Acha czyli spodziewałeś się, że te zdjęcia będą super ostre i będą przedstawiać statki typu xwing czy inne wymyślone przez hollwood . Sarkazm mode off
zdjęcia te(a na pewno jedno z nich) widziałem kilka miesięcy temu na yt w filmiku przedstawiającym "coś" co wyraźnie zbliża się do ziemi. Ok teraz dla czego od razu zbliżają się. Pokazane były 3 zdjęcia zrobione chyba w odstępach kilku tygodni, na każdym z nich obiekt był coraz większy. Tak więc poczekajmy jeszcze z miesiąc i zobaczymy jeszcze raz te koordynaty i porównamy z "dzisiejszymi"
YT to opiniotwórcze źródło.

sarkazm made off

A kto da Ci dowód na autentyczność tych zdjęć. Równie dobrze ja mogę w tym momencie wejść na serwer zrobić screenshoty potem odpowiednio je obrobić i wrzuć na YT w postaci mrożącego krew w żyłach filmiku z napisami. Poza tym czemu od razu statki obcych
![;]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/smile5.gif)
Moim zdaniem to może być zwykła asteroida (laickim zdaniem) która rzeczywiście może się zbliżać. Aaaa no i od razu uprzedzam, nie twierdze od razu że jest na kursie kolizyjnym z ziemią.
Chociaż dla fanów Nibru etc byłoby to cos.
Zgodzę się tylko z tym, że sam z chęcią za jakis okres czasu sprawdzę ponownie ich pozycje. Od tak, żeby przekonać sie czy rzeczywiście się zbliżają.
A no i nie jestem tu od kwestionowania wszystkiego bo pewnie niedługo taki zarzut się pojawi, ale po prostu nie biorę wszystkiego za prawdę, tylko dlatego, ze ktoś inny tak stwierdził.
Użytkownik mevq edytował ten post 03.12.2010 - 19:12