Skocz do zawartości

Zdjęcie

Budowle megalityczne - tajemnice starożytności

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
527 odpowiedzi w tym temacie

Ano.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Na całym obszarze ciągnącym się przez Indie, Pakistan,zachodnie Chiny aż po Irak archeologowie wciąż odnajdują ( poczynając od pewnej głębokości)warstwy szkliwa.

Za pewne umknęła ci wiadomość, że takie szkliwo powstawało, powstaje i będzie powstawać w wyniku zderzeń asteroid z ziemią. Każde podgrzanie piasku do wysokiej temperatury powoduje powstawanie szkliwa.

Co do promieniowania to poprosze źródła.
Zwróć jednak uwage na to, że promieniowanie po wybuchu bomby jądrowej nie utrzymuje się długi, Hiroshima i Nagasaki są obecnie zamieszkałe, a przecież pół wieku temu były tam dwa wybuchy jądrowe. Jeśli RZECZYWIŚCIE znaleziono to promieniowanie, o którym mówisz, to do detonacji musiało dojść tam całkiem niedawno, lub musi to wynikać z przyczyn naturalnych.

Użytkownik Ano edytował ten post 11.12.2010 - 20:47

• 2

BrainCollector.
  • Tematów: 101
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

http://www.paranorma...?showtopic=3346

mhm.

Co znajdę będę tutaj umieszczać, ale na żadne przepychanki pomiedzy WIEM WSZYSTKO nie będę się wdawać.

Zapraszam do lektury tematu
  • 1

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jeśli RZECZYWIŚCIE znaleziono to promieniowanie, o którym mówisz, to do detonacji musiało dojść tam całkiem niedawno, lub musi to wynikać z przyczyn naturalnych.

Mnie na przykład interesuje gdzie znajdują się aktualne poligony na których swoją broń atomową testowali Pakistańczycy i Hindusi i czy to może mieć jakiś związek.
  • 2

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dzięki Przemo za dobre słowo. Staram się zrozumieć ludzi, ale często jest to niepokojące, że sporo osób nie potrafi myśleć samodzielnie i wyciągać wniosków czerpiąc wiedzę z różnych źródeł.

Dobry żart, naprawdę. Udał ci się ten dowcip.
Kopiujesz bezmyślnie bzdury z neta typu masa sarkofagu pomnożona przez.... A teraz piszesz że sporo osób nie potrafi mysleć samodzielnie. Rozumiem że też zaliczasz siebie do tej grupy? No bo niby jaka jest samodzielność myślenia jeśli kopiuje się bujdy o ,,mikołaju"?

broń agneja z Maharabaty, powiadasz? No to zobaczmy czym jest ta broń:

W mym posiadaniu jest
jednak broń duchowa agneja, która należała kiedyś do kapłana
bogów Brihaspatiego, który dał ją braminowi Paraśuramie, który
dał ją z kolei braminowi Dronie, memu nauczycielowi, od którego
ja ją otrzymałem. Tej broni użyję przeciw tobie!”
I rzekłszy to, rozgniewany Ardżuna wypuścił ze swego łuku
agneję i spalił rydwan króla gandharwów. Potężny gandharwa
pozbawiony rydwanu zachwiał się i upadł twarzą na ziemię
oszołomiony siłą użytej broni. Wówczas Ardżuna chwyciwszy go
za włosy, powlókł go po ziemi i rzucił u stóp swych braci.
http://tlvp.net/~b.m...harataKs1i2.pdf

Shortez, jeśli nie chcesz gadać to nie gadaj. Ja cię nie będę zmuszał jak gliniarz na przesłuchaniu. Ale po co w takim razie chwaliłeś się swoją potężną wiedzą na temat teksów indyjskich skoro teraz nawet nie chcesz odpowiedzieć na proste pytania i pokazać gdzie w tych tekstach jest mowa o atomowej broni.

Erik, jak podajesz jakieś cytaty niewidomego pochodzenia, to podawaj źródła tych cytatów. Bo wiesz, jeśli ktoś napisze że ,,Stolicą Polski jest Warszawa" to nie musi podawać źródła, bo to jest wiedza powszechnie znana. No a jeśli ktoś pisze o broni atomowej w jakimś starym eposie to niech poda źródło tych rewelacji. Ja nikomu na słowo nie wierzę. Wszystko musi być poparte źródłami w formie przypisów. Aha i nie chodzi tu o przypis odsyłający do książki gdzie jest ten sam cytat odsyłający do innej książki, i tak w nieskończoność. Rozumiesz już? to jest proste jak budowa cepa.
  • 2

#245 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.
  • Tematów: 0

Napisano

Eksperyment dowódł ze jest mozliwy transport wielotonowych bloków bez zaawansowanej techniki i bez tysiecy ludzi na spore dystanse i pod górke.

Dołączona grafika

To może zaproponuj jakaś koncepcję jak to robiono w Ameryce, gdzie ponoć nie znano koła, a wzniesienia dochodziły do grubo ponad 20%
http://www.youtube.com/watch?v=XureXh-EuvU

Szkoda tylko że te piramidy chińskie sa zrobione z ...ziemi.
Widzę że "koszmar dla sceptyków" to kopiec umiejętnie usypany z ziemi. Gratuluje wiedzy.

Widziałeś wszystkie?
Na jakiej podstawie wysnuwasz takie wnioski?
Dlatego że dziś są porośnięte ziemią?
Oczywiście - wszędzie ziemia i nic pod spodem.
Nawet arnię z terakoty możemy zaliczyć do ziemnych robaków...

Ojj dawno już miałem lektorat ze starożytnej...Więc wybaczcie pewne uogólnienia.

.....

Inna sprawa, mówicie, że nawet współcześnie nie udałoby się zebrać takiej siły roboczej. I macie racje. Wyobrażacie sobie te strajki, narzekania, odszkodowania za ciężka pracę?

Moje uszanowanie!

To bardzo miło spotkać kogoś kto miał lektorat ze starożytnej.
Będę niezmiernie wdzięczny za odpowiedź na jedno pytanie:

Jak Pan się odniesie do śladów używania wysoce zaawansowanych narzędzi w Egipcie?

A konkretnie takich śladów:
Dołączona grafika

Z tego płynie jeden wniosek, wielbiciele alternatynych teorii dobierają fakty do teorii, zamiast z faktów zebrać teorię trzymająca się kupy.

Nie wiem na ile dogłębnie studiował Pan historię Egiptu.

Wiem jednak że oficjalna teoria na temat powstania Wielkiej Piramidy ma podobną wartość historyczną co opowieści o Królu Popielu.
I to ta oficjalna teoria powstania tego dzieła jest lansowana na tym forum - teoria aby którą przyjąć trzeba pominąć jakieś 90% zapisków egipskich i tak nimi zręcznie żonglować aby audytorium się nie połapało że masło jest maślane, i dlatego wiemy kto posmarował chlebek.

Po więcej szczegółów odsyłam do debaty na temat pochodzenia piramid - można sobie wyrobić zdanie o fanatyźmie zwolenników oficjalnych bredni, a rzeczowych dowodach, albo raczej ich braku na temat stworzenia WP przez Egipcjan.
Polecam ostatni post Mammy

dziękuję i pozdrawiam

p.s. Co z moim pytaniem na temat stanowiska ofizjalnej nauki na temat megalitów u wybrzeży Japonii:
http://www.youtube.com/watch?v=NMZASwzZFxo

...lezących oczywiście na tetrahedralnej siatce wokół Ziemii, jak wszystkie budowle megalityczne na tej planecie:
Dołączona grafika

p.s.2 Ci Ukraińcy powariowali. Co prawda oceniałem wiek Sfinksa na około 40 tys lat, ale ...800 tysięcy?:
link

Użytkownik radoslaw edytował ten post 11.12.2010 - 21:52

• 2

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

wojny bogów....

Gdy osiągnął wiek dorosły, postanowił przejąć władzę i zemścić się na swoim ojcu. Za radą Metydy (Metis) rozkazał matce aby podala Kronosowi środek wymiotny, dzięki czemu przywrócił do życia swoje rodzeństwo: Hestię, Demeter, Herę, Hadesa i Posejdona. Rodzeństwo pod wodzą Zeusa zaatakowało swojego ojca. Wojna trwała 10 lat, w walce za radą Gai wsparli go cyklopi i hekatonchejrowie, którzy byli zamknięci przez Kronosa w Tartarze. W czasie walki Zeus otrzymał od cyklopów broń w postaci wykutych przez nich gromu i błyskawic. Po zwycięskiej wojnie, gdy już przepędzono Kronosa, rodzeństwo podzieliło się władzą, losując dziedziny, którymi mieli odtąd rządzić

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zeus
  • 0

Erik.
  • Tematów: 106
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Po pierwsze chciałbym przedstawić, że sprawa Mahabharaty wcale nie jest odosobniona od omawianej tutaj istoty budowli megalitycznych. Dnia 09.12. 2010 o godzinie 17.26 kiedy tylko wypłynął ten temat, wkleiłem tutaj film (proszę zobaczyć)(trzy dni wcześniej Radosław wkleił tutaj też ten film) z racji, że jest po angielsku pozwolę sobie dopisać krótki komentarz.
Dwarka, Dwaraka - (Dvaraka) historyczne miasto położone nad Morzem Arabskim. Istniało już 2000 lat p.n.e. co potwierdzają starożytne Wedy, np. Mahabharata, Hariwamsa, Bhagawatapurana, Skanda Purana. Nazwa pochodzi od sanskryckiego słowa dwar oznaczającego drzwi lub bramę. Miasto to jest uznane jako jedno z siedmiu najstarszych miast Indii. Było siedzibą Kryszny. Dwarka jako istotne miejsce ówczesnego świata też była czymś w rodzaju kości niezgody i według pewnych poszlak między innymi przez to miasto miała zaistnieć „Wojna bogów”
Obecnie uważa się, że znaczna część miasta znajduje się pod powierzchnią morza, co potwierdzają badania archeologiczne.
Miasto to było opisane w eposie Mahabharata jako stolica boga Kryszny i jego ludu, Jadawów.
Potem w wyniku wojny miała zostać opuszczona przez boga i zatopiona.
Dwaraka istniała, a teraz duża część tego miasta znajduje się na dnie morza, wszystko, co jest z tym miejscem związane , pasuje do opisu z Mahabharaty. Nie pierwszy to przypadek w Indiach.

Otóż w wyniku badań przeprowadzonych na dnie morza w latach 1983-1990 (na zachodnim czubku półwyspu Kathiawaru, tam gdzie mitologiczna Dwaraka miałaby być) Archeological Survey of India odnaleziono miasto i najprawdopodobniej jest to Dwaraka Kryszny. O Dwarace wspomina Mahabharata jako o miejscu zmagań zbrojnych, według wielu opinii twierdzi się, że podobnie jak w Mohendżo Daro doszło tu do walk z wykorzystaniem broni nuklearnych w atomowych wojnach Bogów. A o to cytat z Mahabharata księgi Mausalaparwan: "Wyrzucono pojedynczy pocisk załadowany całą energią wszechświata. Żarzący się słup dymu i płomienia, jasny jak dziesięć tysięcy słońc, wzniósł się w całej swej wspaniałości... Była to nieznana broń, żelazny grom, gigantyczny wysłannik śmierci, który w popiół obrócił wszelki lud Vrishni i Andhaka... Ciała były tak spalone, ze nie dawały się rozpoznać, włosy i paznokcie odpadły, gliniane naczynia rozpadły się bez żadnej widocznej przyczyny, a pióra ptaków stały się białe. W ciągu jednej godziny wszystkie potrawy stały się niejadalne... w ucieczce od owego ognia żołnierze rzucili się do strumieni, aby obmyć swoje ciała i sprzęt... " Więcej o atomowych wojnach Bogów znajdzie się pod tym adresem:
http://pl.wikipedia..../MohendĹźo-Daro
http://www.infra.org...-daro-i-harappa

