Napisano 31.03.2012 - 22:33
Napisano 31.03.2012 - 23:30
Użytkownik WithinTemptation edytował ten post 31.03.2012 - 23:54
Napisano 31.03.2012 - 23:54
Widzę, że kolega Asgrot również czytuje stronki www.zbawienie.com i www.proroctwa.com. Ja szczerze powiedziawszy podchodzę do tych nowinek z dużym dystansem, bo bądź co bądź jest to trochę fanatyczna strona, gdyż prawie we wszystkim autor nawiązuje do NWO, szatana.
Co do głównego tematu, wierzę, że ten czas kiedyś nadejdzie; czuję, że może być to w niedługiej przyszłości, aczkolwiek jestem przewrażliwiony nieco, więc być może jestem przekonany o nadejściu Bestii, Antychrysta, potem Apokalipsie za mego życia Ale trudno nie zgodzić się z faktem, że nasza cywilizacja, ludzie są zdemoralizowani i sami siebie doprowadzamy do upadku. Być może i taka była mentalność ludzi wieki i tysiąc lecia temu, nie wiem;) W każdym bądź razie miejmy nadzieję, że dzień pojawienia się Antychrysta przyjdzie jak najpóźniej Chyba, że już się narodził, to już mamy przechlapane
Napisano 01.04.2012 - 00:01
Nadejście antychrysta raczej powinna poprzedzić 3 wojna światowa, następnie pojawi się on, wprowadzi pozorny "pokój" i dobrobyt, wszystko na 3,5 roku. Dla grzeszników to będzie raj, natomiast jeżeli ktoś wierzy w Chrystusa i nie zamierza kłaniać się jego przeciwnikom... no to cóż, miło zapewne nie będzie.
Napisano 01.04.2012 - 13:13
Rzekłbym nawet, że wyróżnienie, ale i tak wielu mimo, że będzie w pełni świadomych to i tak wybierze zło. Masz rację, mając pewność istnienia Boga śmierć nie była by wcale zła, jedynym problemem jest ból przez który wielu zwątpi i zawaha się. Trzeba martwić się o samego siebie : "Czy ja nie zawaham się w chwili próby?"choć w sumie zginąć w Apokalipsie to musiałoby być ciekawe przeżyci
Napisano 29.05.2012 - 21:31
Napisano 25.06.2013 - 23:01
Użytkownik mati066 edytował ten post 26.06.2013 - 11:06
Napisano 21.01.2014 - 11:18
Wszczepienie takiego ''implantu'' spowoduje zniewolenie każdego człowieka, co doprowadzi dużą część ludzi do buntów - z czasem może się zamienić w jedną wielką wojnę, jak jest napisane "świat popadnie w wielki światowy kryzys" +dzisiejsza sytuacja "jak rząd *potrafi* ruchać ludzi bez ich świadomości". Nie każdy zdaję sobie z tego sprawę lecz upadek jest już bliski.
Co do liczby "666" to tylko wymysł człowieka nad maszyną, jest to znak bestii o wiele gorszej. Prawdziwej wojny nie ma tutaj na Ziemii, ta wojna jest między szatanem a Bogiem (przecież dobro i zło istnieje).
Użytkownik Analizer edytował ten post 21.01.2014 - 11:58
Napisano 21.01.2014 - 12:50
Nie wiem czy ktoś pisał o tym wcześniej nie mam teraz czasu na studiowanie całego tematu ale w każdym kodzie kreskowym na świecie są trzy 6, na początku w środku i na końcu ukryte w kreskach. Być może będziemy mieli takie kody kreskowe na rękach i wtedy wszystko by się zgadzało ?
Napisano 21.01.2014 - 15:38
Dobrze nam znane i używane na co dzień (ileż to razy!) trzy literki: WWW, to według gematrii 666.
Napisano 21.01.2014 - 15:54
Użytkownik Masturb!s edytował ten post 21.01.2014 - 15:55
Napisano 11.02.2014 - 21:16
Nie wiem czy ktoś pisał o tym wcześniej nie mam teraz czasu na studiowanie całego tematu ale w każdym kodzie kreskowym na świecie są trzy 6, na początku w środku i na końcu ukryte w kreskach. Być może będziemy mieli takie kody kreskowe na rękach i wtedy wszystko by się zgadzało ?
Sprawdziłem we własnej lodówce i rzeczywiście, zawsze na początku, w środku i na końcu mieszczą się dwie kreski. Natomiast nie zawsze te dwie kreski oznaczają szóstkę. Więc jak to z tym jest? Może ktoś siedzi w temacie i potrafi to objaśnić?
Napisano 20.02.2014 - 10:56
Przez trzy szóstki na początku, w środku i na końcu, komputer przypisuje kod kreskowy do produktu, tak słyszałem, że jest to zakodowane w tych trzech szóstkach
Napisano 10.12.2014 - 18:01
Z tego co wiem ,"bestia" kwantowy komputer ,ma byc zbudowany do 2035r przez Google i NASA
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych