Skocz do zawartości

Zdjęcie

Nie było żadnych samolotów

• Please log in to reply
578 replies to this topic

Mariush.
  • Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

ZNIKAJĄCE SKRZYDŁO, czyli GRAFIKĘ SAMOLOTU!

A co w tym "chowaniu" skrzydła dziwnego, skoro ów budynek jest bliżej punktu obserwacji niż samolot?
Jakbyś chciał się rozejrzeć, gdzie ten budynek się znajduje, to podpowiem Ci że jest to The Downtown Club i znajduje się jakieś 600 metrów na południe od miejsca gdzie stał WTC 2 (wieża południowa).
Coraz większy mam ubaw z tych Twoich "dowodów" :lol
  • 1

Lynx.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Spójrzcie na lewe skrzydło tego samolotu!

Edytowałeś posta, więc już nic nie widać. Naprawdę szkoda, bo był to świetny przykład spiskowego punktu widzenia.
  • 0

Quintus Maximus.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Panowie - zabierzcie się za resztę moich postów - jak na razie to leżycie i kwiczycie. Dla mnie lewe skrzydło nienaturalnie znika, dla was całkiem normalnie. Mariush dalej pali głupa, że nie napisałem do niego po raz dziesiąty o wybuchach nad i pod prawym skrzydłem.

edit AlienGrey
Za obrazę użytkownika Mariush otrzymujesz ostrzeżenie.

Użytkownik AlienGrey edytował ten post 18.02.2010 - 20:57

• -3

Mariush.
  • Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Lynx, nić straconego. ;)

Znając metody Quintusa, na wszelki wypadek zachowałem sobie ten kawałek:

Co widzicie?
Dołączona grafika
ZNIKAJĄCE SKRZYDŁO, czyli GRAFIKĘ SAMOLOTU!

Wstyd mu było, to usunął.

Quintus,
a dlaczego TY nie jesteś w stanie odnieść się do ŻADNYCH z prezentowanych przeze mnie i innych zarzutów?
Żądasz czegoś, czego samo nie robisz.
  • 1

QQRIVER.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Panowie - zabierzcie się za resztę moich postów - jak na razie to leżycie i kwiczycie. Dla mnie lewe skrzydło nienaturalnie znika, dla was całkiem normalnie. Mariush dalej pali głupa, że nie napisałem do niego po raz dziesiąty o wybuchach nad i pod prawym skrzydłem.

Jak na razie jedyne co znika to twoje punkty reputacji Quintusiku ^^
  • 0

Quintus Maximus.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Nie macie nic do napisania - wasze durne kłamstwa skończyły się już jakiś czas temu.

Wasza kolejna technika manipulacji: "ALE KOLEŚ NAS ROZPYKAŁ! "K...... NIE WIEMY, CO NAPISAĆ! Aquila może ty wiesz? Nie? To maiush, on zawsze coś wymyśli! ALE ZARAZ - JEST JEDEN PUNKCIK - SKRZYDŁO - NO TO OLEWAMY RESZTĘ TEGO CO NAPISAŁ I NAŚMIEWAMY SIĘ ZE SKRZYDŁA, POKAŻMY JAKI Z NIEGO DEBIL!" - jest żałosna.

Dziecinada. Mariush unikając odpowiedzi na postawione przeze mnie pytania jasno dowodzisz, że jesteś wynajętym, przepłaconym MANIPULATOREM, który nie na wszystko jak się okazuje ma gotową odpowiedź.

Wykazałem jasno i dobitnie, że w wieże nie wleciały żadne samoloty, a to że dalej dyskutuje z przepłaconymi agentami, którzy sieją dezinformacje... no cóż. Taki to temat - widać komuś CHOLERNIE zależy, aby został on wyciszony!

Nie uda wam się to chłopaczki, za CIEŃCY JESTEŚCIE! Walicie głową w mur.

Walczcie dalej agenciki. Przecież za to wam płacą. No dalej - jeszcze 2 punkty mi zostały. Tylko tak potraficie działać. Żal mi was misie pysie.

Prawdy nie wyśmiejecie, a zdychając na swoich łóżeczkach będziecie pamiętać, że broniliście morderców. Pa, możecie się poklepać po ramionach - ja już tu nie wrócę.

Wydajcie tą brudną, obsraną kasę za waszą tu robotę dobrze. Żeby wam tylko żarcie kupione za tą oblaną krwią kasę nie stanęło w gardle. Moralność, dla was to slogan. Szalom we-lo lehitra'ot!

Tego nie uda wam się nigdy wytłumaczyć! (link)
_______________________________________________________________________________________
możecie usunąć moje konto

Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 19.02.2010 - 08:18

• -3

balas.
  • Tematów: 15
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nie macie nic do napisania - wasze durne kłamstwa skończyły się już jakiś czas temu.

Wasza technika manipulacji "ALE KOLEŚ NAS ROZPYKAŁ! "K...... NIE WIEMY, CO NAPISAĆ! Aquila może ty wiesz? Nie? To maiush, on zawsze coś wymyśli! ALE ZARAZ - JEST JEDEN PUNKCIK - SKRZYDŁO - NO TO OLEWAMY RESZTĘ TEGO CO NAPISAŁ I NAŚMIEWAMY SIĘ ZE SKRZYDŁA, POKAŻMY JAKI Z NIEGO DEBIL!".

Dziecinada. Mariush unikając odpowiedzi na postawione przeze mnie pytania jasno dowodzisz, że jesteś wynajętym, przepłaconym MANIPULATOREM, który nie na wszystko jak się okazuje ma gotową odpowiedź.

Wykazałem jasno i dobitnie, że w wieże nie wleciały żadne samoloty, a to że dalej dyskutuje z przepłaconymi agentami, którzy sieją dezinformacje... no cóż. Taki to temat - widać komuś CHOLERNIE zależy, aby został on wyciszony!

Nie uda wam się to chłopaczki, za CIEŃCY JESTEŚCIE! Walicie głową w mur.

Walczcie dalej agenciki. Przecież za to wam płacą. No dalej - jeszcze 2 punkty mi zostały. Tylko tak potraficie działać. Żal mi was misie pysie.

Prawdy nie wyśmiejecie, a zdychając na swoich łóżeczkach będziecie pamiętać, że broniliście morderców. Pa, możecie się poklepać po ramionach - ja już tu nie wrócę.

Wydajcie tą brudną, obsraną kasę za waszą tu robotę dobrze. Żeby wam tylko żarcie kupione za tą oblaną krwią kasę nie stanęło w gardle. Moralność, dla was to slogan. Szalom we-lo lehitra'ot!

_______________________________________________________________________________________
możecie usunąć moje konto

leczyć się

Użytkownik balas edytował ten post 18.02.2010 - 17:38

• 0

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

foxmail, ty wszędzie kończysz tak samo, teraz strzel focha i zamieść na swojej rewelacyjnej stronce www.zbawienie.com jacy to dezinformatorzy i źli agenci siedzą na forum paranormalne, bo o forum niewyjasnione.pl, (gdzie już się tak ośmieszyłeś, że nawet zwolennicy spisków dali ci bana), już napisałeś tutaj http://www.zbawienie...FZN_cenzura.htm Czas na aktualizację. P.s. dla mnie masz typowe objawy schizofrenii i nie mówię tego dla jaj, ani żeby być złośliwym, tylko to naprawdę tak wygląda, zwłaszcza jeśli chodzi o psychozę prześladowczą (czyli agenci, wszyscy razem knują przeciwko mnie, a ja walczę o prawdę). Ewidentnie to pokazałeś wpisami o agentach, współpracy, żeby zdyskredytować wielkiego bojownika o prawdę, który ma misję (to też jeden z klasycznych objawów, czyli urojona misja naprawy świata, rzecz jasna oparta na wyimaginowanych urojeniach i przekonaniu że są prawdą).
  • 1

Yaw.
  • Tematów: 61
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ciekawy dzień dla forum. Quintus Manipulus sięgnął dna, a Mariush wypunktował błędy vkaliego i zganił Go jak uczniaka.

Manipulacja dzisiaj poniosła ogromną klęskę :D (z szacunku do znajomych - zwolenników spisku, nie będę już używał określenia "spiskowcy, a "manipulanci").

Jakbym miał coś jeszcze dodać to tylko cytat Tiamata jest adekwatny: http://www.paranorma...41 . Nie wiem czym kierują się ludzie rozpowszechniający takie ewidentne manipulacje, jak Quintus i vkali. To przecież nie jest niedbałość, tylko jakieś chore pragnienie, by zmanipulować niezorientowanych userów.
  • 0

Garry.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja zauważyłem, że dyskusja tutaj działa tak:

Strona (ostatnio głównie spiskowa) podaje tezę i argumenty na nią.

Strona agentów CIA xD :D (tak, tak na pewno manipulatorów) poddaję w wątpliwość któryś z argumentów.

Strona podająca argument drąży go nie odpowiadając, a raczej odpowiadając tym co było w poście startowym.

Strona agentów (nie mogę się powstrzymać xD) w tym wypadku zadaję ponownie to pytanie.

Strona TS czepia się, że agenci CIA skupiają się na jednym szczególe a resztę OCZYWISTĄ olewają...

To tak jakby w torcie urodzinowym znaleźć kawałek g***na, wyjąć go i jeść ze smakiem resztę tortu ;p
  • 0

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Dla mnie najbardziej zastanawiające jest to, że strona spiskowa jest zupełnie bezkrytyczna do manipulacji, których dopuszczają się twórcy publikacji, z których oni korzystają. Gdy się wykaże jakąś manipulację i perfidne kłamstwa, to tylko można usłyszeć "dobra dobra, zapomnijmy o tamtym, teraz rozmawiamy o tym i teraz do tego się ustosunkujcie". I kto tu bardziej działa jak agentura ? to tak wygląda, jakbyście dobrze wiedzieli, że to kłamstwo, tylko liczyli, że nikt nie zauważy. A jak ktoś zauważy, to trzeba szybko zmienić temat i pchać nowe rewelacje na pierwszy plan. Czyste kuriozum. Z tortem trafne porównanie.
  • 0

Garry.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak i gdy jeden argument się obali - np. wypowiedź pewnego pana (nie pamiętam nazwiska) widzieli samolot. Który uderzył w pentagon. Wyglądało to jakby rakieta cruise uderzyła w budynek! - Z tej wypowiedzi posłużono się zaledwie drugim zdaniem, a gdy pokazano niewiedzię / kłamstwo / manipulację (oh jakie to słowo jest za***e :D) - to wyciągnięto paletę nowych argumentów, a tamten to nieważne...

Użytkownik Garry edytował ten post 18.02.2010 - 21:30

• 0

QQRIVER.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dobra, dobra... Jak myślicie, kiedy Quintus wróci? Bo wróci na 100% i zaatakuje kolejną porcją filmików i linków. Dla mnie najlepszy był filmik z "naukowcem" duńskiego pochodzenia. Oglądając ten wywiad miałem niesamowity ubaw, dziennikarz zadający pytania chyba też :D
  • 0

#314 Gość_Muhad

Gość_Muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

Przynajmniej 5 kamer powinno zarejestrować samolot. Ani jedna nie zarejestrowała uderzenia w pentagon. Albo konfiskata albo usterka, ale spoko. To tylko przypadek.
  • 0

Lynx.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Przynajmniej 5 kamer powinno zarejestrować samolot.

No właśnie, znamy te zapisy i wiemy, że na żadnym nie udało się bezpośrednio uchwycić bardzo nisko lecącego samolotu na pełnej prędkości. A na ilu z nich widać samolot przelatujący wolniej i NAD Pentagonem?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych