Nie macie nic do napisania - wasze durne kłamstwa skończyły się już jakiś czas temu.
Wasza kolejna technika manipulacji: "ALE KOLEŚ NAS ROZPYKAŁ! "K...... NIE WIEMY, CO NAPISAĆ! Aquila może ty wiesz? Nie? To maiush, on zawsze coś wymyśli! ALE ZARAZ - JEST JEDEN PUNKCIK - SKRZYDŁO - NO TO OLEWAMY RESZTĘ TEGO CO NAPISAŁ I NAŚMIEWAMY SIĘ ZE SKRZYDŁA, POKAŻMY JAKI Z NIEGO DEBIL!" - jest żałosna.
Dziecinada. Mariush unikając odpowiedzi na postawione przeze mnie pytania jasno dowodzisz, że jesteś wynajętym, przepłaconym MANIPULATOREM, który nie na wszystko jak się okazuje ma gotową odpowiedź.
Wykazałem jasno i dobitnie, że w wieże nie wleciały żadne samoloty, a to że dalej dyskutuje z przepłaconymi agentami, którzy sieją dezinformacje... no cóż. Taki to temat - widać komuś CHOLERNIE zależy, aby został on wyciszony!
Nie uda wam się to chłopaczki, za CIEŃCY JESTEŚCIE! Walicie głową w mur.
Walczcie dalej agenciki. Przecież za to wam płacą. No dalej - jeszcze 2 punkty mi zostały. Tylko tak potraficie działać. Żal mi was misie pysie.
Prawdy nie wyśmiejecie, a zdychając na swoich łóżeczkach będziecie pamiętać, że broniliście morderców. Pa, możecie się poklepać po ramionach - ja już tu nie wrócę.
Wydajcie tą brudną, obsraną kasę za waszą tu robotę dobrze. Żeby wam tylko żarcie kupione za tą oblaną krwią kasę nie stanęło w gardle. Moralność, dla was to slogan. Szalom we-lo lehitra'ot!
Tego nie uda wam się nigdy wytłumaczyć! (link)_______________________________________________________________________________________
możecie usunąć moje konto
Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 19.02.2010 - 08:18