Jestem przekonany, żebyśmy do czasu Ich przybycia, zrobili z naszej planety istną fortecę nie do zdobycia, nawet z ich przewagę technologiczną. Pamiętajcie jak oni istnieją, to też mogą umrzeć. Nie skazujcie naszej rasy z pozycji przegranej, Historia nas nauczyła wojować lepiej, niż nam się wydaję.
Wiesz.. Tu nie chcę się doszukiwać teorii spiskowych, ale światowa elita może o tym wiedzieć i mają zamiar się przed tym uchronić. A po co chronić ludzkość, skoro można uratować własny tyłek?
Oczywiście, że gdybyśmy się o tym dowiedzieli, świat zamieniłby się w fortecę nie do zdobycia, jest to całkiem możliwe. Ale może ktoś nie chce żebyśmy się dowiedzieli?
A może USA chce wziąć znowu odpowiedzialność za cały świat? Naprawdę nie wiem jakby to miało wyglądać.
Dalej utrzymuję się przy teorii że są to kosmiczne skały z nieznanej człowiekowi materii. Jeżeli czegoś nie znamy, możemy to interpretować na różne sposoby.
cóż wychodzi że będzie ich 36 milionów i jeżeli będą chcieli nas zniewolić to łatwo im się uda przy takiej liczebności i przewadze technologicznej ale cóż ciekawe to będzie pierwszy kontakt z obcą cywilizacją o ile do takiego dojdzie i od razu do niewoli hehe
Ludzi na świecie jest więcej.. O wiele, wiele więcej.. Technologia jeszcze może pójść w górę, tego nie wiemy..
Samą Japonię zamieszkuje 128mln ludzi. A jest zaledwie 10 w rankingu.. Niewielka flota przeciwko całej planecie? No nie wiem czy mieliby duże szanse, o ile rzeczywiście byliby to kosmici
Jak już mówiłem, ja mam inną teorię i dopóki nie pojawią się nowsze informacje na ten temat, będę się jej trzymał.