Napisano 09.05.2009 - 17:23
Napisano 09.05.2009 - 17:29
Może uderzyły, może nie. Analiza filmów przedstawiona na tym filmie powyżej (jedna z części "September Clues", który to film radze wszystkim zobaczyć) daje mocno do myślenia.Te samoloty UDERZYŁY w budynki WTC. Jak rany boskie, skąd poroniony pomysł że było inaczej?
Napisano 09.05.2009 - 19:23
Napisano 09.05.2009 - 20:23
Chcesz jeden? Ja Ci daję kilkanaście (nie liczyłem) na tych filmach.Illurico, zapoznałem się z tymi materiałami jeszcze zanim zarejestrowałem się na tym forum... Nadal twierdze że to bzdura. Daj mi choć jeden powód, jeden dowód na cokolwiek poza oficjalną wersją wydarzeń.
Co to ma do rzeczy?Moja ciotka jest masonem? Żydówką? Kosmitką? -_-
Napisano 09.05.2009 - 21:01
Napisano 09.05.2009 - 21:31
Mi nie chodziło o Twoją ciotkę, ale o porównanie jej do masonów, Żydów i kosmitów.Co ma do rzeczy moja ciotka? Świadek jest nieważny? Ona była pod WTC w dniu ataku, więcej, miała być w środku i bogom dziękuje, że się znalazła poza nimi. Ty zapewne myślisz, że pracuje dla rządu i maskuje atak rakietowy który wysłał na USA Kubuś Puchatek...
Większość filmów, które tam widziałeś to filmy z kamer telewizyjnych.Co do filmów, wszystkie to dowody nie są dowodami. To poszlaki. Zbiór cieni, świateł, kiepskich kamer i bóg wie jakich jeszcze głupot w którym ludzie doszukują się spisku. Ja powtórzę swoje słowa: Fajnie jest wierzyć w bajki, ale trzeba przestać gdy chcesz zostać dorosłym.
Właśnie, czy zauważysz w końcu, że coś jest nie tak?Fajnie jest wierzyć w bajki, ale trzeba przestać gdy chcesz zostać dorosłym.
Mam rozumieć, że filmy z jednego z najlepiej udokumentowanych wydarzeń w historii, to poszlaki?Co do filmów, wszystkie to dowody nie są dowodami. To poszlaki.
Napisano 09.05.2009 - 21:46
Napisano 09.05.2009 - 22:03
A zajrzałeś do kuluarów debaty o 11 września?Pierwsze z brzegu: jak ten sam obiekt ("samolot") może się poruszać po dwóch różnych trajektoriach jednocześnie? Skąd takie różnice (cienie na budynkach, barwy "samolotów", trajektorie ruchu, błędy perspektywy itp) w nagrywanych w tym samym czasie filmach?
Poza tym, nawet jeśli zostawić "zbiór cieni, świateł, kiepskich kamer", to jak wyjaśnisz różne trajektorie ruchu samolotów na filmach prezentujących to samo? Miały być dwa samoloty, nie pięć, nie dziesięć, ale dwa. Na filmach widać co najmniej pięć różnych trajektorii lotu (tylu sie doliczyłem). Jakość filmów jest wystarczająca by określić trajektorie.
Napisano 09.05.2009 - 22:26
Wybacz jest już trochę późno, ale mam Ci pokazać gdzie na tym filmie są przedstawione takie same ujęcia wykonane niby przez różne osoby?Zauważyłem całkiem sporo. Np. w szkole, na lekcji fizyki zauważyłem że różni obserwatorzy, w różnych punktach odniesienia widzą to samo zjawisko inaczej. Ty przegapiłeś tą lekcje czy jak? Ja tam widzę dwa samoloty, filmowane z różnej perspektywy, innymi obiektywami, przez ludzi o różnym wzroście...
Na filmie był przedstawionych kilkanaście opinii świadków, którzy stwierdzali, że albo nie wiedzą co widzieli, albo widzieli pocisk (też omówiony na filmie) albo mały samolot.Co do ciotki, sam przecież twierdzisz że było inaczej niż twierdzi NAOCZNY świadek tych wydarzeń. Po co siostra mojej matki miałaby kłamać? Musi należeć do spisku!
Nie, nie zaglądałem, ale pewnie zajrzę.A zajrzałeś do kuluarów debaty o 11 września?
Zatem jak pogodzić ze sobą dwa filmy na początku części B? Który jest spreparowany?Niedawno bardzo dokładnie przyjrzałem się wielu argumentom zawartym w September Clues (i podobnych filmach z cyklu "TV fakery - no planes"). Zająłem się między innymi zmieniającymi się kolorami samolotów, niezgodnymi ze sobą trajektoriami lotu, przemieszczającymi się mostami i budynkami oraz jeszcze kilkoma innymi kwestiami. Kwestiami, które okazują się nie być żadną anomalią, ale spreparowaną przez twórców tej idiotycznej hipotezy papką.
Napisano 09.05.2009 - 23:09
Żaden. Kluczem do rozwiązania tej "zagadki" jest zsynchronizowanie tych filmów bez manipulowania tempem ich odtwarzania. Zajrzyj do kuluarów debaty.Zatem jak pogodzić ze sobą dwa filmy na początku części B? Który jest spreparowany?
Powtórzę: Zajrzyj do kuluarów debaty!Poza tym, jakieś konkrety może?
Napisano 09.05.2009 - 23:14
Napisano 09.05.2009 - 23:38
Napisano 10.05.2009 - 16:09
Pewnie gra cieni
Napisano 10.05.2009 - 16:51
Czemu tego nikt nie skomentuje? Jak dla mnie to koniec zabawy w kotka i myszkę.
WOW, na tym filmiku od 5:50 sekundy mamy dowód, że to nie był samolot. Ładunki wybuchowe wycięły ładny kształt skrzydła!!!
Ingerencja stacji telewizyjnej? Po prostu? By zwiększyć dramaturgię? Czyli od początku było to wyreżyserowane show, mające poprzez swą dramaturgię wywołać w ludziach strach i żądzę zemsty. W sumie masz racje - gdyby pokazali jedynie małe rakietki - nie byłoby aż takiej dramaturgii, zatem musieli powklejać samoloty.W "September Clue B" tą kula jest samolot nagrany w niskiej rozdzielczości dlatego skrzydła zlały się z niebem, to że na jednym materiale jest, a na drugim nie ma to po prostu ingerencja stacji telewizyjnej. Myślec że, po to by zwiększyć "dramaturgię" filmu (Lepiej jest gdy coś wybucha znienacka, prawda ?)
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych