wyrzucic?
  • 0

Heweliusz.
  • Tematów: 14
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Ja w ogóle nie mogę wyrazić jakie to jest poniżenie człowieka i sprowadzenie go do takiej rangi

To jest humanitarne oznakowanie zwierząt za pomocą kolczyków. Za czasów Western-u amerykanie oznakowali byków za pomocą rozszerzonego metalu, zostawiając bykowi trwały ślad oparzeń.
  • 0

darokrol.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Telefon mozesz wyrzucic?

mogę, ale równie dobrze można sobie z ręki albo czoła wydłubać czipa, z tego co mi wiadomo to przeciętni ludzie nie będą pod obserwacją bo i po co skoro nie stanowią zagrożenia ?
  • 0

Leeloo_Heaven.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wiem jak wam, ale mnie zdjęcie tych chipów zamieszone na pierwszej stronie przez Eurycide przypominają pluskwy z 'Matrixa'. W sumie pluskwy miały podobne działanie do chipów, bo też wpływały niejako na zachowanie człowieka.

Tak czytam i czytam ten tekst i ogólnie jestem coraz bardziej przerażona jak wielkim stadem bezmyślnego bydła jesteśmy.
  • 0

Cyril.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a ja powiem tak... wolę zginąć pókim wolny jak żyć bez możliwości zmian na lepsze, w niewoli... Bo chipowanie ludzi to chor ypomysł... powrót do średniowiecza? tak trochę... nie liczy sięczłowiek (jak wtedy) tylko kasa, władza, kasa, władza... wtedy to było trochę inaczej... "Bóg", władza, "Bóg", władza, Allah, Władza, "Bóg" i tak przez "set ileś lat"... teraz tylko Boga, Allaha zastępują pieniądze...
  • 0

bolek.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

'Leeloo_Heaven'

Tak czytam i czytam ten tekst i ogólnie jestem coraz bardziej przerażona jak wielkim stadem bezmyślnego bydła jesteśmy.

Niestety jesteśmy.
Wprawdzie Japonia wyprodukowała nowe Chipsy, których kilka mieści się na grubość włosa ale b. watpliwe aby były użyte, gdyż za dużo już o nich wiadomo, za dużo już ludzi i ważniejszy problem zredukowanie naszej ilości od dawna jest na pierwszym planie a kontrola z chipami spadła na dalsze.
Reducję ilości ludzi miał załatwić AIDS ale sprawdził się tylko w niektórych rejonach Afryki, wojny nie rozwiążą tego problemu, chyba że chemiczne, bakteriologiczne skuteczniejsze od wirusa AIDS... i nad tym się teraz gorączkowo pracuje.
Ma to związek z księżycem o którym od dawna zupełnie cicho a więc muszą być tam właśnie gorączkowe przygotowania, przy czym chipsy, wojna w Iraku itp mają służyć do odwrócenia uwagi gawiedzi.
Patrz tam, gdzie robi się nagle podejrzanie cicho, bo tam się coś ciekawego dzieje a nie dokąd zmierza stado głupich baranów. Dobiegną do ściany czy góry i zawrócą ale przyciągnęły uwagę gawiedzi aby inni spokojnie dokonali swoich zamierzeń zupełnie niezauważeni i wcale sie nie chowając.

Czy ktoś z Was wie dlaczego nie można kupić sobie prywatnie teleskopu o dużej mocy?
A po co komu widzieć, że koło księżyca ruch jak na Marszałkowskiej?
  • 0

hm0.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy ktoś z Was wie dlaczego nie można kupić sobie prywatnie teleskopu o dużej mocy?
A po co komu widzieć, że koło księżyca ruch jak na Marszałkowskiej?

Dużej mocy, tzn. o jakim powiększeniu i średnicy zwierdciadła?
  • 0

bolek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

'hm0'

Dużej mocy, tzn. o jakim powiększeniu i średnicy zwierdciadła?

Pytaj w sklepie z tym sprzętem o te detale, to się zdziwisz.
  • 0

Fatmen.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niektórzy z Was piszą o tym, że gdy takie chipy zostaną wprowadzone to każdy, czy tego chce czy nie chce, będzie musiał taki chip mieć, bo bez niego nie będzie można robić zakupów, korzystać z opieki medycznej i tym podobnych rzeczy. Krótko mówiąc człowiek bez czipa zostanie wyeliminowany z życia społecznego. A ja Wam mówię, że takie myślenie jest niewłaściwe, jest to tylko zwykła propaganda mająca na celu przekonać każdego, że życie bez chipa jest niemożliwe. Gdyby ludzie się zbuntowali, przejrzeli na oczy, nie dali się przekonać tej propagandzie, że życie bez chipa jest niemożliwe i masowo nie zgadzali się na wszczepienie chipów to by ich nie wprowadzono. Zaraz pewnie ktoś napisze, że w takim wypadku by nam je wszczepiali bez naszej wiedzy i zgody. Ale jest za duże ryzyko ze taki proceder mógłby wyjść na jaw. Równie dobrze mogli by nam robić pranie mózgu przy pomocy przekazu podprogowego emitowanego przez TV. Tyle, że gdyby by to ktoś odkrył, to ludzie z rządu, czy tam kto inny kto w ten sposób próbował by nas kontrolować miałby (mam nadzieję) przerąbane. Tak na pocieszenie, z tego co pamiętam, jak to było powiedziane w filmie Alexa Jonesa "ENDGAME", nigdy w historii świata próby masowej kontroli nie dochodziły do skutku, bo zawsze znalazł się ktoś kto się temu sprzeciwiał i co najważniejsze miał poparcie u innych.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych