Mam być szczery? Niebo jest tutaj na ziemii, pracuje nad tym by je odnaleźć do konca. Jeżeli jestem już teraz szczęśliwy to nie ważne co się stanie, nie czekam na ucieczkę z tego świata , niebo niczym sie nie różni o ziemii, moze trochę mocniejsze smaki , wspanialsze widoki ,ale to wciąż wspaniałe smaki i widoki , to piękne kobiety , ale na ziemii też sa piekne. Niebo to nic tylko ukoloryzowana rzeczywistość która jest teraz ,wszystko zalezy od punktu widzenia.
I Odpowiedź:nie zrobie nic , będe tak samo szczęśliwy , chodź szczeże to mały zawód możliwe , że będe miał , bo oczekuje czegoś , ale nad tym pracuje i już nie długo będzie doskonale:) Czy teraz , czy za miliardy lat planeta się rozpadnie i będziemy doświadczali życia gdzie indziej . Obojętnie kiedy ,dla energii czas nie istnieje.
/ jak nie będe nic oczekiwał i wymagał to nie doznam zawodu.
Nie obchodzi mnie kim jest mag , filozofem , fanatykiem , to naprawdę nie ważne , wiem , że jest bardzo mądra , ale gdyby nie była to była by gorsza? Była by taka sama. Wszystko jest nie ważne , a próba ochrony ludzi nie jest niczym złym . Właściwie tylko miłość się liczy i o tym traktuje ten film.
/ Zacznijmy od tego , że ja tylko wkleiłem filmik , a jak ktoś mnie spytał co ja sądze to odpowiedziałem , kilka osób też wypowiedziało swoje zdania , i wywiązała sie dyskusja , ja szanuje twoje zdanie , czy ty też uszanujesz moje?
Pozdrawiam;)
Użytkownik Dolg edytował ten post 08.12.2010 - 18:32