Skocz do zawartości

Zdjęcie

3 UFO lecą w kierunku Ziemi- czas przybycia XII 2012

• Please log in to reply
382 replies to this topic

Mr. Mime.
  • Tematów: 13
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ale trzeba przyznać że ten obiekt obwołany przez wszystkich penisem jest dość dziwny... Całkiem inny od wszystkich które widziałem na skaj-mapie. Od wczoraj zastanawiam się co to może być. Może to tylko światło pada na to nieregularnie, albo to koledzy z innej planety :>
Postaram się przeanalizować ten obiekt.

Dołączona grafika
Jak widać na załączonym wyżej obrazku nasz niezidentyfikowany obiekt znacząco odbiega od tła. Szybko rzuca się w oczy poprzez swoją nieregularność oraz kolor który kontrastuje z czarnym tłem. Czy te istoty odwaliły by taką fuszerę? (pozwoliłem sobie na język potoczny :)) Pomyślmy o tym. Gdy by przybywali w celach pokojowych to dla nich jest to bez różnicy. Mogą chcieć abyśmy byli przygotowani na wizytę. Skoro mogą do nas przybyć z innego układu słonecznego to zapewne wymyślili jakieś pola maskujące itd. Drugą wersję niech każdy sobie dopowie (zniszczą nas, pozabijają itp.). Ale teraz powróćmy do obrazka.

Dołączona grafika
Obiekt nie jest jednolicie oświetlony co dowodzi o jego nieregularności, dużej nieregularności a więc może to być skała (np. odłupany kawałek jakiejś planety po uderzeniu meteoru) lecz wątpię aby taki dziwny fragment skały mógł powstać (mam na myśli tą dziurę u góry).

Dołączona grafika
Kiedy oddalimy sobie mapę to zobaczymy że większe źródło światła dobiega z prawej strony co może być przyczyną takowych kolorów (znowu ta nieregularność obiektu).

Jeżeli będziecie mieli swoje teorie dopinajcie się do postu poprzez odpowiedź :)
  • 0

jojo321.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

taki kształt {penis} z dziura raczej długo by nie wytrzymał w przestrzeni zarz by pękł . i te regularne krzywizny brak zaokrągleń od środka.
jakby sie przyjrzeć to cos wyglada w kształcie trójkąta co nadaje mu aerodynamike.

jest możliwość obejrzenia tej części mapy pare miesięcy temu?

Asteroida to nie jest bylby widoczny ogon {mgławica czasteczek}
ani koemta lub iny kamien

jest to statek badz jakiś port kosmiczny albo wielki satelita radziecki ehhe
możliwe jest rowniez ze to satelita {nie ziemski}

Jeśli ten obiekt sie powiekszy za 3 miechy bądź byl mniejszy 2 miechy temu to napewno jest to Statek kosmiczny

19 25 12 -89 46 03 a ten obiekt czy to możliwe by asteroida miala dziurę w środku?
troche podejrzana sprawa z tymi obiektami kto je odkrył dajcie jakieś dane wiecej .
  • 0

Mr. Mime.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Pożyjemy zobaczymy :) Ciekawe co ile aktualizują mapę bo od ponad 2 tygodni nic się nie zmieniło.
  • 0

Lukasz.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Powiem tak zgłębiałem ów wątek dotyczący tych 3 obiektów wiele mnie zaciekawiło i zadziwiło a mianowicie ... od 22 lat astronomowie z USA obserwowali ów obiekty jednomyślne uznali że najbardziej interesujący faktem w tym wszystkim jest to że obiekty zmieniają swoją prędkość która cechuję się tym że waha się znacząco !!! żaden obiekt, kometa czy asteroida a tym bardziej 3 obiekty które od 22 letniej obserwacji nie zmieniły swojego kursu lecą obok siebie nie mogą zmieniać w takich wartościach swojej prędkości...
Naprawdę jest to dla mnie temat zadziwiający ale jak wszystko na tej ziemi jest tyle rzeczy o których nawet nie wiemy wszystko jest zatajane przed społeczeństwem ...
  • 0

#185 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Fotografia penisa pokazuje,że obiekt jest wycieniowany. To namacalne coś. A co, to już pozostawmy innym.
Łukasz, skąd masz informacje o tym 22 letnim obserwowaniu przez USA? Skąd masz informacje o tym, że przez te lata prędkość się zmieniała itd?
  • 0

Daikin.
  • Tematów: 16
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

No właśnie Lukasz. Jakiś link albo coś o tym że od 22 lat....
Wszyscy stawiają na to że jeśli to obcy to albo my ich albo oni nas. Żeby było weselej proponuję inny scenariusz. Pamiętacie słowa jakiejś tam przepowiedni ".... i żółta rasa zaleje świat......"? Wszyscy obawiali się małych żółtych braci że zapanują nad światem a tym czasem już zalali, tyle że towarami. Trzy najlepiej znane słowa na świecie? MADE IN CHINA .
Ale na temat. A może leci do nas objazdowy hipermarket? Lecą do nas by nam wcisnąć to co u nich zalega. My się będziemy cieszyć jak Indianie blaszką (przepraszam Indian) a ONI ubiją interes na zadupiu naszej galaktyki.
  • 0

Lukasz.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

koledzy google :) projekt SETI tam poszukajcie ... Poddawaliście obróbką graficznym te zdjęcia? wyraźnie można zaobserwować i sobie porównać że to naprawdę coś dziwnego !!! Skała czy jakaś asteroida takiej wielkości o takich kształtach? Uwzględniając pole powierzchni i jego przybliżoną wartość to wiele części tego obiektu praktycznie musiałoby ulec rozłączeniu .... a o dziwo się trzymają w jednolitej całości...
Kolejną zadziwiającą sprawą jest teoria że ów obiekt może wytwarzać silne pole magnetyczne i tu można byłoby racjonalnie wyjaśnić zróżnicowanie prędkości. Przelatując w pobliżu większych obiektów których trajektoria z góry jest już ustalona działo to jako magnes, ale masa obiektu jest na tyle duża że tylko wytrąci obiekt z prędkości a nie przyciągnie go do siebie... Ale to też dziwne bo żaden obiekt o tak nie wielkiej masie nie wytwarzałby aż tak silnego pola magnetycznego żeby mogło by go coś wytracić z danej prędkości.... Kolejnym zagadnieniem byłoby skoro stracił prędkość to jak w krótkim czasie znów przyspiesza ?? hmmm
I też racjonalnym przytoczeniem do tematu może być ów zasada magnesu mając silne pole magnetyczne będzie to działało na zasadzie tarczy ochronnej i odpycha drobne odłamkami skał które krążą we wszechświecie... Dajmy na to jest statek o tak dużej powierzchni 240km gdyby cały czas był bombardowany to doleciałby gdzieś? :)
A co do kosmitów jedno jest pewne że nie jesteśmy sami we wszechświecie.... To byłoby totalne marnotractwo terenu.... Po swoich przygodach z astrologią wnioskuję na swój rozum że jest wiele różnych cywilizacji i zróżnicowanym stopniu inteligencji ... my stoimy zapewne w klasie średniej nawet naukowo potwierdzili że człowiek wykorzystuje jedynie kilkanaście % swojego mózgu a co byłoby gdyby osiągnąć poziom maksymalny czyli 100% ?
Nawet jeżeli mamy ograniczenia bo tak mogę to nazwać to zobaczcie ile się zmieniło przez jedyne 2000 lat w naszym społeczeństwie :) inteligencja tu ma wiele do znaczenia szybko się uczymy, chcemy zdobywać, pragniemy odkrywać oraz poznawać nowe rzeczy.... Każda istota cechująca się inteligencją odczuwa te same potrzeby.
Wiele jest spekulacji na temat odwiedzin ów kosmitów na naszej planecie, wiele jest filmików ale praktycznie wszystko to jakiś fake... Ale więżę w realistyczne fakty typu zagadnienie ze strefy 51 opublikowane zostały na świat dzienny informacje które były tajne a zrobił to jeden z tamtejszych pracowników który jak twierdził pracował przy napędach statków kosmicznych które jak sam nazwał działały na zasadzie technik grawitacyjnych... Po tym co opublikował szybko stał się osobą zaginioną... Rozpłynął się? sądzę że rząd wiele ukrywa i każdy wyciek chce jak najszybciej zniwelować....

Użytkownik Lukasz edytował ten post 26.12.2010 - 12:03

• 0

Owned.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika
ten okrag to tez ma byc ufo?
wybaczcie ale nie wierze w te badziewia.
Doslownie WSZEDZIE na skymap jest ''cos''
  • 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Kolejną zadziwiającą sprawą jest teoria że ów obiekt może wytwarzać silne pole magnetyczne i tu można byłoby racjonalnie wyjaśnić zróżnicowanie prędkości. Przelatując w pobliżu większych obiektów których trajektoria z góry jest już ustalona działo to jako magnes, ale masa obiektu jest na tyle duża że tylko wytrąci obiekt z prędkości a nie przyciągnie go do siebie... Ale to też dziwne bo żaden obiekt o tak nie wielkiej masie nie wytwarzałby aż tak silnego pola magnetycznego żeby mogło by go coś wytracić z danej prędkości.... Kolejnym zagadnieniem byłoby skoro stracił prędkość to jak w krótkim czasie znów przyspiesza ?? hmmm

Podaj źródło tych rewelacji, bo nieuczciwe jest takie pisanie o czymś czego nie można potwierdzić źródłami. Bo wiesz, ja mogę napisać że Obama przyznał się że jest kosmitą i podać link do innego forum gdzie o tym piszę, bo sam to sobie wymyśliłem.

Pole magnetyczne jest wytwarzane przez magnes albo przez płynący prąd. W przypadku planet pole magnetyczne pochodzi od ich jąder. To nie ma nic wspólnego z masą
  • 0

BrainCollector.
  • Tematów: 101
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

posiedziałem troszkę na dwóch programach i oto efekty.

Dołączona grafika

Nie mówię, że to tak wygląda, zrobiłem to co widziałem
  • 0

Mr. Mime.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika
ten okrag to tez ma byc ufo?
wybaczcie ale nie wierze w te badziewia.
Doslownie WSZEDZIE na skymap jest ''cos''

Może to pole ochronne statku :D
A co do shorteza. Wyszło ci coś w podobie do masek którzy nosili Majowie itp. itd. Może coś w tym jest ? :) Wiadomo że ich obrazki przedstawiały statki podobne do Apollo.
  • 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tu naprawdę wyraźnie widać kształty, widać kopułe, widać coś co wygląda jak piramidka. Przypadkiem takie kształty powstaly ? Coś nie sądzę... Coś jeszcze rzuca długi cień, coś jak jakiś maszt? Antena ?
  • 0

stb.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dlaczego w ogóle ktokolwiek łączy te informacje z SETI? Jakaś ruska strona napisała sobie, że "SETI" coś powiedziało i wszyscy mają w to wierzyć? Dlaczego nie ma tych informacji na stronie SETI? W obecnych czasach wystarczy napisać w internecie, że ktoś coś powiedział, aby dodać sobie wiarygodności?

Poświęciłem jakieś 30 sek aby to znaleźć:

Craig Kasnov? SETI astrophysicist? Hmmmm.

My name is Craig Kasnoff. And I was the one who 'co-concieved' the idea for SETI@HOME with David Gedye.

And no, I am not an astrophysicist.

If this discussion is inferring that I, Craig Kasnoff, (and not Craig Kasnov) have made an announcement regarding 'large rapidly approaching Earth', then that is just plain false.

I have not been involved in any announcement of that kind at all.

However, if there is a 'Craig Kasnov' who is a 'SETI astrophysicist', then you will all have to take that up with him.

My current work focuses on the issue of Endangered Species ( [link to www.Bagheera.com] / [link to TigersinCrisis.com).]

The issue of endangered species was one of the driving considerations in my contribution to the concept of SETI@HOME.

To me, SETI@HOME was not only a way to confirm there was possibly 'life' on other planets, but it was also a way to confirm there weren't any South China Tigers, Giant Pandas, or Komodo Dragons anywhere else but on Earth.

And it was -and still is- my belief that when an animal is forced into extinction, that animal is not just lost to Earth, but is lost to the entire Universe.

And that is tragic.

Anyway, this post may, or may not have, made any contribution to the discussions of 'objects flying towards Earth'. But I hope it clears up any question regarding my involvement this announcement.

I have no involvement in it.

Sincerly,

Craig Kasnoff
www.ckmc.com

Mój odnośnik

Użytkownik stb edytował ten post 26.12.2010 - 14:06

• 0

Akinci.
  • Tematów: 32
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ktos sie orientuje kiedy bedzie aktualizacja mapy na http://www.sky-map.org/?
  • 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

"Jednak ten wpis może, lub też nie może odnosić się do dyskusji na temat wielkich obiektów które zbliżają się do ziemi. Ale odpowiada na pytania na temat mojego udziału w tej sprawie."

Czyli ja tego nie powiedziałem, że do nas coś leci ale też temu nie zaprzeczam ;) hehe chcę ktoś coś dodać do wypowiedzi tej osoby ?

I tu na usta ciśnie mi się cytat z futuramy:"another job well done!"
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych