Skocz do zawartości

Zdjęcie

3 UFO lecą w kierunku Ziemi- czas przybycia XII 2012

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
382 odpowiedzi w tym temacie

Havoc.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Link? Wyszukiwarka na stronie nie pokazuje tych informacji na temat SETI.
  • 0

mevq.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ciekawa informacja o tym SETI, gdzie można o tym przeczytać ?
Choć jeśli zbliżają się do orbity Plutona to może jacyś astronomowie amatorzy je zobaczą i udostępnią zdjęcia światu.
  • 0

mpiwowski.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Oj zobaczy się zobaczy na bank, jeśli faktycznie przybędzie coś tak blisko. Mówiłem, żeby pochopnie takich faktów nie wyśmiewać, bo można się jeszcze zdziwić. Dla mnie to wszystko jest bardzo dziwne, ale to bardzo. Naprawdę wszystkiego mogę się spodziewać po tym obiekcie.

Użytkownik mpiwowski edytował ten post 05.12.2010 - 15:30

• 0

zygix.
  • Tematów: 20
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Projekt SETI został wstrzymany przez rząd USA.

Z tego co kiedyś czytałem jest chyba kilka projektów,programów SETI..?''SETI'' to chyba ogólna nazwa?I z tym wstrzymaniem przez rząd,to nie chodzi czasem tylko o zablokowanie funduszy przez kongres,jak to kiedyś było z innym projektem SETI pod nazwą MOP?Pytam w sumie ogólnie..
  • 0

dżek.

Muzyka Śnieżnych Pól

• Tematów: 280
  • Artykułów: 39
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

do dżeksona:

A ile końców świata widziałeś ? Pytam widziałeś, bo sam przeżyłem chyba ze 4 i 2 zapowiedzi III WŚ. ;]
O obcej cywilizacji nie wiadomo nic, bo jest obca :) Może więc równie dobrze nas zaciukać a z drugiej pomóc w rozwoju.

Przeżyłeś 4 końce świata? szczęściarz z Ciebie, bo Ci się to udało jak i 6miliardom innych ludzi.
Widzę, ze masz problemy z wyczuciem sarkazmu, yoh92 dobrze zrozumiał o co mi chodziło.
Może za mało jasno się wyraziłem i powinien tam być cudzysłów.
skąd wiesz, że jutro nie powstanie na tyle gigantyczny błysk na słońcu, że nie wypali atmosfery i nas?
Ziemia wciąż będzie istnieć, ale nie dla Ciebie i to będzie Twój 'koniec świata'.

Do sceptyków: Ja to tylko przetłumaczyłem więc proszę do mnie nie pisać, co za głupstwa wymyśliłem.
Wygląda na to, że Seti naprawdę już po części nie istnieje

rozumiem, ale to co piszesz to traktuje zawsze przez palce nie wiem czemu, podaj link z którego tłumaczyłeś.
jako, że jestem tłumaczem powinienem coś zaradzić :)
  • 0

BrainCollector.
  • Tematów: 101
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To na telefonie byłem i dalej jestem, bo coś się z internetem stało tak więc teraz przepisuje link

http://www.atomic811...-hd-part-1-of-4

Na stronie która podałem jest też odpowiedź gdzie ktoś napisał, że kilka dni temu wyciekł film z kosmitą. Nie mam możliwości sprawdzenia teraz tego filmu tak więc podaję stronę i byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógł opisać co przedstawia ten film

http://www.shockinga...ideoleaked.info

Użytkownik shortez edytował ten post 05.12.2010 - 19:35

• 0

D.B. Cooper.
  • Tematów: 108
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@up
Filmik przedstawia obcego (w dłuższej części nagrania widać tylko głowę), który poddawany jest jakiemuś badaniu, przez typków w strojach chirurgicznych.
Może ktoś by to przetłumaczył?
  • 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A co przetłumaczył ? Z pierwszego linku tekst jest już przetłumaczony, na poprzedniej stronie a z drugiego jutro jak będę miał internet w komputerze to przetłumacze
  • 0

#54 Gość_Niedoskonały

Gość_Niedoskonały.
  • Tematów: 0

Napisano

(...)
P: (L) Cała cholerna paczka jest w drodze?
O: Trzy statki.
P: (L) Ilu Nephalim przewozi jeden statek?
O: Około 12 milionów.
(...)
P: (L) Jeśli nadchodzą Nephilim w sile 36 milionów jako siły policyjne Jaszczurów, to czy Konfederacja posiada podobną liczbę do obrony?
źródło

Przyznam, że w pierwszej chwili skojarzyłem podobnie - 3 statki... hmmm.

Jednak warto zauważyć, że ta sesja była jedną z pierwszych, później już nie wracali do tego wątku, tym bardziej, że udział w tej sesji (przez wiele lat jeszcze też) brał Frank, który później zdradził i odszedł z grupy.

Ciekawą interpretację tej kwestii znajdziemy w sesji z tego roku, z 22 lipca:
"A: Remember we once told you that people would unite against the "invasion" at the time just before the earth changes?
Q: (L) Well, yeah. We were talking about the Nephalim and their stun guns and that sort of thing. But it looks like psychopaths are the new Nephalim, and they're already using stun guns - tasers. And then we asked if they were going to try to stage a fake alien invasion. All of this disclosure business is trying to point people in the direction of alien invasions, trying to get them prepared for some kind of fake alien invasion. Then you said yes, but a real invasion might take place first or earth changes would happen. Now, it's just been pressing on my mind, becoming more and more clear, that we don't NEED an alien invasion with psychopaths ruling this world as their transdimensional agents. And it has occurred to me that when you said that way back when, that basically the invasion has already occurred! It's here, now. It's psychopaths in power! "
(Session Date: July 22nd 2010
Laura, Ark, Andromeda, Perceval, Ailén, Galaxia, PoB, Atriedes, Burma Jones, Psyche, Mr. Scott
{Laura, Ark, and Andromeda are at the board})

Dlatego myślę, że nie bardzo można wiązać te trzy obiekty z sesją z 1994 roku, chociaż do końca tego jednak nie wiadomo...
  • 0

livin.
  • Tematów: 11
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

quote]skąd wiesz, że jutro nie powstanie na tyle gigantyczny błysk na słońcu, że nie wypali atmosfery i nas?[/quote]
To też ironia? Jeśli nie, to pozwól, że sprostuje; rozbłyski gamma, bo pewnie o takie chodzi, nie powstaną na słońcu, powstają na większych gwiazdach (supernova/hipernova). Co oczywiście nie oznacza, że możesz spać spokojnie, bo taki rozbłysk może dotrzec do nas z kierunku innej gwiazdy.
  • 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Inwazja już się zaczęła. To już się dzieje. To psychopaci przy władzy... ?

Hmm początek obiecujący... Chociaż "Ci" psychopaci to "Oni" ? Kurczę za dużo pytań za mało odpowiedzi

A jest też tutaj ciekawostka o spółekcie odtajnienie...

Cały ten projekt odtajnienie ma za zadanie skierować oczy na inwazję obcych, fałszywą inwazje obcych...

Sekunda biore kartkę i tłumaczę to.

Ok mam.

A:pamiętasz, którymś razem powiedzieliśmy Tobie, że ludzie zjednoczą się przeciwko "inwazji" tuż przed tym jak Ziemia ma się zmienić
Q: oczywiście. Rozmawialiśmy o "Nephlim" i ich ogłuszającej broni i tym podobnym. Ale wygląda na to, że psychopaci są nowymi "Nephlim" i już używają broni ogłuszającej - taserach (rodzaj lasera ?-shortez). Wtedy zapytaliśmy czy zamierzają zaaranżować fałszywą inwazję obcych. Cały ten biznes związany z "odtajnieniem" próbuje skierować oczy ludzi w stronę inwazji obcych, próbuję przygotować ich na fałszywą inwazję. Wtedy powiedziałeś, Tak, lecz prawdziwa inwazja może mieć miejsce jako pierwsza lub zmiana Ziemi będzie wcześniej. Teraz staje się to dla mnie coraz jaśniejsze, NIE POTRZEBUJEMY inwazji psychopatów rządzących światem ich wielowymiarowymi agentami. Dotarło do mogę, tak jak to powiedziałeś wcześniej, inwazja już się zaczeła ! Ona ma już miejsce, tu i teraz. Psychopaci są u władzy.
  • 0

#57 Gość_Niedoskonały

Gość_Niedoskonały.

Napisano

(...)
Ona ma już miejsce, tu i teraz. Psychopaci są u władzy.

Dzięki shortez za tłumaczenie - ciekawe, co o tym myślisz - no i inni też :)

Nie jestem akurat fanem tej grupy, ale mają wiele ciekawych wniosków. Niektóre są wręcz oczywiste, ale może jednak niekoniecznie? Dla zainteresowanych - PM, choć niezbyt chętnie... Ale! mogę się podzielić tym, co mam.

Edit: "taser" to najkrócej mówiąc "paralizator"; obecnie to nawet nazwa handlowa - przypomina pistolet, miewa celownik optyczny...

Użytkownik Niedoskonały edytował ten post 05.12.2010 - 22:52

• 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie ma za co. Jeśli macie coś ciekawego do przetłumaczenia to proszę bardzo, piszcie w temacie a postaram się przetłumaczyć :) W sumie po przeczytaniu "psychopaci są u władzy" pojawił się uśmiech na mojej twarzy chociaż, jest to dość mało, żeby wyciągać jakieś wnioski. Ale trzeba powiedzieć, że temat staje się coraz ciekawszy...

Aha na poprzedniej stronie było wytłumaczone co oznacza Nephlim, giganci
  • 0

#59 Gość_Niedoskonały

Gość_Niedoskonały.

Napisano

Nie ma za co. Jeśli macie coś ciekawego do przetłumaczenia to proszę bardzo,
(...)

No tak, dobrze że wspomniałeś o objasnieniu słowa Nephilim (Nefili, Nefalim, Nephalim - różnie jest pisane).

Dodam tylko, że ten ostatni wniosek, dotyczacy "psychopatów" jako Nefilim właśnie, pojawił się u autorki dopiero po 16 latach różnego rodzaju dociekań, rozmyślań, zapytań w sesjach, dyskusji w róznych gremiach... Dlatego wymaga przynajmniej zastanowienia.

Ale może być też tak, że jednak te 3 statki zawierają po 12 milionów Nefilim, gotowych spełniać rolę Gestapo na Ziemi - i może tylko Chińczycy sa naszą nadzieją, bo oni mają wielką armię... :)
  • 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Przed chwilą przeglądałem w internecie tematy o tym i niektóre odpowiedziach do nich są bardzo ciekawe. Jutro podam link do strony. Narazie mogę powiedzieć, że użytkownik o nazwie ric mówi, że jest związany z projektem seti, że rząd usa już od dłuższego czasu wie o tych obiektach i że możemy być pewni co do tego, że są to sztuczne obiekty, a to, że teraz będąc koło orbity plutona leci z prędkością 1/3 światła może wynikać z tego, że są pewne ograniczenia stosowane dla bezpieczeństwa (kolizje z różnymi śmieciami). Na koniec wspomniał, że kiedy będzie w odległości ziemia-mars, obiekty będą tematem numer jeden a rząd usa będzie chciał wprowadzić rząd swiatowy. Ile jest w tym racji... Nie wiadomo
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych