Powiem krótko to są realne fotki, a to, że wygląda tak a nie inaczej to właśnie nad tym bym się skupił, bo powoli brakuje pomysłów co to może być.
Fotografie, oczywiście jak najbardziej realne. Ale czemu każdy obstawia że to MUSZĄ być statki kosmiczne?
Wierzę że nie jesteśmy sami we Wszechświecie, ale bez przesady. Obcy jeżeli już się zbliżają, nie byliby na tyle głupi żeby dać się wykryć Ziemianom.. Nie przesadzajmy.
Prawdopodobnie za swoją teorię zostanę zrugany tak że z butów wyskoczę, przez tych zagorzałych fanów teorii, iż to są statki kosmiczne.
Wolę wierzyć w to, iż zdjęcia pokazane w temacie nie przedstawiają nic innego jak skały. Te w kosmosie mogą mieć różne, ale to naprawdę różne kształty, nawet takie o których się nam nie śniło.
Dla czystego przykładu:
To oczywiście
przykłady takich skał kosmicznych, które można wziąć spokojnie do ręki bez obawy o to że je upuścimy. Przykłady, ponieważ pokazane wyżej już "spaliły się trochę" po wejściu w atmosferę Ziemi. Należy jednak pamiętać o tym że kosmos jest niezbadanym przez człowieka "terenem". Mogą w nim krążyć skały wielkości naszej planety, właśnie z takim kształtem, mogą być mniejsze lub większe. Tego nie wiadomo i póki co, nie można odpowiedzieć jednogłośnie na to pytanie.
W przypadku "penisa" jak to już go ochrzczono w tym temacie, to może być bardzo podobna skała do innych, znajdująca się jedynie pod innym kątem.
Póki co, wolę twierdzić że w tym wypadku nie mamy do czynienia z kosmitami, a z ludzką niewiedzą na temat Wszechświata. Niestety.
Wracając do tematu, nie jestem specem od grafiki, ale to coś jak pisałem na tle wygląda strasznie nie realnie, i to widać nie tylko moja opinia, dla mnie to tak jak by wziąść dobre zdjęcie na którym widać najróżniejsze ciała niebieskie, to co raczej nie jest nam strasznie obce, i na środek mniej więcej walnąć kilka transformersów, po czym czekać na ludzi którzy są w stanie to łyknąć.
To tak na chłopski rozum.
Mimo wszystko jest realne. Nie są to jednak statki obcych, a wg. mnie zwykłe kosmiczne skały, które mają po prostu ciekawe kształty.
Użytkownik Yoh92 edytował ten post 09.12.2010 - 02:36