Spytam tylko - a znasz te dowody potwierdzające udział terrorystów? Czy też z góry je pominąłeś, bo Ci nie pasują? Albo z góry przyjąłeś, że kłamią i nie ma sensu się z nimi zapoznawać? Albo uwierzyłeś na słowo ludziom takim jak Alex Jones, że "nie udowodniono udziału Al-Kaidy w 9/11"?
Znam, bo ciągle karmisz innych tymi swoimi "dowodami".
Powtarzam: to co przedstawiasz, to nie są dowody i nie tylko ja Ci pisałem wielokrotnie dlaczego tak nie jest, że nimi nie są, tak samo jak wielokrotnie mówiłem Ci, byś nie nadużywał słowa : DOWODY.
Bo cały świat oprócz garstki osób "wychowanych" i zapatrzonych w Loose Change i im podobne filmy jakoś tych "nieścisłości" nie zauważa. Inżynierowie, śledczy, agenci angielscy, izraelscy, francuscy, ba, nawet nasi, polscy... Te "nieścisłości" zauważają tylko zwolennicy TS. I to bazując na filmikach w stylu Loose Change - którym wielokrotnie wytykano zwykłe propagowanie kłamstw.
A TO PONIŻEJ
Co z kolesiem, który nagrywał kamerą wybuch i nie było widac samolotu, który mówił - SHIT to pocisk albo malutki samolot??
Co ze strażakami?
Co z danymi z kontroli lotów, jako że manewr byłby niewykonalny dla człowieka w takiej maszynie (wedle kontrolerów)?
Co z dowodami z Dani odnośnie ładunków?
Co z innymi świadkami, których pomijacie a jest ich nie mniej.
CO MA WSPÓLNEGO Z LOOSE CHANGE??
Wszystkie te rzeczy pomijasz i nie zamierzasz komentowac. vkali i inni wytknęli CI to i Mariushowi - CISZA.
- wielokrotne oświadczenia Al-Kaidy "my to zrobiliśmy"
Śmiech - tu widac wyraźnie, że Ty potrafisz uwierzyc we wszystko, co zobaczysz lub usłyszysz w telewizji.
O czym to świadczy?? Jesteś typowym osobnikiem podatnym na manipulacje świata zewnętrzno-medialnego.
Jesteś ofiarą więzienia własnego umysłu, o którym sobie nie zdajesz sprawę albo doskonale o tym wiesz i dostajesz niezłą kabonę za rozprowadzanie po sieci tych "rewelacji"
Po pierwsze primo - oświadczenie wydac może każdy.
Po drugie primo - jest ono tak samo wiarygodne, jak informacja o podanych nazwiskach ludzi, których uznano za terrorystów, którzy niby zginęli kiedy tak w gruncie rzeczy po wydarzeniach 9/11 żyli w dalszym ciągu, którzy byli w szoku, że ich nazwiska znalazły się na liście.
Po trzecie - ja podam się za członka ugrupowania odpowiedzialnego za atak terrorystyczny w szkocji i podam oświadczenie w telewizji (słono mi za to zapłacili) - i co? Też uwierzysz? Zapewne tak, bo przecież to było w telewizji i cały świat o tym mówi.
Weź Ty wreszcie uruchom myślenie.
- nagrania terrorystów szykujących się do zamachów
Pozostałe punkty są tak samo niedorzeczne, jak te dwa pierwsze. Przyczyny podałem.
Wierzysz w bajki Aquila.
- ludzie, którzyszkolili terrorystów w pilotowaniu samolotów (to ciekawe - bo z jednej strony słyszymy, że nie było żadnych samolotów, co ma przemawiać za spiskiem, a z drugiej strony, że piloci ponoć nie umieli latać
Czy Ty widzisz brak logiki w tym, co napisałeś?
Co za masło maślane...heh
No i sam sobie odpowiedziałeś dlaczego żaden z tych ciapatych nie był terrorystą
1. Był beztalenciem mającym problem z prowadzeniem małego samolociku.
2. Nie było samolotu
3. Poza tym uwzględnij orędzie kontrolerów, którzy podali dokładne dane świadczące o tym, że człowiek nie wykonałby takiego manewru - PENTAGON.
Masz odpowiedź.
- mamy nawet nagranie policyjne z radiowozu, który zatrzymał w USA parę dni przed 9/11 Ziada Jarraha za przekroczenie prędkości. No ale ten policjant który go legitymował to też pewnie CIA
A co w tym dziwnego, że ciapaty jechał samochodem w USA?? To im życ w lepszym świecie nie można?
Na mojej uczelni na roku miałem Islamistę i co? On też terrorysta?
Ja sobie zeznam w telewizji, że dostałem informacje o tym, że on też uczestniczył w 9/11 i co z tego?? Biedaczek tak samo będzie się dziwił, jak pozostali. Co? Ja terrorysta??
Puknij się Ty Aquilla w głowę. Co za bzdury opowiadasz.
- no i przede wszystkim - wiedza i prawda o udziale Al-Kaidy w 9/11 dzieli się na wszystkie ważniejsze agencje wywiadowcze na świecie. USA nie ma na nią monopolu. Więc na listę "spiskowców ukrywających prawdę" dorzućcie jeszcze je wszystkie.
Kolejny samobój - Al-Kaida to wyszkolona grupa przez CIA, której dostarczano broń
Ja na Twoim miejscu akurat tym bym się nie podniecał.
Co z danymi z kontroli lotów, jako że manewr byłby niewykonalny dla człowieka w takiej maszynie (wedle kontrolerów)?
Czy chodzi o to:
Chodzi o dane z manewru, które podawali plus komentarz.
Nie manipuluj.
Dam Ci radę.
Przewietrz mózg, nad wodą, w lesie... Odstaw kolegów, którzy Ci płacą za propagowanie głupot.
To Ci dobrze zrobi