Skocz do zawartości

Zdjęcie

3 UFO lecą w kierunku Ziemi- czas przybycia XII 2012

• Please log in to reply
382 replies to this topic

BrainCollector.
  • Tematów: 101
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zasłyszane w kafejce internetowej. Jak dupnie to bedzie armagjedon. Tak to żartobliwie zaczne swój post...

Muhad jedno tylko jest śmieszne w tym artykule który podałeś... Przeinaczli nazwę HAARP, tam chyba w 2 czy 3 akapicie. Ale nie zmienia to faktu, że coraz więcej osób zaczyna się interesować tym tematem, ciekawe, czy i kiedy zaczną pisać to w poważnych gazetach, portalach newsowych
  • 0

WarriorM.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi to na prawdę przypomina obłoki gazu(oprócz penisa)nie wiem czemu tylko on wygląda na coś namacalnego(bez skojarzeń prosze)ale od dawna obiekty się nie ruszają, więc co robią jeżeli to obcy/meteoryty?Zatrzymały się na siku?To jest dziwne, w ogóle się nie ruszają.
  • 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Heh jeszcze raz usłyszę penis w tym temacie i zwątpie w ludzi....

Było kilka stron temu napisane, że zatrzymują się (o ile są to statki, poraz n-ty to pisze) i lecą teraz z małą prędkością. Dalej zakładając, że to statki być może dla tego, by uniknąć kolizji z jakimiś śmieciami kosmicznymi (o meteory mi chodzi...).
  • 0

Amor_Fati.
  • Tematów: 1
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Wszystko wyglada arcyciekawie - jedyna rzecza ktora martwi/cieszy jest absolutny brak komentarzy ze strony ludzi nauki. Raczej ciezko mi w to uwierzyc ze nikt nie pokusilby sie o zdementowanie/poparcie takiego newsa co moze swiadczyc jedynie o jego watpliwym pochodzeniu Jezeli przejrzycie liste zrodel/stron internetowych ktore zajmuja/zajmowaly sie tym tematem mozecie zauwazyc iz nic "powazniejsze" w stylu Times tym materialem sie nie zainteresowalo. To jest chyba najdziwniejsze

Użytkownik Amor_Fati edytował ten post 29.12.2010 - 17:07

• 0

WarriorM.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeżeli to meteoryty to na pewno nie są inteligentne żeby pomyśleć: "kurde lepiej zwolnię bo jeszcze w jakiegoś uderzę" a jeżeli statek obcych to w tym tempie jaki widać to nigdy nie dolecą bo stoją w miejscu(chyba że Sky-map to zwykłe screeny a nie jakaś mapa która jest aktualizowana)W takim wypadku po prostu ten program będzie bezużyteczny w śledzeniu ich i będziemy musieli wierzyć mediom(Które jak wiemy często kłamią)Więc jak zwykle my cywile dowiemy się ostatni co to jest(o ile w ogóle się dowiemy)Moja teoria:Obłoki gazu/pył kosmiczny i nie ma co robić sensacji.
  • 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Facepalm...

Czy Ty myślisz, że te kilkaset jeśli nie kilkamilionów obrazkow jest aktualizowane codziennie ? Chyba troszkę to trwa i kosztuję...
  • 0

jojo321.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Od początku grudnia caly świat obiegla wiadomosc o TYCH STATKACH.. Jezeli myslicie ze to sciema po jaka cholere czytacie;p i komentujecie.
Niech ktos napisze email do seti co sie dzieje eheh;]

Powiedzcie mi skad () wzięły sie malowidła Majow o dziwnych talerzach latających. to Ufo myślicie ze starożytni robili by marketing reklamowy o ufo spisywali to co widzieli. Raczej wtedy Usa nie testowała broni;] Smiac mi sie chce z ludzi którzy twardo wiedza ze nikogo tam nie ma.
() prawda sa i ciagle lataja na naszej planecie w ta i s powrotem tylko wszyscy dają ze tego nie widza.
Ja uważam ze cos sie stanie w tym roku. Na pewno nie bedzie to inwazja bo niby po co mieli by nas zabijac.
zaden z was niejest Astrofizykiem lub specem NasA WY SIE WYPOWIADACIE TO MGLAWICA ASTEROIDA SKAD TO () WIECIE CHCECIE ZAISTNEIC NA fORUM. Myslicie ze google stac na mape ktora gapi sie w przestrzen po kazdym kliknieciu waszej myszy smieszne zdjecia sa moze z 2003 roku a wy w to wierzycie.

Edycja:Przemo.
Daruj sobie wulgaryzmy. Tym razem edytowałem, ale kolejnym razem wyproszę Cię z forum.

• 0

WarriorM.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja wierze w kosmitów, wiem że istnieją, ale poruszają się statkami które wyglądają jak obłoki gazu?I dlaczego akurat w 2012?Wszystko się do tego roku sprowadza, a będzie taki jak każdy inny, nudny i monotonny.
  • 0

karolq.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wy myślicie że skymap to jak monitoring przemysłowy i wszystko będzie się na waszych oczach przemieszczać. To są miliony km do pokonania a skala powiększenia jest tak duża że przesunięcie o 1mm na mapie może w rzeczywistości zająć ładne parę dni. Ktoś podał że kontakt w grudniu 2012 r to mamy jeszcze prawie 2lata tak więc nie ma co panikować bo sytuacja się rozwinie.
  • 0

mirroyo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam Panie i Panów na tym forum. To mój pierwszy post tutaj, i - być może - nie ma nic wspólnego z tematem tego wątku. Jednakże spróbuję podzielić się swoim spostrzeżeniem. Otóż... gdzieś w necie, w innej informacji o owych trzech obiektach przeczytałem, że ten "fallusopodobny" obiekt ma 240 km długości i (tego nie jestem pewien) około 8 km szerokości. Kiedyś -dość dawno temu - czytałem trochę o badaniach księżyca, i zapamiętałem, że jest na nim szczelina o znacznych rozmiarach... Poszukałem i znalazłem: szczelina ma 240 km długości i 8 km szerokości. Pragnę w tym miejscu zaznaczyć że absolutnie niczego nie twierdzę, jednak w zestawieniu z twierdzeniami niektórych o tym, że księżyc jest tworem sztucznym (lub też zaadaptowanym) nasuwa się pewne skojażenie. Idąc dalej tym tropem można by pofantazjowqć, ze owa szczelina to np. dok dla właśnie zbliżającego się "pojazdu / statku". No ale to tylko takie moje fantazje.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów obu płci oraz tych pozaziemskiego pochodzenia.
  • 1

Tomr.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hmm na księżycu jest sporo szczelin i kraterków o średnicach oscylujących przy 200 - 300km. Na Ziemi zresztą też coś znalazłoby się.
Generalnie proponowałbym nie łączyć od razu "penisa" ze szczeliną...
  • 0

Amor_Fati.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

to polaczenie daje baze do ciekawej okultystyczno-pseudonaukowej wizji. Co jezeli to faktycznie mogloby byc takim wlasnie efektem zespolenia i transformacji ksiezyca w cos innego:-) badz zmiany jego podstawowych funkcji - jakie bylyby konsekwencje dla Ziemi zwiazane z jego utrata?

Użytkownik Amor_Fati edytował ten post 29.12.2010 - 21:28

• 0

Jęk Lodowatych Ulic.
  • Tematów: 11
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

takie konsekwencje że nie byłoby wpływów morskich na ziemi a do tego w co byś w nocy patrzył hehe
  • 0

stefan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cóż czasami obiektywy robią różne psikusy spójrzcie i poddajcie ocenie moją fotkę zrobiona jakieś 2 lata temu bawiłem się lustrzanką chciałem zrobić fotkę nocnego nieba i "coś" zostało uwiecznione pewnie to jakiś refleks ale kształt ma iście książkowego ufo. nie jest to fotomontaż

Pozdrawiam i miłej zabawy

Dołączona grafika
  • 0

dariaazzone.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hej,

pod podanymi wcześniej współrzędnymi tych obiektów nie ma, nie wątpliwe jest, że one się przemieszczają ;)
czy ktoś zna ich aktualne położenie??
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych