To typowe dla pewnych ludzi. Najlepiej ignorować i wyśmiać człowieka, który przeżył rzeczy, których nie rozumie. Oczywiście traktować należy pewne rzeczy z dystansem i nie do końca mieszać wszystko do jednego tematu, jednak moim zdaniem jest coś na rzeczy. I mówię tak tylko dlatego, że sam przeżyłem kilka z tych opisanych powyżej "wydarzeń". Nie które nie wspominam miło i nie potrafię ich do teraz wyjaśnić. Chciałbym odkryć prawdę ale boję się, że może ona okazać się co najmniej nie miła... A co z tej listy mnie spotkało?
2. Leżałeś kiedyś sparaliżowany w łóżku, odczuwając obecność kogoś lub czegoś w pokoju.
3. Zauważyłeś kiedyś na swoim ciele niezwykłe rany, których pochodzenia nie mogłeś sobie wytłumaczyć.
- Czasami budząc się rano widzę na ciele i to w różnych miejscach przeważnie na plecach lub klatce piersiowej takie jakby ktoś mnie zadrapał paznokciem, może to kwestia tego, że się o coś ocierałem? I miałem kiedyś śmieszną sytuacje, w robocie w męskiej szatni pod prysznicem kolega zauważył, że mam podrapane plecy, nawet nie byłem tego świadom ale miałem dość spore "rysy" i do mnie taki tekst, że miałem ciekawą noc ze swoją dziewczyną. Hehe, jednak to nie było to i nie wiem skąd się takie coś bierze...
12. Zdarzyły się Tobie w życiu niewytłumaczalne momenty, po których czułeś się zaniepokojony.
13. Miałeś dziwne psychiczne doświadczenie, w którym np. widziałeś co się wydarzy przed faktem.
15. Obudziłeś się w zupełnie innym miejscu lub pozycji, albo całkowicie nie pamiętasz , że kładłeś się w ogóle spać.
- Kiedyś miałem taką przykrą sytuacje, jak byłem młodszy nie wiem ile mogłem mieć wtedy lat, byłem dosyć śpiący, siedziałem na łóżku i nawet nie wiem kiedy zasnąłem i w tym momencie miałem taki jakiś okropny sen z którego się momentalnie obudziłem.
Mimo upływu lat dalej to pamiętam i zawsze byłem takie zdania, że jeśli nasz mózg mimo prób racjonalnego myślenia takie rzeczy zapamiętuje bardzo głęboko w pamięci długotrwałej to znaczy, że musiało mieć miejsce coś niezwykłego bądź też nie wytłumaczalnego. 17. Budziłeś się już choć raz w nocy zlany potem i bardzo przestraszony.
31. Słyszałeś kiedyś dziwne "walenie" lub pulsowanie, których pochodzenie nie mogłeś sobie wytłumaczyć.
- Tutaj określiłbym to jako bardziej to iż słyszałem nie raz wytłumaczalny huk(o czym pisałem w innym temacie) i różne dziwne dźwięki.
38. Często dzwoni tobie w uszach, ale szczególnie w jednym.
42. Masz często bóle głowy (szczególnie gdy jest to ból za okiem lub w uchu).
- Dodam, że często mam taki ból na skroniach, jest nie do zniesienia.
Od takie moje szaleńcze przeżycia. Jak widać jestem UFOkiem.

A tak kilka słów do autora tematu. UFO zawsze będzie wyśmiewane ponieważ ludzie boją się w głębi psychiki dopuścić lub ich wiara ich ogranicza do tego stopnia, że nie chcą przyznać iż gdzieś w kosmosie istnieć może inne życie. Że jakaś rasa nieznana nam, nas podgląda, a być może szykuje się do inwazji.

Wiadomo, że nie wszystko co dziwnego przeżyliśmy w życiu należy wiązać od razu z UFO. Jednak powinno to dać nam do myślenia i się zastanowić czemu takie coś się dzieje. Wszystko da się racjonalnie wyjaśnić, bo tak został stworzony schemat aby obalać wiedzę, która przekracza pole naukowej.
Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.