Skocz do zawartości

Zdjęcie

Bestia z Apokalipsy "666"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
276 odpowiedzi w tym temacie

Fenix.
  • Tematów: 19
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A ja tylko kuję miecze japońskie... uwielbiam broń białą :) .
  • 0

Ixprmetw.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kazdy z was pisze tak jakby mieli nam na sile wczepiac te chipy. Jak wszedl komputer, telewizor, komorka, karta kredytowa do powszechnego uzytku? ktos kogos zmuszal? Ludzie sami chcieli. Wystarczy dobra reklama.
Tez nikt nie bedzie mogl nikim kierowac przez te chipy, jedynie bedzie wiadomo gdzie jestesmy co kupujem itp.
ps. jaszczury=iluminaci, satanisci czy jak kto tam chce.
  • 0

some.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

teraz ja;)
"Siedem głów - to siedem gór, na których niewiasta siedzi" - czy tutaj nie chodzi o Rzym ( Watykan )?
jedynym miastem ktory jest polozony od 2000 lat na 7 pagorkach to Rzym

"A Niewiasta była odziana w purpurę i szkarłat, cała zdobna w złoto, drogi kamień i perły..." - czy tutaj nie chodzi o ksiezy katolickich?

Apokalipsa św. Jana raczej mowi o KK, a nie o karcie visa czy jakis chipach.
  • 0

Katon.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

S0m3b0dy, podzielam Twoje zdanie, czytam apokalipsę pod tym samym punktem widzenia. :)

Hmm tylko co z tym znakowaniem? KK nie robi tego, przynajmniej oficjalnie. Tylko, że jak np. mieszka się na wsi i jest się innej wiary to bywa ciężko. Chwała tolerancji. ;]

Moim zdaniem apokalipsa ma za wiele symboli, które są niejasne.

Ixprmetw

jaszczury=iluminaci, satanisci czy jak kto tam chce

Zatem idę schować swój jaszczurzy ogon ;] n/c
  • 0

some.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Darkness90 dzieki za wsparcie :0)

kolejne cytaty:
"I pozwolono jej prowadzić wojnę ze świętymi i zwyciężać ich." - świeci to ci ktorzy zostali zabici przez KK
"i na głowach jej imiona bluźniercze" - ksieza uwazaja sie za Chrystusa(to jest bluznierswem), np podczas spoweidzi itd. (niektorzy niewiem jak sie nazywaja nosza takie "czapki"(?) z napisem "Chrystus")
"I dano jej usta mówiące rzeczy wyniosłe i bluźnierstwa" - np zwodzenie nas przez kosciol
"żeby wszyscy, co się nie pokłonią obrazowi bestii, byli zabici" - 1 cytat

hm co do znaku moze to byc w przenosni np "na prawa reke" czyli w czynach, "na czolo" w myslach tzn ze czynic beda i myslec zle rzeczy etc
  • 0

some.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

co do znaku moze to byc w przenosni np "na prawa reke" czyli w czynach, "na czolo" w myslach tzn ze czynic beda i myslec zle rzeczy etc

... hmm chociaz chip tez moze byc nim
  • 0

redfive.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wydaje mi się ,że na obecną chwilę stworzenie jednolitego pieniądza jest raczej bankierom nie na rękę.
Jesteśmy trochę samolubni myśląc ,że świat składa się z Europy i USA.
Wciąż będzie ponad 3 miliardy ludzi którzy będą żyć po za tym systemem.
Socjalizm naukowy Marksa zakładał likwidację systemu bankowego jako czynnika który blokuje postęp człowieka, podobnie mówił o pieniądzu w dzisiejszym wymiarze.

Bo tak naprawdę ile potrzeba człowiekowi pieniędzy w ciągu życia by żyć na uczciwym poziomie.
Milion złotych , dwa miliony. To wciąż niewiele w porównaniu z masami pieniędzy które rocznie musimy oddać w skali całego narodu za pożyczenie i tak w sumie wytworzonych przez nas pieniędzy.
  • 0

aga18.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hej czytałąm że w ameryce przeprowadzono ankiete w grupie ludzi czy chcieliby mieć takie czipy i wynik w większości był pozytywny, jeżeli już są ich zdjęcia to może teraz je produkują
  • 0

Ravandil.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Teraz się wszyscy sprzeciwiacie, ale to jest tak samo, jak byście się np. sprzeciwili pójściu na obowiązkową służbę w wojsku, przyszła by do was ŻW i zabrała do wojska. A poza tym, jeśli nie będziecie mieć tych czipów, to nie będziecie mieli nic. Mówię oczywiście tak, jeśli by to się wydarzyło, bo jest to mało prawdopodobne, za dużo ludzi musi być "oznakowanych", a jak o kimś zapomną to jak ma zapłacić? Przecież to znakowanie nie będzie trwało na pewno 1 dzień.
  • 0

Luck4sh.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Załamałem się... Moj nowy nr gg to 10666... Czy to znaczy, że jestem diabłem?!?! <lol>
Jednakże jeśli chodzi o te chipy, to gdy zostaną one naprawdę wprowadzone, sądzę, że świat popadnie w ogromny chaos, ludzie nie będą wytrzymywać psychicznie i część z nich dbierze sobie życie, będą morderstwa i bunty...
Mam nadzieję, że nic takiego się nie stanie, nie mam zamiaru być kontrolowany przez kogoś, Bóg dał człowiekowi wolną wolę, więc inny człowiek nie powinien jej mu odbierać
  • 0

Sabaku No Gaara.
  • Tematów: 97
  • Artykułów: 2
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Gorąco polecam Wszystkim tę oto prezentację : PREZENTACJA

Genialnie obrazuje zagadnienie tego tematu - trzeba obejrzeć :)

Do uruchomienia prezentacji potrzebny jest program "PowerPointViewer".
  • 0

michuXXX.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wyobrażacie sobie mikroczipy wszczepione na czole ?? ja nie... ale znak krzyża, który każdy z nas przyjął podczas chrztu (chciał nie chciał) odnosi sie do wymiaru duchowego (myśl), a prawa ręka zawsze jest wyciągana po coś co oznacza, że może zarówno oznaczać czyny jak dążenia matrialne (forsa, i inne uciechy, które można sobie za nią zafundować - czyli na dobrą sprawę też czyny).

Jak czytam interpretacje Apokalipsy Św. Jana niektórych duchownych to odnosze wrażenie, że oni myślą tylko w kategoriach tu i teraz. Chodzi mi o to: zakładają, że Kościół dopiero zostanie opanowany przez Antychrysta i zejdzie na złą drogę...hahaha
Kościół (Watykan) jaki znamy dzisiaj to zupełnie nowy image. Wcześniej zamiast słowem nawracali ludzi mieczem i strachem. Jeśli dzisiaj ktoś by nas napadł (Templariusze, Krzyżowcy) żeby narzucić nam swoje idee zostałby nazwany terrorystą, tyranem, barbarzyńcą. Wyobraźcie sobie, że żyjecie w tamtych czasach i nie wierzycie w ich Boga (takiego jakim jest przedstawiany). Momentalnie jesteście nazwani poganami i wyznawcami szatana - na stos. Nie jesteś z nami to jesteś przeciwko nam! I ta bestia stosunkowo niedawno wycofała się z pierwszego planu (kiedyś królowie - władcy - nie mogli pierdnąć bez pozwolenia Watykanu)...oddała władzę innej bestii - polityka i pieniądz.

Obawiam się tego co również piszecie o tym, że u nas nie da się wprowadzić chipów. W tym sensie, że jeśli tego sami nie zechcemy (i tak będziemy musieli, żeby chociaż móc wsiąść do metra albo samolotu na zachodzie) to coś będzie musiało się stać, ze nagle zapragniemy kontroli żeby MATECZKA RZĄD wycięła złych ludzi. Ale kto tak na dobrą sprawę jest zły? Nie jesteśmy tego w stanie określić na tej planecie ponieważ każdy z nas ma rację (w sensie, że każdy uwzględnia tylko jeden jedyny słuszny punkt widzenia). Więc zły jest ten, który ma inne zdanie! Ten, który ma własne inne zdanie, ot co!
  • 0

tabi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jest pewien stary film, o nazwie A Thief in the Night.
Jest tam przedstawione to co bedzie sie dzialo w *czasach ostatecznych* wg apokalipsy.
Film jest swietny, ale sciagnac go mozna jedynie z emule :)
Badz na google.vieo *END TIMES PROPHECY MOVIE*
w 3 czesciach
01. Thief in the Night - http://video.google....012146233733264
02. A distant thunder
03. Image of the Beast

NamalowanyPrzezSmutek, swietna prezentacja :)
Wierzysz w to ze ten chip to wlasnie znak opisywany w Apokalipsie?
  • 0

insi.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wszystko jasne jest i z sobą powiązane
Jestem nowy nqa forum witam przy okazji :drink:
To wszystko jest powiązane ze sobą
1.Mikrochipy i znak besti bez takiego mikrochipu nie będzie można nic zrobić , a jak już go wszczepisz sobie stracisz wolność osobista a rzad bedzie mógł kontrolować twoje zachowanie.Pozatym w Bibli jest napisane ze znak besti bedzie na ręku lub na czole niby nie ma się czym przejmować tak sobie myślę ale jak juz Manchester Utd chce wszczepić je piłkarzom albo jak oglądam wypowiedzi bezmógzich debili że wszepili by to swoim dzieciom dla bezpieczeństwa to dało mi trochę do myślenia.
2.Iluminaci chca byśmy ciągle czuli strach przed terroryzmem dlatego sfingowali atak przeprowadzony niby na Al Kaidę na World Trade Centre i Pentagon . Wieże nie miały prawa runąć dlatego "pomogli" im troche wysadzając je od środka lub co tam zastosowali.
Teraz pokazują swoja siłe że jednak potrafią powstrzymać terroryzm i wielka i dumna ameryka zatrzymała atak na Heatrow.Propaganda i kontrola ludzi tyle ze powolna i skomplikowana to samo co robił Hitler i komuniści.
Ciekawi mnie tylko co zrobią jak ktoś nie będzie chiał mieć biochipu , bo np ja na to nie pozwolę żeby rząd wiedział gdzie jestem co robię itp.Na siłę chyba mi go nie wszczepią . . .
Pozatym gdy takie urżadzenia wejdą do użycia będa mogli wprowadzić godzinę policyjną np po 22 nikt nie bedzie mógł wychodzić z domu patrole nawet nie będa musiały jeździć bo i tak na radarze będą widzieli kto wychodzi z domu . . .
Wszystko pięknie obmyślili ale takie coś jest nie do przyjęcia w Polsce my już jesteśmy doświadczeni i zawsze wychodzi na nasze jakby nie patrzeć teraz jesteśmy pod reżimem USA uzależnieni gospodarczo od UE ale u nas te chipy nie przejdą znam polską mentalność na zachodzie nie wiedza co to reżim my wiemy i inne kraje wschodniej europy wiedzą jak coś ja sobie nie dam wszczepić tego gówna będą musieli mnie wziaść na siłę a jak wszczępią to ja sobie wydłubię zresztą wydaje mi się że 70 % Polaków myśli jak ja .

Widzisz methodman nie ma wielkiego znaczenia to, czy będziesz chciał taki chip, czy nie - po prostu nie zrobisz bez niego zakupów, nie przyjmą cię do szpitala, nie będzie gotówki, ani kart kredytowych. Jak myślisz ile wytrzymasz bez jedzenia? Ludzie zobaczą, że taki chip, to nic strasznego, tak jak dziś komputer, komórka, GPS i niektórzy będą się ,,zabijać" aby być trendy i mieć wszczepiony chip prędzej niż inni.
  • 0

nosky.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zauważcie że i u nas taki chip funkcjonuje :-)
Śląska Kasa Chorych już od ładnych paru lat uznaje wyłącznie kartę chipową z historią horoby, a stare książeczki zdrowia odeszły do muzeum... ;-) (sam taką kartę posiadam)

Obecnie mówi się o wprowadzeniu kart w całej Polsce :-)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych

Bing (1)