http://www.apokalips...-cz-1,1527.html

Wszystko wokół dawnego miasta Mohendżo Daro nadal promieniuje wielokrotnie silniej niż na innym terenie.
Odnalezione przez archeologów szczątki ludzi były rozrzucone po całym terenie, co świadczy o tym, że zagłada była nagła. Na tych szczątkach nie znać również śladów śmierci w walce i nie ma przy nich broni. Poza tym ich zęby są zabarwione na zielono, jak po ćwiczeniach nuklearnych na amerykańskich poligonach w Nevadzie. Po drugie - dwóch naukowców: Davenport i Vincetti odkryli tam złoża stopionej na szkło gliny, a większość budynków została spalona w temperaturze powyżej 5 tys. stopni Celsjusza. Owi naukowcy twierdzą również, że są w stanie wskazać miejsce wybuchu... Ponieważ ich teoria zakłada atak bombowy, a dokładnie miałaby to być bomba atomowa. Do ich teorii skłaniają się badania: szczątki ludzi promieniują pięćdziesięciokrotnie bardziej, niż normalnie, a teren wokół Mohendżo Daro jest bardziej napromieniowany, niż Hiroszima…
Ze względu na geologicznie datowany poziom oceanów, który pozwalał by na zamieszkanie w zalanym mieście, to miejsce było wybudowane przed 12 000 laty. Co więc za tym idzie musi również być skorygowana historia ludzkości i istniejących niegdyś na Ziemi kultur i społeczności. Archeologia natomiast lub jest w błędzie lub co jest bardziej prawdopodobne po prostu z pewnych powodów okłamuje wszystkich jej wierzących.
Tych filmów, które przebrzmiały bez komentarza jest tu więcej: Z serii Antediluvian pre 12000 BC
Yonaguni, Japan.
Machu Picchu
Tiahuanaco & Puma Punku
Poza tym „How the pyramids where bilt In Egipt”, „Kod Piramid- Święta kosmologia” „Hidden World Cymatics” „Resonance Phenomena in 2D on a Plane”
  • 1

Ano.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

radosłav brawo !
Zjawiasz się po kilku dniach nieobecności i wstawiasz te same pytania na które ci m.in. Aquila odpowiedział, i argumenty które zostały obalone, jak z tą siatką tetrahedralną która nie ma pokrycia w rzeczywistości.
  • 1

#249 Gość_mag1-21

Gość_mag1-21.

Napisano

Wiem wszystko....

Shortez, jeśli nie chcesz gadać to nie gadaj. Ja cię nie będę zmuszał jak gliniarz na przesłuchaniu. Ale po co w takim razie chwaliłeś się swoją potężną wiedzą na temat teksów indyjskich skoro teraz nawet nie chcesz odpowiedzieć na proste pytania i pokazać gdzie w tych tekstach jest mowa o atomowej broni.

Ja Ci pokaze gdzie, a tutaj:

jednak broń duchowa agneja, która należała kiedyś do kapłana

A tutaj napisalam na ten temat, jak rowniez zamiescilam podobny rysunek jak Radoslaw, choc pochodzi ze zrodel ezoterykow.
Ale wiecej nie napisze o tej energii i brac dyskusji na ten temat nie bede, ja rowniez ostrzegam w tym temacie przed... ponownym jej niewlasciwym uzyciem i jednoczesnie odpowiadam inteligentnym skad o niej wiem... :mrgreen:
Mój odnośnik

Użytkownik mag1-21 edytował ten post 11.12.2010 - 22:23

• 1

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Z wystarczającego, żeby mieć szacunek dla starszego. Już od ostatnich stron widać, że w tym temacie grasują trole które próbują każdego wyprowadzić z równowagi i wyraźnie cieszą się z tego, że dochodzą do swojego celu.

Hmm nie widzę tutaj odpowiedzi tzw. "Egiptologów" na temat tego co podałem w linku w poprzednim poście. I wyraźnie widać, że jest to prawdą to co jest tam napisane. Pozornie tylko szukacie prawdy, a kiedy jest ona pokazywana, odwracacie się plecami i udajecie, że nic się nie stało, jedyna prawda to ta która jest "oficjalnie poprawna"
  • 2

mevq.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kto powiedział, że mam odpowiadać na wszystkie zaczepki.

Lepiej odpowiadać tylko na wygodne niż nie wygodne pytania. Po co odpowiadać na konretne pytania moje czy Aquili gdy wystarczy wszystko sprowadzić do argumentacji ,,bo tak" ...
Przy okazji okazywać totalny brak szacunku dla innych użytkowników jak i nauki wszelkiej postaci. Szacunku, który np. Tobie jest przez szerokie grono prezentowany - sam odpowiedziałem na wszystkie Twoje pytania, w zamian nie doczekując się żadnej odpowiedzi.
Szukam w tym wszystkim tego wspomnianego przez Ciebie i Przemo dociekania do prawdy i jakoś go nie widzę...
Skoro działaliście w czasach konspiranci i posiadacie jakieś prawdy do ujawniania (z tych kserówek chociażby) to jak pisałem na priv, z chęcią się z nimi zapoznam, ale póki co to wszystko wygląda na wertowanie google i zgrabną sztukę unikania odpowiedzi na kluczowe pytania w stylu rasowych polskich polityków.

To zarazem początek i koniec moich wycieczek osobistych w tym temacie.

Co do zagadnienie radioaktywności szkieletów. Doprawdy zgrabna sztuka przestawiania z tematu do tematu - od piramid do szkieletów. :)
Ale mniejsza z tym.
Co do stwierdzenia Opertcheimera potwierdzam, rzeczywiście miało miejsce, ale ten naukowiec niejako stracił głowę przez bombę atomową, przez większość swojego życia nie mógł sobie wybaczyć faktu jej współtworzenia więc niejako wygodne (to moja teoria) mogłoby być uznawanie że to jednak nie on pierwszy doprowadził do stworzenia takiej broni ostatecznej.

Co do zagadnienia radioaktywności tych szkieletów też mam pewną teorię:
Może po prostu w tym miejscu przeprowadzoną próbę atomową ? Szkielety uległy wtórnemu napromieniowaniu.
Poza tym jest napisane w tym poście o zielonych zębach, niczym na amerykańskich poligonach. Nie wiadomo mi o fakcie testowania przez Amerykanów broni atomowej na ludziach, co innego u Rosjan....

Radoslaw

Tak jak mówiłem ,,nie leży mi starożytna". Jestem domatorskim ekspertem od czasów współczesnych. Nie mniej nie wszystkie zajęcia przespałem ;)

Na Twoje pytanie wyczerpująco odpowiedział Aquila. Jeśli chodzi o moje zdanie:

- co do obróbki kamienia - nie jestem kamieniarzem, ale wydaje mi się ze metoda przedstawiona przez Aquile w poście jest realna i ,,do zrobienia". Fakt że wklejasz zdjęcie współczesnej fuszerki kamieniarza nie znaczy wcale, że Starożytni Egipcjanie posiadali wiedzę z przyszłości. Czemu uważam że to fuszerka? Jako gówniarz (od lat 12-19 lat - tak długo trwała ta przyjaźń) miałem kumpla który miał zakład pogrzebowy, nie raz z nim i jego ojcem jeździliśmy po ,,towar", brałem udział w pogrzebach, naoglądałem się więc okolicznych nagrobków, a że kiedyś nie było ciekawostek typu pc, internet - z zainteresowaniem badałem materiał wykonania (po prostu uwielbiałem wtedy kamienie i miałem cała ich kolekcje) i żaden z nagrobków nie wyglądał w ten sposób. To zwykła fuszerka za którą żadna babcia szanującemu się kamieniarzowi by nie zapłaciła.

- co do siatki - również nie znam 3 budowli megalitycznych w Rosji, mało tego nie znam tylu budowli megalitycznych znajdując się pod powierzchnią wody. Znalazłem to zdjęcie na wielu stornach w stylu ,,new age" jednak na żadnej nie znalazłem objaśnienia numeracji i przyporządkowania do nich budowli.

Dobieranie (dyskusyjnych) faktów (siatka bóg wie skąd) do teorii (kosmiczne pochodzenie) po raz kolejny.
Choć gratuluje oponentowi wytrwałości, która objawia sie prezentowaniem tych samych argumentów drugi raz :)

EDIT:

Debatę odnośnie piramid dogłębnie przeczytałem i to parokrotnie, gdyż bardzo interesował mnie ten temat. I przychylam się do zdania Aquili. Dodam, że gdy zaczynałem ją studiować byłem przekonany o prawdziwości alternatywnych teorii (baa potrafiłem się o nie wykłócać). Więc niejako udało się mu mnie namówić do zmiany zdania.

EDIT 2:

Odnośnie wojen atomowych. Nie zapoznaliście się w szkole z prawem połowicznego rozpadu promieniotwórczego? Dzisiaj promieniowanie (gdyby użyto tam broni przed 10 tkiem tysięcy lat) byłoby pewnie niewiele większe niż promenowanie tła.
Dodam moim drugim kierunkiem studiów jest Bezpieczeństwo Narodowe więc posiadam chociażby podstawową wiedzę odnośnie BMR, i ta teoria po prostu mi się kupy nie trzyma (no chyba że broni użyto by całkiem niedawno).

Użytkownik mevq edytował ten post 11.12.2010 - 22:53

• 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Chyba, że broń używała innych pierwiastków ? Nie pomyśleliście o tym ? A jeśli te pierwiastki były o wiele cięższe niż te które "my" używany w swoich bombach ?
  • 0

#253 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.

Napisano

- co do obróbki kamienia - nie jestem kamieniarzem, ale wydaje mi się ze metoda przedstawiona przez Aquile w poście jest realna i ,,do zrobienia". Fakt że wklejasz zdjęcie współczesnej fuszerki kamieniarza nie znaczy wcale, że Starożytni Egipcjanie posiadali wiedzę z przyszłości. Czemu uważam że to fuszerka?

Gratuluję!
Uwierzyłeś że za pomocą miedzianego mieczyka można pozostawić ślady podobne do urządzenia pracującego z szybkością ponad 10 tysięcy obrotów.
Skąd to wiem?
Oprócz lektury Edwarda Małkowskiego, jednego z nielicznych polskich badaczy rozumiejących że cywilizacje na tej planecie są starsze niż się poważnie uważa - byłem u znajomych w zakładzie kamieniarskim.

- co do siatki - również nie znam 3 budowli megalitycznych w Rosji, mało tego nie znam tylu budowli megalitycznych znajdując się pod powierzchnią wody. Znalazłem to zdjęcie na wielu stornach w stylu ,,new age" jednak na żadnej nie znalazłem objaśnienia numeracji i przyporządkowania do nich budowli.

W Rosji są setki budowli magalitycznych. Może spróbuj choć trochę wzbogać swoją wiedzę. Wpisz w googla słowa "dolmen megalit". Znajdziesz sporo budowli z kamienia które nie zostały postawione dla zabawy jak chcieliby nam niektórzy wmawiać.
Oczywiście przyjąłem do wiadomości że jeśli czegoś nie znasz, to tego nie ma.

A ta dziwna siatka, na której są wszystkie magality na tej planecie ma dość duży związek z nauką znaną Starożytnym, a poznawaną dopiero dziś.
Jeden z jej odłamów to Cymatyka - a bezpośredni dowód, dość trudny do niezauważenia mamy np wkomponowany pięknie w mury świątyni w Indiach:

Dołączona grafika

pozdrawiam
  • 2

Ano.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

No to radosławie, zostało ci do wyjaśnienia kilka spraw:
-Gdzie są te budowle w Rosji ? zdjęcia ? bo póki co tege nie udowodniłeś
-Jeśli są ich setki, to dlaczego mapa uwzględnia tylko 3 z nich ? Ogólnie na świecie jest mnóstwo monumentów, W tym na terenie Meksyka, twoja siatka ich nie uwzględnia, czemu ?
-Kropka w Egipcie wskazuje zachodni brzeg Nilu, a Wielka piramida znajduje się na wschodnich brzegu nilu i bardziej na południe.
-Wiele kropek na oceanach wskazuje na budowle które nie istnieją, na kole podbiegunowych południowych znajdue się kilka - totalne Kłamstwo !

Udowodnij te punkty skoro jesteś taki pewny swoich argumentów.
  • 1

mevq.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Oczywiście przyjąłem do wiadomości że jeśli czegoś nie znasz, to tego nie ma.

Prosze nie myśl za mnie. Nie iwem skąd możesz znac mój tok myślenia. Nadprzyrodzone moce?
Dopuszczam, że mogę nie znać - mówiłem że się tym nie interesuje. :) dlatego oczekuje objaśnienia wszystkich numerków :)

Rozprawie się z ,,mapą" po raz ostatni chyba:

Znalazłem w końcu opis wszystkich numerków :)

http://people.tribe....b6-b32ffa9e51d1

Z tego co rozumiałem są to miejsca rzekomym portali, anomali grawitaycjnych, zaś sama siatka przedstawia przepływ energi na ziemi. Ani jednej wzmianki o budowlach megalitycznych. Czekam wiec na link, który jakoś powiąże ta mapę z teoriami pozaziemskiego pochodzenia piramid.

Użytkownik mevq edytował ten post 11.12.2010 - 23:23

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych