Skocz do zawartości

Zdjęcie

3 UFO lecą w kierunku Ziemi- czas przybycia XII 2012

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
382 odpowiedzi w tym temacie

Flopstar.
  • Tematów: 5
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

taak a jeden z nich ma nadal tak jak podwano około 500km średnicy :D

Albo i więcej Dołączona grafika
Pewien gość przeglądając materiały przesłane przez teleskopy Sun Earth Connection Coronal and Heliospheric Investigation (SECCHI) odkrył coś niezwykłego w okolicach Markurego.

Pewnie nigdy by tego nie zobaczył gdyby nie słoneczne CME zmierzające w kierunku tej planety, w którym to ów obiekt (czy cokolwiek to jest) jest widoczny.

http://www.youtube.com/watch?v=6X96xI1gLdQ
  • 3

rolpiek.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

ja bym powiedział że to żaden obiekt tylko w tym miejscu działa zapewne pole magnetyczne merkurego które zatrzymało to CME - obok merkurego po prawej widać czarny owal na powierzchnie którego nie dociera CME

a w tym jednym miejscu nazywanym "obiektem" po prostu skoncentrowało się go więcej zatrzymane/odbite od pola merkurego

jakby to był obiekt to te czarne miejsce miedzy "obiektem" a merkurym powinno być maksymalnie takiej wysokości jak ten obiekt a nie jak widzimy jest wielkości merkurego,
  • 0

Lech1985.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam
jestem nowy na tym forum ale mam coś nowego
13 59 00 -89 43 18
02 26 39 -89 43 13
51 29 72 -88 17 45
http://www.sky-map.org/
może przypadną wam do gustu te obiekty

Użytkownik Lech1985 edytował ten post 30.12.2011 - 00:24

• 0

loona540.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hej, od dłuższego czasu przeglądam ten temat, ale dopiero teraz postanowiłam napisać. Oczywiście wszystko wydarzy się w grudniu 2012... :/ Nibiru, UFO... Nie ma co, czekam z niecierpliwością. Nie jestem sceptykiem, wierzę w UFO, ale sama nie wiem co myśleć o tej sutuacji.

I nie sądzę, że te obiekty to nowość
  • 0

obcyx.
  • Tematów: 1
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Napisano 11.01.2011 - 18:10
Znalazłem 4 statek xD
http://img703.images...beztytuufta.png

apropo tego chyba sie przemiescil
bo jest na tych koordynatach

http://img844.images...6241/obiekt.jpg

Zakladam nowy temat nie co to czy to ufo itd, po prostu śledźmy jak się przemieszczają i znajdujmy nowe obiekty.
  • 0

kzaplacki.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

witam

Wierze w UFO ale zastanawiam się czy te 3 obiekty to Prawda .

3 obiekty które to niby lecą hmmm ... cholera wie bo takich obiektów jak te 3 to ja znalazłem jeszcze 3 a szukałem 10 minut . zastanawiam się czy to nie jest jakiś błąd w jpgach lub coś w tym stylu.

Dodatkowo jest opis ,ze niby lecą one obok siebie ale jak porównałem odległości koordynaty tych 3 obiektów to one zbytnio nie lecą obok siebie a nawet można by rzec ze są zaje.... od siebie daleko lecą z innych kierunków.

obiekty które znalazłem

08 52 47.08-87 59 31.6
01 45 25.98-87 27 50.6
23 13 08.99-88 53 08.3

pozdrawiam wszystkich

ps. jeśli się mylę to proszę pisać co myślicie

Jeszcze jedno sprawdzałem strony seti i oni CI którzy niby to znaleźli piszą że to jest głupota zmyślone wszystko a te niby ufa widoczne jako plamki niebieskie których to na całym świecie zlokalizowano już setki to są odbicia od lustra teleskopu
przykład mocno powiększony który potwierdzi moje tłumaczenia z ang.
link
http://2012hoax.wdfi...google_sky2.png

Zdjęcia te pomimo "rys" są zostawione bo te drobiazgi uznane za detale które nikomu nie będą przeszkadzać.
"Rysy" te Są nie istotne ale za to ważne są detale pozostałych obiektów ,galaktyk .
Proszę sami sobie to przeczytajcie

link
http://yowcrooks.wor...nsored-by-nasa/

Fajnie by było jeśli to by była prawda ale niestety nie!
Muszą nam styknąć filmy i gry. A tak poza tym sami się wszyscy przekonamy za pół roku jak powinny być w granicach marsa.

Wiem zaraz pewnie dostane jeby od wszystkich maniaków ufo.

pozdro .
  • 2

silverwolf.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Miałem sen w którym przeglądałem tajne dokumenty (udostępnione przez Anonymous). W których była mowa o dziale na księżycu budowanym przez "naszych" kosmitów, przeciwko tym trzem wilkim statkom.
  • 0

vriFF.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Miałem sen w którym przeglądałem tajne dokumenty (udostępnione przez Anonymous). W których była mowa o dziale na księżycu budowanym przez "naszych" kosmitów, przeciwko tym trzem wilkim statkom.

Haha ciekawa historia, zwłaszcza, że gdzieś ostatnio czytałem, że Anonimowi są w posiadaniu dokumentów świadczących o UFO, i mają je w najbliższym czasie udostępnić :P.

Użytkownik vriFF edytował ten post 15.05.2012 - 19:11

• -1

silverwolf.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Później po tym śnie obudziłem się w "wewnętrznej rzeczywistości". LD w świecie fizycznym tylko że bez ludzi, była straszna wichura. Stałem pod oknem gabinetu.
  • 0

SirTibio.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Załóżmy, że kosmici istnieją. Załóżmy ze to co widać na zdjęciach to faktycznie ich statek. Pytanie tylko co jeśli ich statek naprawdę wygląda jak wielki penis? Być może to jedyny optymalny kształt do podróży na tak dalekie odległości xD Co gorsza! Załóżmy że będą przyjaźni a ludzie chcąc zarobić będą robić zabawki dla dzieci (bo dla dorosłych już mają ten kształt)w kształcie ich statku...

A tak trochę bardziej serio :D Ciekawi mnie czemu leci 'na stojąco' zakładając ze widok na zdjęciu jest z przodu. Trochę mi to przypomina statek matkę z Homeworld :D Dołączona grafika
  • 0

tybysh.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Co za różnica jak leci? Przecież w próżni nie ma znaczenia czy to jest mniej aerodynamiczne. Przy takim ułożeniu więcej silników może działać "od tyłu":D
  • 0

SZpachel.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Ludzie jakie statki :/ Odbiło wam? Przecież to jakieś zwykłe błedy w programie, naoglądaliście się filmów o tej tematyce i wyobrażacie sobie nie wiadomo co ;] tak samo jak z tym Nibiru. Fajnie by tak było, ale niestety, to nie gra... Radzę adminom zamknąc ten "śmieszny" temat.
Pozdrawiam
  • 0

Andy-1970.
  • Tematów: 22
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ludzie jakie statki :/ Odbiło wam? Przecież to jakieś zwykłe błedy w programie, naoglądaliście się filmów o tej tematyce i wyobrażacie sobie nie wiadomo co ;] tak samo jak z tym Nibiru. Fajnie by tak było, ale niestety, to nie gra... Radzę adminom zamknąc ten "śmieszny" temat.
Pozdrawiam

Niby czemu mają zamknąć temat? Bo Ty uważasz, że nic tam nie ma? Masz na to jakiś dowód? Skoro jest dla Ciebie śmieszny to po kiego grzyba to czytasz? Również jestem sceptykiem, ale nie istnieją dowody które by to potwierdziły bądź temu zaprzeczyły. Ja składaniam się, że tam może coś być.

Co do statków - wcale nie muszą być olbrzymie, może mają ogromne żagle?

Użytkownik Andy-1970 edytował ten post 18.06.2012 - 11:44

• 0

SZpachel.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Dowodów ? Takich błędów jest mnóstwo przeczytaj temat od początku, i co tyle czasu te statki były by w jednym miejscu? :/ Ja osobiście wierzę w to że istnieją pozaziemskie cywilizacje, ale ludzie to na zdjeciach niestety jest FAKE !
Jakieś dzieciaki dwa lata temu z nudów zlepiły filmik na youtube i gotowe, a najbardziej mnie śmieszy że akurat dolecą na końcókę 2012 :lol
  • 0

starscream.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

temat ten już dawno powstał więc współrzędne powinny się zmienić jakoś względem ruchu tych statków jak by były jakieś świeże zdjecia tego miejsca to te statki powinny się jakoś poruszyć zmienić kąt czy coś ;/ może się mylę ale tak łopatologicznie myśląc tak powinno być ;p
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych